Kabeh TOPICS

+

Top 5 Punti Apik Amazing saka Brand-anyar Apple Music Player.

Uga kanggo pembuangan Apple kabar apik sing iOS 9.0 wis dibukak resmi kanggo download lan kanggo alesan sing padha iku uga kanggo nyatet sing pamuter account music anyar uga wis ditempelake ing OS kang ndadekake iku salah siji saka OS paling apik kabeh kaping kanggo sing penggunane sing tresna music. Iku uga kanggo nyatet sing ana sawetara fitur sing wis klebu ing pamuter lan bagean sabanjure artikel bakal nerangake kabeh.

Part 1: Top 5 poin apik sange pamuter musik apple

Poin sing paling apik tenan sing kapacak ing ngisor iki nalika nerangake iOS pikiran sehat 9.0 music

1. Apik Navigasi

Fitur iki wis pindah kanggo dhasar aplikasi lan kanggo alesan sing padha iku uga kanggo nyatet sing khusus emphasis diwenehi ing titik iki kang ndadekake iku gampang kanggo pangguna kanggo nemokake iku ing proses lintang. Iku uga kanggo nyatet sing kados versi sadurungé garis pandhu arah paling nalika nerangake search cepet:

Read only flash drive

2. Ngurutake liwat gulung mudhun

Kanggo akèh kedhaftar ngurutake koleksi ageng punika kadhangkala angel banget amarga kang padha ora bisa kanggo njaluk asil paling apik kang ora mung dibutuhake nanging pengguna uga kepengin duwe wong kanggo njaluk pengalaman pokok. Mulane iku fitur sing paling apik sing wis ditempelake ing Apple anyar Music Player sing wis ditempelake ing iOS 9.0

Read only flash drive

3. dhaftar bubar ditambahaké revamped

Boten kados versi sadurungé dhaftar bubar ditambahaké ndadekake manawa music paling ora mung ditambahake menyang pamuter nanging pilihan dhaptar iki nuduhake uga diganti. Pemain music sadurungé klebu sing item ing bubar ditambahaké sing padha sing diundhuh nanging versi nuduhake music iTunes dituku lan songs ditambahaké sacara lokal uga:

Read only flash drive

4. rencana Warna apik

Within pamuter pengguna kiye ndadekake manawa rencana werna kang pinilih gampang. Loro saka fitur iki uga nyatet sing pangguna bisa njaluk rencana werna liwat smartness saka pamuter dhewe minangka teknologi ditempelake ing gati ndadekake manawa werna saka owah-owahan rencana minangka saben songs genre utawa adhedhasar ing pilihan pengguna kanggo nggawe manawa paling kasedhiya kanggo pengguna kang uga ndadékaké kanggo pengalaman apik tenan:

Read only flash drive

5. New Now Playing Layar

Iku salah siji sing paling apik lan negara fitur gambar sing wis klebu ing Apple iOS pemain 9.0 music lan ndadekake manawa sing paling wis dikirim menyang pangguna ing gati. Iku uga kanggo nyatet yen layar Saiki Muter uga ndadékaké menyang stasiun radio, Kajaba iku songs menyang dhaptar lagu, kaca nyimpen iTunes album sing ing diskusi lan mbaleni lan shuffling lagu kanggo nggawe manawa pengguna nemu paling lan asil lan uga main ing songs minangka saben bakal lan kepinginan kanthi nggunakake pilihan prasaja lan langsung iki:

Read only flash drive

Part 2: Top 5 apel pemutar musik alternatif

Ngisor ndhuwur 5 Apple pamuter musik alternatif sing bisa digunakake kanggo oleh asil adoh luwih apik ing hubungan kanggo rasa music:

1. alur: Smart Music Player https://itunes.apple.com/us/app/groove-2-music-player/id445533979?mt=8

Alur mung perlu ora introduksi minangka Anugrah sing wis ditampa wis diselehake ing ndhuwur dhaftar lan kanggo alesan padha tarif pengguna pamuter dhuwur lan wis ngatur kanggo ndhuwur daftaripun dalem uga. Saka ngurutake otomatis kanggo search perpustakaan musik music iki wis digawe manawa sing paling lan negara ing antarmuka seni presented kanggo pangguna ing gati kang uga ndadekake salah siji pemain paling apik kabeh kaping:

Read only flash drive

2. Track 8 https://itunes.apple.com/us/app/track-8/id519363162?mt=8

Pisanan lan utomo bab kang ndadekake trek 8 minangka salah siji pemain paling apik kabeh kaping kasunyatan sing pamuter wis aplikasi babar blas atraktif sing wis titik paling atraktif kabeh kaping. Nggunakake aplikasi iki bakal nggawe manawa pengguna ketemu lan ngrungokake lagu favorit cepet lan ndhukung play online uga kang digunakake dening meh saben pengguna minangka fungsi lan fasilitas music playing uga:

Read only flash drive

3. Ecoute https://itunes.apple.com/us/app/ecoute/id536882653?mt=8

Ecoute iku aplikasi music adoh luwih gampang minangka dibandhingake liyane sing kasedhiya ing pasar. Iku ndadekake pengguna aran ease saka nggunakake lan attractiveness sakabèhé uga ndadekake manawa asil paling apik sing diduweni ing wektu ora ing kabeh. Ecoute ora misuwur minangka rong aplikasi sadurunge sing wis presented nanging kasunyatan saka prakara iku karya iki rampung ing proses paling apik lan pengguna nemu sing paling apik lan asil paling diangkah nalika aplikasi iki digunakake:

Read only flash drive

4. Panamp https://itunes.apple.com/us/app/panamp-the-music-player/id446136147

Nalika nerangake Panamp banjur pengguna ngirim mbudidaya sing Sejatine kanggo rong jinis saka penyayang music, sing gedhe-gedhe page sing arep aplikasi musik kanggo nindakake kabeh karo mung sawetara klik lan kapindho sing arep pucuk lagu padha wis mesthi wis mikir bab. Loro fitur-fitur kasebut ora mung didhukung dening pilihan search daya nanging uga rampung ing proses sing paling apik kanggo mesthekake yen pangguna wis tau bisa kanggo nggawe manawa needful wis rampung:

Read only flash drive

5. Kirana Car

Kang pamuter fitur lengkap iku salah siji saka pilihanipun paling apik kanggo nggawe manawa pengguna nemu needful rampung ing wektu ora ing kabeh supaya asil paling apik sing diduweni. Fitur paling apik saka aplikasi sing kontrol fitur lengkap, tutul ngendi wae kanggo muter musik, trek owah-owahan gulung cepet, Two driji gulung cepet kanggo nindakake song acak karo ease lan narik mudhun fitur kang mbantu pangguna kanggo cepet tweet lan nuduhake songs karo kanca-kanca liwat media sosial:

Read only flash drive

Top