Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iMovie > Carane Gunakake iMovie kanggo Edit Videos lan Priksa Ngarep Movie

Carane Gunakake iMovie kanggo Edit Videos lan Priksa Ngarep Movie

Apple iMovie wis tampi dening kabeh kedhaftar Mac kanggo nggawe film ngarep kang ngidini wong kanggo ngowahi klip video, nambah swara lan voiceover trek lan film nuduhake ing macem-macem cara. Lan ing artikel iki, kita bakal nuduhake sampeyan carane nggunakake iMovie kanggo nggawe film langkah singkat dening langkah.

Carane Gunakake iMovie kanggo nggawe film

Pisanan saka aplikasi, miwiti iMovie. Lan saka "Gambar" ing menu utama, pilih "New Project" kanggo miwiti project iMovie anyar. Yen sampeyan arep kanggo nggawe Trailer film ing iMovie, sampeyan bisa waca carane nggawe Trailer film ing iMovie .

how to use imovie

Banjur jendhela bakal pop munggah minangka ing ngisor iki. Ngetik ing jeneng gelar project lan pilih tema, banjur klik "Nggawe".

how to make a movie in imovie

Ing dhaptar gulung-mudhun Gambar, milih "Impor"> "Film Impor" kanggo browser film lan video ing komputer lan pilih film sing arep diowahi kanggo iMovie, banjur klik "OK".

edit movie in imovie

Tips : Mangga priksa manawa video sing didhukung dening iMovie, yen video nuduhake werna abu-abu, iku tegese padha ora kompatibel karo iMovie. Ing wektu iki, sampeyan kudu nggunakake Kombertidor Video kanggo Mac Ngonversi video kanggo iMovie didhukung format video page banjur nambah video diowahi kanggo iMovie. Kanggo film DVD, sampeyan bisa nggunakake Mac Video Converter Ultimate Ngonversi DVD kanggo iMovie MP4 video page lan nambah video MP4 kanggo iMovie.

Video banjur bakal katampil ing Library Event ing sisih ngisor layar. Klik kaping pindho ing klip video kanggo nandhani kuning kanggo milih klip. Pilih banjur seret klip video sing arep nggawe film kanggo perpustakaan project.

editing movies in imovie

Lan saiki sampeyan uga bisa ngowahi video bebas, kayata nambah transisi kanggo iMovie , nggawe Gambar ing efek Gambar , nyepetake lan alon mudhun video , etc.

Sawise rampung project iMovie, sampeyan bisa milih project rampung lan saka garis menu ing ndhuwur, milih Share. Sampeyan bisa enggo bareng kanthi nganggo cara akeh, kayata iMovie kaca kanggo YouTube utawa diobong iMovie kanggo DVD. Mung milih siji sing arep lan tindakake pratondo rampung iMovie project ngekspor.

how to use imovie

Rampung! Sampeyan wis digunakake iMovie kanggo nggawe film ngarep, seneng!

Apa Yen Butuh iMovie kanggo Windows?

Yen sampeyan ora duwe Macbook nanging sampeyan emg kaya fungsi lan antarmuka saka iMovie utawa sampeyan ora kaya iMovie, sampeyan mung perlu sawetara alternatif kanggo mbukak ing Mac utawa PC. Wondershare Filmora (Originally Wondershare Video Editor) bakal dadi pilihan paling apik, kang bisa motong, pamisah, muter, loncat karo muter awak lan gabungno meh kabeh jinis film input karo liwat 300 efek. Bisa operate ing Mac utawa Win karo kompatibilitas dhuwur tanpa mundhut kualitas. Versi nyoba gratis kasedhiya ing ngisor iki

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top