Kabeh TOPICS

+

iMovie Fishing: Carane Nggawe Movie Trailers in iMovie

iMovie nerangake karo fitur anyar Trailer film kang ngijini sampeyan kanggo nggawe Hollywood kaya video ngarep karo ease. Akeh wong sing mikir nggawe Trailer film ing iMovie angel. Ing kasunyatan, iku gampang kanggo nggawe Trailer film ing iMovie. Mung pilih salah siji saka 15 Cithakan film, ngrampungake njelaske nganggo bentuk garis lan milih klip video kanggo storyboard ing. Tindakake langkah-langkah kanggo nggawe Trailer film dhewe ing iMovie.

Langkah 1. Nggawe project anyar lan milih cithakan trailer

Pindhah menyang> New Project kanggo miwiti project anyar. Ing jendhela Tema Project, pilih tema film trailer. Sampeyan bisa pratinjau tema ing sisih tengen dening klik kaping pindho iku. Kene sampeyan bisa ngatur jeneng project trailer, nyetel rasio aspek lan pigura tingkat saka tema film trailer.

A info Brief cithakan movie trailer lan carane akeh cast anggota iku fitur katon ngisor panampil, kang bisa mbantu arep kang Cithakan film trailer kanggo nggunakake.

Sawise setelan, kenek "Nggawe" kanggo miwiti nggawe Trailer film ing iMovie.

imovie movie trailer

Langkah 2. movie Lengkap njelaske nganggo bentuk garis trailer ing iMovie

Isi informasi, kayata jeneng movie, tanggal, etc ing njelaske nganggo bentuk garis tab iMovie. Cukup klik jeneng utawa tembung ana lan ketik teks anyar kanggo nambah informasi. Mangga priksa manawa ora blanks sing kiwa. Sampeyan kudu ngisi ing kabeh informasi amarga iMovie nggabungaké apa ngetik ing kothak menyang Trailer.

imovie movie trailer

Langkah 3. Seret klip video kanggo storyboard ing

Klik storyboard kanggo nambah video lan teks. Seret lan selehake klip video saka browser Event dhateng owahan kanggo nggawe Trailer film ing iMovie. Sampeyan bisa ngganti teks placeholder karo dhewe sing kaya. Cukup klik lan ngetik teks dhewe liwat.

Tip : Yen sampeyan wis diimpor menyang film iMovie, sampeyan bisa milih saka Library Event. Yen sampeyan wis ora ditambahaké video kanggo iMovie durung, pindhah menyang> Impor> Film Impor kanggo mbukak film iMovie. Nanging sampeyan bisa nemokake sawetara format video ora didhukung dening iMovie wiwit iMovie mung ndhukung sawetara MP4, MOV lan m4v file, lan sampeyan kudu Mac Video Converter Ngonversi video kanggo iMovie didhukung video page.

imovie movie trailer

Langkah 4. Setel dhaftar dijupuk

Saiki, pindhah menyang tab List dijupuk. Seret klip video sing arep kanggo kalebu ing Trailer film kanggo placeholder ing. iMovie bakal kanthi otomatis nyetel klip kanggo ukuran sing bener pas ing Trailer.

imovie movie trailer

Langkah 5. Watch lan nuduhake trailer film

Klik salah siji saka tombol play ing pojok tengen ndhuwur browser Project. Pratayang layar wutuh uga kasedhiya.

imovie movie trailer

Nalika sampeyan wareg karo Trailer film, sampeyan bisa output iku utawa nuduhake menyang YouTube, MobileMe, Vimeo, Facebook, CNN, etc. langsung kanggo enggo bareng video apik karo luwih wong ing saindhenging donya. Utawa nyimpen project kanggo Mac kanggo ndeleng ing piranti hotspot.

Top