Kabeh TOPICS

+
0

iDVD ora bisa ing Yosemite.

Kanggo paling penggunane sing bisa lan nggunakake Yosemite minangka versi gawan saka Mac OS ing mesin pamilike ngadhepi kasalahan nalika iDVD wis diinstal lan karya nyoba. Ana sawetara masalah lan kasalahan kang ngadhepi pangguna iki, kanggo Kayata iDVD nalika kobong video kanggo pengguna menehi macem-macem kasalahan sing ora mung bakal mengaruhi produktivitas, nanging uga bakal njaluk kinerja alon sakabèhé. Kanggo njaluk pengguna metu saka masalah lan masalah jenis padha kang menehi saran kanggo mbukak liwat tutorial lan kabeh bagean sing cocog kanggo njaluk Jeksa Agung bisa ngetokake mantun.

iDVD cannot work on Yosemite

Part 1: masalah Kompatibilitas ing iDVD lan Yosemite

Ana sawetara masalah lan masalah sing pengguna pasuryan nalika nerangake iDVD lan sawijining kombinasi karo Yosemite. Siji masalah kuwi wis rembugan ing forum Apple utawa diskusi lan dumunung ing thread https://discussions.apple.com/thread/6649987?tstart=0 . Dhèskripsi saka kasus iki minangka nderek lan pengguna masang Jeksa Agung bisa ngetokake MARCHELR.

iDVD cannot work on Yosemite

Nalika aku diinstal Yosemite ing iMac, aku milih kanggo nindakake instalasi resik, aku ilang kabeh aplikasi sandi. Dadi, aku nyoba reinstall iDVD nanging aku ora bisa nemokake iku ing AppStore. Nalika aku wis maca, iDVD pancene ora katon kanggo instalasi langsung, supaya, aku diinstal saka CD iLife lan dianyari kanggo versi 7.1.2. Nanging, nalika aku nyoba kanggo mbukak, ing freezes app lan aku kewajiban kanggo mandhekake iku (paling wektu, pasukan metu) lan relaunch iku. Nanging, ing sawetara detik (utawa menit), app wiwit pembekuan maneh lan iki ndadekake mokal kanggo kula kanggo nggunakake.

Aku iku ora masalah disebabake lack saka memori, awit aku duwe 16 GB diinstal kene ...

App ing kompatibel karo Yosemite? Yen iku, apa sing suggest kanggo kula kanggo ngatasi masalah iki? Yen ora, sampeyan bisa suggest DVD nitahake liyane apik?

Matur nuwun!

iMac, Mac OS X (10.6.8)

iDVD cannot work on Yosemite

Solusi

Ana sawetara masalah sing bisa nimbulaké masalah kang wis kasebut ing ndhuwur. Cara paling apik kanggo mesthekake yen program anyar iDVD wis diinstal liwat Yosemite kanggo njaluk masalah mantun. Ora mung Apple nanging kabeh perusahaan kesuwur donya nggusah kedhaftar kanggo njaluk versi paling anyar saka program supaya padha bisa operate functionalities karo care lan sempurno. Padha ditrapake kene lan jawaban kanggo pitakonan iki wis dikirim menyang thread beda kang wis dianyari dening pengguna dijenengi minangka OLD toad. Thread iki bisa katon kanthi nelusur URL

iDVD cannot work on Yosemite

https://discussions.apple.com/thread/6639091 lan jawaban sing prasaja, jelas lan langsung. Cara mung kanggo njaluk metu saka Jeksa Agung bisa ngetokake minangka kasebut nanging pengguna punika adat nginstal iDVD ing edition Yosemite. Sampeyan uga dianjurake kanggo nginstal iLife 11. Program iki wis dibangun ing program iDVD kang bakal mutusake masalah masalah. Nginstal iLife 11 uga bakal kanthi otomatis nginstal versi nganyari saka iDVD lan kanggo alesan sing padha wis menehi saran kanggo tindakake pandhuan minangka kasebut supaya masalah bisa mantun sanalika bisa.

iDVD cannot work on Yosemite

Part 2: Apa ana iDVD ing Mac anyar karo Yosemite?

Pitakonan iki wis jawaban dawa lan pitakonan dhewe bisa ketemu ing https://discussions.apple.com/docs/DOC-3673 . Ora mung siji nanging séjé-séjé sing sambatan bab Jeksa Agung bisa ngetokake sing Apple Inc. wis digawé kanggo wong-wong mau nalika nerangake iDVD lan fungsi sing ana gandhengane ing Yosemite. Jawaban gampang kanggo pitakonan iki sing Apple nompo sing paling penggunane sing tuku buku Mac sing uga mati lan padha uga saged layanan broadband HSDPA. Iku kanggo alesan sing padha ing Apple Inc wis ora ana wae solusi kobong DVD nalika nerangake Yosemite.To jujur ​​iku temtunipun bisa hamper kapercayan sakabèhé saka perusahaan minangka penggunane sing tampilan sing ora wong-wong ing saben negara saged jenis iki layanan broadband supaya privasi kudu nyiptaaké maneh. Ana basa pengguna akeh Yosemite lan saiki saben siji iki wis gumantung ing sambungan broadband kanggo mesthekake yen video penting lan foto sing arep dienggo bareng mbatalake. Mbentuk pangguna dawa kadohan iku ora bisa yen ana sambungan broadband. Kanggo kabeh kedhaftar kuwi pilihan sing paling apik sawise siji iki kobong DVD lan nggunakake layanan kurir kang kudu digawe kasedhiya sanalika bisa supaya kedhaftar Yosemite bisa njaluk desahan saka relief ing hubungan menyang Jeksa Agung bisa ngetokake pasuryan.

iDVD cannot work on Yosemite

Part 3: Carane njaluk iDVD kanggo Yosemite?

Proses sing bakal mèlu sepi prasaja lan langkah ing ngisor iki sing Applied kanggo njaluk asil sing dipengini:

  1. Kaping kabeh pangguna perlu kanggo njaluk kawruh sing versi lawas saka iDVD kanggo Kayata iDVD7.1.2 bakal bisa ing Yosemite. Pengguna kudu lunga URL https://support.apple.com/kb/DL1414?locale=en_US kanggo njaluk versi iki lan tau ketemu iku kanggo diundhuh kanggo nerusake karo proses:
  2. iDVD cannot work on Yosemite

  3. File banjur disimpen:
  4. iDVD cannot work on Yosemite

  5. Pengguna banjur perlu kanggo tindakake instruksi lan pilih drive kanggo ngrampungake proses ing lengkap lan njaluk ing iDVD diinstal ing OSX Yosemite kasil. Ing tembung prasaja liyane proses iku padha minangka instalasi normal iDVD sing bakal mèlu kanggo njaluk needful rampung:
  6. iDVD cannot work on Yosemite

Part 4: Best iDVD alternatif kanggo Yosemite

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac Dumunung ing URL http://www.wondershare.com/mac-video-converter-ultimate/ iku salah siji program sing paling apik sing bakal njaluk pengguna metu saka hassles nginstall iDVD liwat Yosemite. Ngisor iki sawetara fitur program kanggo njaluk Jeksa Agung bisa ngetokake mantun ing wektu ing kabeh:

  1. Nanging ndhukung format liwat 150 supaya ana Jeksa Agung bisa ngetokake ing kabeh nalika nindakake saka siji format liyane karo ease lan kepuasan
  2. Tengah media wis ditempelake ing program kanggo nransfer media seamlessly lan tanpa media dipandu
  3. Ing tingkat konversi punika 30x luwih cepet minangka dibandhingake kanggo program genre padha.
  4. Uga dhukungan instalasi technical iku apik tenan. Pengguna bisa njaluk support 24/7 sapisan program wis diinstal, tanpa versi
  5. Antarmuka banget gampang kanggo nggunakake lan malah awam bisa njaluk menyang basa saka program karo ease lan kepuasan.

4.088.454 wong wis diundhuh

Top