Kabeh TOPICS

+

Top 6 Music Track / Artist Editor

Kanthi kemajuan teknologi, akeh alternatif kanggo Techniques lawas sekolah Performing tugas tartamtu wis nyiptaaké siji kang ngrekam lan nyunting file audio. Sawetara wektu bali, siji bakal kudu studio nyetel munggah karo peralatan hardware profesional, tembok mineral lan apa ora njaluk ndhuwur kedudukan trek lan sing banget bakal njupuk persil lan persil saka laku lan sabar. Nanging kaya saben lapangan liyane, lapangan produksi music / editing uga wis nuwuhake owah-owahan. Dina iki, kita bakal njupuk dipikir ing ndhuwur 6 trek musik editors kasedhiya kanggo kita lan siji kita bakal njelasno fitur ngetokne.

1. WavePad

Price: $49.95
Link: http://store.hermanstreet.com/other-wavepad-audio-editing-pc-download/?&ICID=pin-wavepad%25202015-1-9aes

WavePad iku gampang kanggo nggunakake durung alat editing audio banget kuat. Apa digunakake kanggo nyawiji nganti sawetara ngalahaken utawa mung trimming lan file audio, WavePad ndadekake manawa pengguna nemu kualitas output profesional pengguna wis wus kanggo. Jumlah gedhe tutorial kasedhiya online lan uga bantuan siap kasedhiya lan support ndadekake pangguna anyar aran sambutan lan bantuan mau njaluk siap kanggo ngowahi audios ing proses profesional ing span banget wektu cendhak. Iku kompatibel karo Windows lan MAC OS X.

Pros: Prasaja lan gampang kanggo nggunakake antarmuka. Menehi pengalaman merata nyenengno kanggo keloro wiwitan lan experienced kedhaftar.
Cons: Audio ora bisa dijupuk saka file video. Rating: 5

Top 6 music track/artist editor

Top 6 music track/artist editor

2. Adobe Audisi

Price: $169.95
Link: https://creative.adobe.com/products/audition

Adobe Audisi teka dikempalken karo sawetara saka sudhut efek sing nggawe iku kabeh ing siji Station Work Digital. Menehi kuat pribadi editing audio kayata bebarengan ngrekam lan nyunting kaping file audio. Iku uga ngidini pangguna kanggo mulihake data audio lawas kang fungsi gedhe ing dhewe nanging ing wektu sing padha punika mbisakake pangguna sabenere sunting waveforms kanggo entuk asil meningkat. Adobe Audisi kompatibel karo Windows XP (SP 3) lan Windows 7 (SP 1). Iku uga didhukung ing MAC OS X.

Pros: Ndadekake aman gangguan saka file audio gampang banget.
Cons: Minangka cilik karo WavePad, Adobe Audisi ora bisa extract audio saka file video banget. Rating: 4.5

3. AVS Audio Editor

Price: $39.00
Link: http://www.avs4you.com/AVS-Audio-Editor.aspx?AFFSRC=ti&sct=aff&ct=avangate&cid=1896

Yen sampeyan lagi looking for a alat editing audio cukup karo antarmuka interaktif, AVS Audio Editor alat kanggo sampeyan. Iku fitur efek kualitas audio (ora akeh minangka Audisi Adobe sanadyan) bebarengan karo impressing Kapabilitas rekaman audio. AVS audio editor ora ndhukung MAC OS X utawa Linux. Saiki nganggo mung ing sistem Windows 7, 8, 2003, Vista lan XP.

Pros:. Cara ora ono kanggo pemugaran audio
Cons:. Prasaja lan gampang kanggo nggunakake karo loropaken antarmuka Rating: 4

Top 6 music track/artist editor

Top 6 music track/artist editor

4. Acoustica Digital Audio Editor

Price: $39.90
Link: http://acondigital.com/products/acoustica-audio-editor/

Karo Kajaba saka enem saringan anyar, nyengsemaken wektu-mulet lan pribadi pitch-owah-owahan lan kemampuan kanggo ngrekam lan ngowahi file macem-macem audio ing wektu nggawe Acoustica Digital Audio recorder alat sing gedhe duwe. Kurang, Nanging, ing gangguan Kapabilitas aman sawijining kang mung kasedhiya ing versi premium.

Pros: Gampang kanggo nggunakake antarmuka karo saben alat ing jangkoan pangguna. Iku kompatibel karo OS Windows mung kalebu Windows 7, 8, XP lan Vista.
Cons: pemugaran Audio ora kasedhiya ing versi Standard. Rating: 3.5

5. Diamond Cut

Price: $159.00
Link: http://www.diamondcut.com/store/index.php?main_page=product_info&cPath=1&products_id=31

Antarmuka bisa nggunakake upgradation sethitik nanging Diamond Cut, ing dhewe iku sawijining rekaman audio, editing lan pemugaran alat nyengsemaken Kapabilitas kayata pisah trek dadi loro lan gabung kalih track menyang siji. Piranti lunak nganggo Windows 7 lan 8 uga Windows XP lan Vista nanging ora didhukung dening MAC.

Pros: Wis kaping fitur editing audio.
Cons: incompatibility karo MAC, antarmuka outdated. Rating: 3

Top 6 music track/artist editor

Top 6 music track/artist editor

6. Swara Forge

Price: $59.95
Link: http://www.sonycreativesoftware.com/audiostudio?keycode=9500-9500

Piranti lunak iki wis jumlah cukup efek audio nanging matesi pangguna kanggo bisa mung siji file audio ing wektu. Wis Kapabilitas pemugaran audio kuwat nanging kasekengan pratinjau asil saka aplikasi saka efek tartamtu watesan produktivitas saka Swara Forge. Iku mung kompatibel karo OS Windows; Windows 7, 8, 8.1, XP (SP2 utawa mengko) lan Vista (SP 2 utawa mengko).

Pros: Ndadekake rekaman lawas (vinyl, kaset lan sapiturute) kanggo direkam lan nguripake menyang kualitas digital.
Cons:. Ora multi-trek kemampuan editing, angel kanggo navigasi antarmuka, ora cuplikan efek Rating: 3

Top