Kabeh TOPICS

+

Carane Convert ID3 Tag

Apa sing arep kanggo ngowahi ID3 Tag?

Page, ayo kang njaluk mudhun kanggo kerja. Yen tresna music, sing seneng ID3 Tag tepat. Iki amarga iku tag ID3 sing ngijini sampeyan kanggo nyimpen informasi kaya judhul artis, album, trek, lan informasi liyane babagan song in file padha. Nindakake tag ID3 bakal mbantu Ngurutake songs lan nggawe dhaptar lagu anyar luwih èfèktif. Kene sawetara saka kaluwihan nindakake tag ID3.

- Nggolongake songs luwih cepet lan gampang
- Searching songs luwih gampang saka tau
- Sampeyan bakal ngerti kabeh bab song saka siji file.

Carane kanggo ngowahi ID3 tag ing Windows / Mac OS / Linux

Looking kanggo ngowahi tags ID3 ing laptop utawa ing komputer? Ana prakara apa OS sing mbukak, ana cara sing gampang kanggo ngowahi tags ID3. Punika dipikir ing 3 opsi paling apik kanggo nindakake tags ID3 ing Windows, Mac OS lan Linux.

Part I. Tiga Dianjurake ID3 Tag Kombertidor kanggo Windows Komputer.

1.Tag & Ganti jeneng

Link: http://www.softpointer.com/tr.htm
Price: $ 29.95

Short Description: Tag & Ganti jeneng iku convertor populer dikembangaké Softpointer. Nanging ndhukung, ID3v1, ID3v2.2, ID3v2.3 lan tags ID3v2.4 mp3 file. Iku kalebu paling format file utama kayata wma, Amandeep singh Mani singh, wmv, mp4, lan akeh liyane.

Carane kanggo ngowahi:
1. Mbukak software lan pindhah menyang berkas sing arep tag saka panel kiwa.
2. Klik-tengen ing file sing arep nambah tag lan klik Edit Gambar Tag.

How to Convert ID3 Tag

3. Tag jendhela editor bakal mbukak lan sampeyan bisa nambah informasi kabeh perlu kanggo lan klik Save menyang.

How to Convert ID3 Tag

2. SongKong

Link: http://jthink.net/songkong/index.jsp
Price: Saka $ 32to $ 158 gumantung versi

Short Description: Iku lunak tagger pinter sing saged, nganakake lan cleans kolèksi musik,. Iku disinkronake metadata karo data online.

Carane kanggo ngowahi:
1. Mbukak software lan browser kanggo folder file. Banjur klik ing fix songs.

How to Convert ID3 Tag

2. Ing jendhela sabanjuré, priksa manawa sampeyan ngetik rincian dhasar, Match, Artwork, Format, Gambar Jeneng, lan Simpen. Klik ing wiwitan.

How to Convert ID3 Tag

3. Sawise wiwitan, iku kanthi otomatis anyari informasi songs mentas saka folder.

How to Convert ID3 Tag

3. MP3 ID3 Tag Editor

Link: http://www.sobolsoft.com/mp3editor
Price: $ 19

Short Description: lunak iki nulung sampeyan ngatur tags ngendi sampeyan bisa nambahake jeneng artis, genre, jeneng, lan sapiturute Sobolsoft develops lunak iki. Sampeyan bisa mbukak sawetara file lan ngatur tag sawijining.

Carane kanggo ngowahi:
1. Nambah file MP3 dening browsing prasaja lan pilih file.
2. Jotosan sing bakal weruh macem-macem kolom kanggo artis, trek etc Ana sampeyan bisa ngganti rinci.
3. Nyimpen suntingan utawa ngekspor rinci ing format xml etc.

How to Convert ID3 Tag


Part II. Telung Dianjurake ID3 Tag Kombertidor kanggo Mac OS


1. iSkysoft Audio recorder kanggo Mac

Link: http://www.iskysoft.com/audio-recorder-mac
Price: $ 29

Short Description: Iskysoft Audio recorder kanggo Mac program sing bisa digunakake minangka ID3 tag editor. Sampeyan bisa ngenali songs lan ngowahi tag ID3 sing. Iku uga Integrasi karo iTunes.

Carane kanggo ngowahi:
1. Ing iTunes ngalih menyang perpustakaan kanthi ngeklik ing Library.
2. Banjur klik-tengen music sing arep kanggo ngenali.
3. Kanthi otomatis ngenali lagu.

How to Convert ID3 Tag

2. Kid3

Link: http://kid3.sourceforge.net
Price: Free

Short Description: Kid3 ngidini tag kaping file, upamané MP3, Vorbis, FLAC, MPC, MP4 / AAC, WMA, Monggo tanpa gadhah kanggo ngetik informasi kanggo saben format.

Carane kanggo ngowahi:
1. Nggunakake panel pandhu arah lan bukak file sing arep diwenehi tag.
2. Nalika sampeyan klik ing file, sampeyan bakal weruh informasi wis ana.
3. Sampeyan bisa milih kanggo ngowahi kanthi ngeklik ing suntingan lan banjur nyimpen informasi. .

How to Convert ID3 Tag

3. TuneUp

Link: http://www.tuneupmedia.com/features
Price: $39.96

Short Description: TuneUp lunak gedhe kanggo ngatur koleksi musik lan ngatur wong-wong mau. Sampeyan bisa ndandani informasi song, kang salah lan uga mbusak trek duplikat.

Carane kanggo ngowahi:
1. Mung mbukak iTunes lan ndeleng file ing Library.
2. Iku ora otomatis mindai kanggo informasi. Sampeyan bisa Ngurutake file sing kantun informasi.
3. Mung ngowahi saka panel tengen TuneUp.

How to Convert ID3 Tag


Part III. Telung Dianjurake Kombertidor kanggo Linux.


1. EasyTAG

Link: https://apps.ubuntu.com/cat/applications/easytag
Price: Free

Short Description: EasyTAG lunak sarana kanggo tags for format kaya mp3, MP2, Ogg Vorbis, FLAC, MusePack lan akeh liyane. Migunakake Gtk + GUI.

Carane kanggo ngowahi:
1. Mbukak app lan pindhah ing folder sing file nggunakake panel pandhu arah ngiwa.
2. Pilih file sing arep mange tags.
3. Ing panel tengen ngisor ID3 Tag, ngganti informasi.

How to Convert ID3 Tag

2. Audio Tag Tool

Link: https://apps.ubuntu.com/cat/applications/tagtool
Price: Free

Short Description: Iku program sing saged informasi ing MP3 lan Ogg Vorbis. Sampeyan bisa menehi tag file siji utawa apa tagging massa file bebarengan ing format wae sing arep.

Carane kanggo ngowahi:
1. Mbukak app lan nggunakake Direktori Pakaryan, mbukak folder lagu.
2. Pilih file sing arep ngatur tag.
3. Ing sisih tengen, ing Sunting Tag mung apa editing required kanggo ngganti informasi.

How to Convert ID3 Tag

3. MP3 Tag

Link: http://mp3tag.de/en/download.html
Price: Free

Short Description: alat iki apik kanggo tag konversi. Nanging, sampeyan mbutuhake piranti lunak Wine ing Linux kanggo mbukak software iki.

Carane kanggo ngowahi:
1. Instal piranti lunak Wine sadurunge masang Mp3 tag.
2. Mbukak software lan pilih file sing arep ngatur.
3. Menyang Pilihan Mp3tag lan apa konversi perlu.

How to Convert ID3 Tag

Looking kanggo ngerti liyane babagan carane karya lunak iki? Sampeyan bisa visit Camping pangembang kanggo informasi sing luwih lan katrangan bab Tag konversi.

Top