Kabeh TOPICS

+

Two Cara Sync Outlook Kanthi iCloud Gampang

Nalika sampeyan nggunakake piranti Apple, sampeyan bisa uga kudu diselarasake Outlook karo iCloud lan iki bakal ngidini sampeyan kanggo tetep dianyari ing Go, kabeh wektu. Iku cara banget gampang kanggo Streamline akèh informasi penting ing piranti Apple beda bebarengan.

Nalika sampeyan duwe sawetara piranti karo werna-werna kontak, email lan liyane, milih kanggo nyelarasake Outlook karo bantuan saka iCloud bisa koyone dadi bab becik kanggo nindakake.

Outlook Sync lan iCloud langsung ing iCloud.com

Apple nawakake solusi kang bakal mbantu nyelarasake iCloud lan wawasan rincian langsung ing server iCloud. Ngisor iki langkah sing kudu tindakake.

• Kaping kabeh, sampeyan kudu ngundhuh panel kontrol iCloud ing PC.

• Saiki mbukak aplikasi iki.

• Sampeyan bakal dijaluk ngetik id lan sandhi iCloud.

• Ketik padha mlebet panel.

• Ing jendhela sing bakal nemokake, klik ing kontak, tanggalan & tugas karo outlook.

• Saiki, klik ing 'aplikasi' banjur ngenteni sawetara wektu.

Two Ways To Sync Outlook With iCloud Easily

• Nalika instruction wis dipun ginakaken, sampeyan bakal nemokake sing rincian kontak Outlook, tanggalan lan malah tugas bakal dadi kasedhiya ing iCloud Id.

• Saiki, bali menyang iPhone lan klik ing setelan.

• Pindhah menyang iCloud lan banjur mlebu ing nggunakake Diverifikasi iCloud.

• Saiki, nguripake ing kontak lan tanggalan kanggo marga saka panyelarasan iPhone karo rincian Outlook.

Luwih, sampeyan uga kudu manawa iCloud Outlook nambah-ing diuripake ing program Outlook. Langkah iki kudu mèlu.

Langkah-langkah kanggo mèlu kanggo Outlook 2010 lan mengko

  • • Bukak menu berkas
  • • Priksa 'opsi' ing panel kiwa
  • • Ing jendhela pilihan wawasan kang njedhul munggah, klik ing 'nambah-in' kang bakal muncul ing panel kiwa.
  • • Saiki, sampeyan bakal nemokake dhaftar panjarwa beda tambahan in
  • • Pilih iCloud Outlook nambah-saka dhaftar

Langkah-langkah kanggo mèlu kanggo Outlook 2007

  • • Pindhah menyang pribadi bagean lan milih tengah dateng
  • • Saka kolom sisih kiwa, pilih pilihan, 'nambah-in'
  • • Deleng ing aplikasi aktif nambah-in bagean lan pilih 'iCloud Outlook nambah ing'

Iki langkah sing kudu tindakake. Yen sampeyan ora cumadhang kanggo pindhah ngliwati kabeh hassles iki lan sampeyan are looking kanggo solusi prasaja, sampeyan bisa milih kanggo nuduhake Wonder TunesGo Retro.

Wondershare TunesGo Retro - apa ora?

Wondershare TunesGo nawakake cara akeh handier kanggo nyelarasake wawasan karo iCloud. Yen sampeyan are looking for langkah ndhuwur kang bisa digunakake kanggo marga saka nyinkronake iCloud lan wawasan rincian, kene langkah utama sing kudu kanggo ngleksanakake.

Download Win VersionDownload Mac Version

• Instal Wondershare TunesGo Retro ing mesin lan mbukak.

• Njupuk telpon lan nyambung menyang komputer nggunakake kabel USB.

• Nalika iPhone wis disambungake, aplikasi bakal ndeteksi telpon lan bakal katampil ing jendhela aplikasi.

Two Ways To Sync Outlook With iCloud Easily

• Ing sisih tangan kiwa, sampeyan bakal duwe pilihan disebut 'Kontak.

• Ing kategori iki, milih salah siji kontak saka memori telpon utawa sampeyan bisa milih akun kaya iCloud.

• Sampeyan banjur bakal nemokake jendhela Manajemen kontak.

• Saiki pilih kabeh kontak banjur klik 'Impor / Ekspor'

Two Ways To Sync Outlook With iCloud Easily

• Ing gulung dhaftar mudhun, milih 'Ekspor Kontak kapilih.

• Yen sampeyan wis milih kabeh kontak kanggo ngekspor, sampeyan bisa milih 'Ngekspor kabeh kontak'

• Saiki pilih 'menyang Outlook Express utawa menyang Outlook 2003/2007/2010/2013' apa wae cilik uga.

• Ing supaya nyelarasake Outlook karo piranti Apple, sampeyan kudu klik ing 'Impor / Ekspor'.

• Banjur, klik ing 'ngimpor kontak saka komputer.

• Ing pilihan iki, klik ing 'Saka Outlook Express' lan sampeyan bakal rampung.

• Kajaba iku, sampeyan bisa milih foto, playlist lan media lan tindakake proses padha banget.


Iki gampang cara sinkronisasi Outlook lan iCloud lan tetep bebarengan informasi. Nanging, ana fitur kang Wondershare TunesGo Retro wis kanggo kurban uga.

Iku ateges piranti manager Apple kang isa dikempalken karo akeh banget fitur. Kene, kita bakal njupuk dipikir ing sawetara saka wong-wong mau.

  • • Sampeyan bisa mindhah songs, video lan malah dhaptar lagu.
  • • Loro saka iki, sampeyan bisa ngatur kontak lan malah nyalin foto lan apa sing akèh.
  • • Sampeyan mbantu ing nyinkronake media ing antarane piranti Apple beda lan tetep padha nganti tanggal uga.
  • • Sampeyan bisa nggabung duplikat kontak ing piranti Apple uga.
  • • Sampeyan wis gampang kanggo nggunakake antarmuka kang ora mbutuhake instruksi khusus.



Top