Kabeh TOPICS

+

Langkah prasaja kanggo Nyelarasake lan mulihake iPhone karo iCloud

Saiki nalika akèh saka kita duwe piranti digital kaping supaya tumindak kita bisnis utawa karo kang kita nyambung menyang internet, iCloud mbantu kita tetep piranti iki diselarasake. Ing tembung liyane iCloud layanan maya panyimpenan Apple karo kang data digital kayata dokumen, foto, lan musik sing disimpen ing server remot njupuk sing pengguna nduweni akses lengkap data kanggo download kanggo iOS, Macintosh utawa piranti Windows liyane, kang banjur padha bisa enggo bareng lan ngirim kanggo panganggo liya uga ngatur piranti Apple sing. Siji fitur utama iCloud iku kemampuan kanggo nyelarasake lan mulihake iPhone karo iCloud.

Langkah-langkah kanggo ngaktifake iCloud serep ing iPhone

1. Apa perlu rampung kanggo nyambung iPhone menyang jaringan Wi-Fi.

Simple steps to sync and restore your iPhone with iCloud

2. langkah kapindho tunyuk Setelan> iCloud> Gawe serep kanggo model paling anyar; iOS 8 lan mengko utawa tunyuk Setelan> iCloud> Panyimpenan & Serep kanggo model lawas; iOS 7 utawa sadurungé. Iku penting kene kanggo manawa iCloud Serep temtunipun aktif.

Simple steps to sync and restore your iPhone with iCloud

3. Sawise Back Up diuripake Tutul Gawe serep saiki. Priksa manawa kanggo tetep disambungake menyang jaringan Wi-Fi nganti proses 100% lengkap.

Simple steps to sync and restore your iPhone with iCloud

4. Dadi manawa proses mriksa lengkap bali munggah kanthi nunyuk Setelan> iCloud> Panyimpenan> Ngatur Storage, lan banjur milih piranti sing dipilih. Paling anyar bali munggah ngirim katon bebarengan karo katrangan wektu lan ukuran serep.

Kejabi manual gawe serep info ing piranti, iCloud otomatis nyimpen apa ing piranti sapisan dina nalika piranti sing diuripake, dikunci, lan recharging. Nanging apa persis ora iCloud bali munggah? Informasi ing piranti:

  • • Sajarah Tuku kanggo film-film, musik, apps, nuduhake TV, lan buku, Nanging, iku ora nyimpen isi sing wis tuku mung Alexa ing isi. Yen sampeyan perlu kanggo mulihake tuku, you download it kanthi otomatis saka "Store".
  • • Videos lan Photos ing piranti iOS
  • • Setelan Piranti
  • • data Aplikasi
  • • Carane layar Ngarep lan aplikasi sing diatur
  • • iMessages Panjenengan, teks (SMS), lan pesen MMS
  • • Putraning Ringtones
  • • Pesen Swara Visual
  • • Data Kesehatan
  • • konfigurasi Ngarep-Kit

box

Wondershare Dr.Fone Kanggo iOS - Download lan Extract iCloud Serep

  • Waras data iPhone dening mindhai iPhone, menyuling iTunes lan iCloud file serep.
  • Preview lan selektif waras apa sing arep saka iPhone, iTunes lan iCloud serep.
  • Ndandani iOS kanggo normal tanpa rusak data kayata mode Recovery, bricked iPhone, layar putih, etc.
  • Kanthi kompatibel karo iOS 9 , iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Pro, lan kabeh model piranti iOS

Dipulihake iCloud lan ngganti kabeh data sing wis ana.

Mulihake data saka iCloud bisa utamané migunani nalika tuku piranti anyar karo sing arep ngakses data saka piranti sadurunge. Iku uga bisa migunani nalika mulihake telpon pabrik Reset.

Mulihake data wis rampung kaya mangkono:

1. On iOS piranti, Tutul Setelan> Umum> Nganyari Piranti Lunak banjur tindakake pandhuan onscreen.

2. Kanggo piranti iOS 8: Menyang Setelan> iCloud> Panyimpenan> Ngatur Panyimpenan> piranti (kadhaptar ing serep). Kanggo iOS 7 piranti: Setelan> iCloud> Panyimpenan & Serep> Ngatur Storage, milih piranti kadhaptar ing serep.

3. Golek persiyapan Assistant> Tutul Setel piranti> Mulihake serep> Mlebu menyang iCloud.

4. Sawise mlebu ing "Pilih serep," saka dhaptar sing kasedhiya bali-ups, sing wis disimpen kanggo iCloud.

Simple steps to sync and restore your iPhone with iCloud

5. iPhone bakal miwiti mulihake lan mung bakal njupuk sawetara menit.

6. Sawise maneh piranti, setelan lan akun kudu dibalèkaké lan Serep bakal miwiti sawise ngundhuh app dituku music ,, acara TV, Kamera Roll, buku, lan isi liyane wis dibalekno asline rampung.

Selektif mulihake file saka iCloud

Loosing data mengkono saka wektu kanggo wektu lan kita kabeh ngerti rusak data penting bisa upsetting ing paling utawa ing skenario paling awon cilik anduwèni dhampak gedhé nalika nerangake informasi bisnis related. Lan, malah sanadyan akeh kita wis ilang data penting kita isih kathah kanggo nyimpen iki ing Smartphone kita utawa piranti seluler tanpa mikir saka repercussions rusak info kuwi bakal nggawa.

Sanadyan sampeyan bisa mulihake piranti saka serep iCloud kanggo njaluk file bali, sampeyan bakal ilang kabeh data sing wis ana ing telpon sajrone lengkap mulihake. Iki ngendi Wondershare Dr.Fone kanggo iOS rawuh ing. Sampeyan bisa milih kanggo selektif nemokake file saka iCloud serep, tanpa rusak data wis ana ing telpon.

Download Win Version Download Mac Version

1. Sawise wiwitan Wondershare Dr.Fone kanggo iOS ing komputer, pilih "Waras saka iCloud Serep File" mode. Ketik akun lan sandi icloud kanggo mlebet.

Simple steps to sync and restore your iPhone with iCloud

2. Sawise sampeyan mlebu icloud, program bakal ora dhaftar kabeh file serep related ing akun iki. Pilih siji sing arep waras file saka lan klik ing Download.

Simple steps to sync and restore your iPhone with iCloud

3. Ing jendhela sembul, sampeyan bisa milih jinis file sing kaya ngundhuh. Banjur klik ing Scan.

Simple steps to sync and restore your iPhone with iCloud

4. Sawise pindai wis rampung, sampeyan bisa pratinjau file sing kaya waras. Obah item sing arep waras lan klik tombol Waras.

Simple steps to sync and restore your iPhone with iCloud

Saiki kontak, pesen lan cathetan bisa langsung mbalekake menyang iOS piranti yen iPhone, iPad utawa iPod disambungake karo komputer nganggo kabel USB nalika proses Recovery.

box

Wondershare Dr.Fone Kanggo iOS - Download lan Extract iCloud Serep

  • Waras data iPhone dening mindhai iPhone, menyuling iTunes lan iCloud file serep.
  • Preview lan selektif waras apa sing arep saka iPhone, iTunes lan iCloud serep.
  • Ndandani iOS kanggo normal tanpa rusak data kayata mode Recovery, bricked iPhone, layar putih, etc.
  • Kanthi kompatibel karo iOS 9 , iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Pro, lan kabeh model piranti iOS



Top