Kabeh TOPICS

+

Carane Copot iOS Piranti saka iCloud lan Golek iPhone

Amerga fitur banget kang wis kanggo kurban lan jenis keamanan sing bisa seneng, ana sing akèh penggunane sing wis opting kanggo 'nemokake iPhone' app. Yen duwe app iki diuripake, iPhone bakal aktifitas iCloud dikunci.

Nganti lan kajaba ngetik Diverifikasi iCloud, sampeyan ora bakal bisa kanggo nggunakake piranti. Iki minangka fitur banget kanggo nyegah mundhut data marang nyolong utawa misplacing telpon. Nanging, yen sampeyan are looking for cara kang sampeyan bisa mbusak iOS piranti saka iCloud lan 'nemokake iPhone sandi', kita bakal pirembagan saka macem-macem cara sampeyan bisa nindakake iku.

Part 1 Carane mbusak piranti iOS saka iCloud lan Golek dhaftar iPhone

Nalika sampeyan lagi looking kanggo njaluk nyisihaken saka piranti Apple utawa malah kanggo alasan liyane, yen sampeyan arep mbusak piranti karo bantuan saka 'nemokake iPhone sandi', kene langkah sing kudu tindakake.

Njabut piranti saka Golek iPhone

  • Njupuk piranti Apple lan pindhah menyang pilihan setelan ing piranti.
  • Saiki gulung mudhun dhaftar lan klik ing iCloud.
  • Ing dhaptar, tunyuk ing 'nemokake iPhone'.
  • Saiki, sampeyan bisa kanthi gampang pilihan ing 'nemokake iPhone' pilihan kanggo mateni.
  • Sampeyan kudu ngetik id lan sandhi Apple kanggo nggawa owah-owahan.

How To Remove The iOS Device From iCloud And Find My iPhone

Nalika sampeyan lagi looking kanggo mbusak MAC, sampeyan bisa tindakake langkah iki.

• Bukak 'nemokake iPhone' banjur klik 'sistem pilihan'.

• Saiki, ing opsi, klik ing iCloud

• Ing dhaftar sing nderek, busak pilihan, lan 'Golek Mac'.

How To Remove The iOS Device From iCloud And Find My iPhone

• Sampeyan kudu ngetik sandhi admin kanggo Mac kanggo nggawe pangowahan.

Part 2 Carane mbusak piranti iOS saka iCloud lan Golek iPhone karo iCloud

• Log on kanggo icloud.com/find lan ketik Diverifikasi Apple login

• Sampeyan bakal redirected menyang antarmuka web kanggo 'nemokake iPhone'

• Sampeyan bisa ndeleng dhaftar kabeh piranti Apple.

• Sampeyan bisa klik ing 'kabeh piranti' lan iku bakal nuduhake sampeyan daftar komplit kabeh piranti apple

How To Remove The iOS Device From iCloud And Find My iPhone

• Pindhah liwat piranti sing arep kanggo mbusak lan klik.

• Klik 'dibusak saka akun'.

• Alternately, sampeyan uga bisa klik tombol delete kang bakal saiki marang piranti.

Nalika sampeyan lagi looking kanggo mbusak piranti Apple saka akun iCloud, mung tindakake langkah iki gampang.

  • Mlebu menyang akun iCloud nggunakake Diverifikasi id Apple
  • Klik ing pilihan piranti lan ngenteni nganti aplikasi syncs isi piranti kanggo sistem.
  • Saiki, pilih piranti sing pengin dibusak lan klik ing 'delete' pilihan kang saiki ing jejere jeneng piranti.

Piranti bakal dibusak saka server iCloud. Kang menehi saran kanggo malah nguripake 'nemokake iPhone' fitur mati dadi ora mengkono iki bisa nerjemahake telpon unusable kanggo sapa migunakake iku jejere.



Top