Kabeh TOPICS

+

Ngatur Multiple Piranti Apple karo Salah ID Family Apple Ora Maneh Nightmare a

Sampeyan iku pengguna iPhone 6, nalika bojo lan anak wadon kang sepisanan wis iPhone setya pangguna 5. Ing tangan liyane, anakmu ora bakal ninggalake omah tanpa iPod kang lan enom saya muter "Angry Bird" ing iPad dheweke. Wiwit everyone ing platform padha, sing wis mutusaké sing gadhah siji ID Apple ndadekake total pangertèn.

Sepisanan, sampeyan bakal bisa kanggo ngontrol mbuwang kulawarga ing app dituku. Sareh, kabeh wong bisa ngakses apps, film utawa musik sing wis dituku ing akun kasebut. Iki nyimpen dhuwit sing akèh. Pancet, app lan layanan sing saiki disambungake menyang siji Apple ID sawise introduksi saka iOS 5 lan iCloud. Apa iki tau penak saiki ngipi elek; sampeyan isih bisa ngontrol tumbas, nanging data pribadi bareng karo kulawarga ora apa bakal sampeyan arep.

Masalah umum karo Nuduhake Apple ID

Nuduhake ID Apple tengen sawetara piranti ing kulawarga iku kahanan umum ing saindhenging donya. Nalika iki apik, iku uga bisa ngowahi ngelu. Mbayangno yen kabeh piranti sing disambungake menyang ID Apple siji; karo siji ID, piranti wikan kanggo diduweni dening kang padha pemilik. Akibaté, teks dikirim saka iMessage saka iPhone ibu bakal nuduhake munggah ing iPad putra kang. A request Facetime saka kanca putri bisa ditampa dening Bapak wae. Ing Photostream ing tangan liyane, bakal flooded karo lepen foto teka saka wong-wong ing kulawarga.

Yen anggota kulawarga dituku iPad anyar lan nggunakake padha Apple ID, wong sing bakal bisa ora mung ngundhuh app dituku, nanging uga bakal duwe kontak everyone lan entri tanggalan disalin menyang piranti anyar uga. Nalika enggo bareng bisa dadi bab sing apik, nuduhake kakehan bisa troublesome.

Nggunakake ID Sharing Apple iTunes / App Store Tumbas

Mangertos luwih, iku paling apik kanggo ngerti carane ID Apple lan layanan dianggo. Sadurunge kanggo pitepangan saka iOS 5, lan ID Apple biasane digunakake kanggo tumbas wonten ing Apple Store utawa iTunes. Kirim iOS 5, panggunaan saka ID Apple wis lengkap kanggo nutupi fungsi layanan liyane.

Mikir saka ID Apple minangka servicing rong kategori; Tumbas Panjenengan (app) lan data pribadi Panjenengan (kontak). Antarane, luwih saka sinkronisasi data sawetara wonten lan iki ora nindakake uga nalika data pribadhi sambungan. Layanan sing disambungake menyang ID Apple kalebu iCloud (sing bakal kasil ing enggo bareng dokumen lan tanggalan), iMessage lan Facetime; kanggo jeneng mung sawetara.

Pancet, yen sampeyan seneng isih duwe siji Apple ID kanggo ngatur tumbas kulawarga lan njaga usages data pribadhi dhewe, sing bisa nglakoni decisively kanthi nyetel ID Apple individu kanggo wong-wong ing kulawarga kanggo dhewe nggunakake data pribadi nalika nuduhake mung siji Apple ID kanggo mundhut tujuan. Mung tindakake langkah ing ngisor iki kanggo nuduhake ID Apple Apple Store iTunes transaksi:

Langkah 1: Bukak Setelan lan Milih iTunes & App Store

Ing piranti sampeyan, pindhah menyang "Setelan" lan mbukak "iTunes & App Store". Mbaleni ing kabeh piranti sing nuduhake ID Apple padha.

Keep The Hackers' Hands Off Your iCloud

Langkah 2: Ketik Apple ID lan Sandi sambungan

Sawise "iTunes & App Store" wis dibukak, tombol ing ID lan sandhi Apple sambungan. Iki ID Apple sing seneng nggunakake kanggo tumbas Panjenengan. Ing kasus endi siji piranti wis ora nggunakake sambungan Apple ID, mlebu metu saka ID sawijining ana lan ketik sambungan Apple ID kang rincian.

Keep The Hackers' Hands Off Your iCloud

Kanggo informasi, tumbas digawe saka akun ID Apple sambungan bakal diundhuh kanthi otomatis menyang kabeh piranti Apple disambungake menyang akun Teknologi. Kanggo supaya ora iki saka kedados, mateni "Downloads otomatis". Iki bisa diakses ing "iTunes & App Store" setelan.

Keep The Hackers' Hands Off Your iCloud

Nggunakake Apple ID Pisah kanggo Data pribadi

Saiki sing wis sambungan Apple ID tumbas Panjenengan, apa sing kudu nyimpen data pribadhi misahake saka pengguna liyane? Sampeyan mung bisa entuk iki kanthi nggunakake individu ID unik Apple ing nyetel iCloud lan layanan kanggo saben piranti.

Langkah 1: Mlebu menyang iCloud

Sangisore Setelan saben piranti ', pilih iCloud lan mlebu ing menyang App.

Keep The Hackers' Hands Off Your iCloud

Gunakake individu ID Apple unik lan sandhi kanggo mlebu ing saben piranti.

Keep The Hackers' Hands Off Your iCloud

ICloud saiki mung Yours bakal katon. Konfigurasi iki uga bakal mateni linkages kanggo ID Apple sadurungé lan data digandhengake karo kaya entri tanggalan ora maneh kasedhiya.

Langkah 2: Update Services App karo Individu Apple ID

Kejabi iCloud, sampeyan uga bakal perlu kanggo nganyari individu Apple ID layanan lan app sing migunakake sambungan Apple ID sadurunge. Kanggo iMessage lan FaceTime, kindly nganyari anyar individu ID Apple kang bisa ditemokake ing setelan iCloud.

Keep The Hackers' Hands Off Your iCloud

Tutul ing "Pesen" lan "FaceTime" lan sesampunipun ing saben item, kepala liwat kanggo iTunes Apple ID lan nganyari mau gumantung.

Keep The Hackers' Hands Off Your iCloud

Saiki, sing wis kasil diatur app lan layanan karo ID Apple anyar. Iki tegese data pribadhi saiki ora katon kanggo anggota kulawarga.



Top