Kabeh TOPICS

+

Tansah Tangan ing Peretas 'mati iCloud Panjenengan

A akèh kita tiba maneh ing iCloud kanggo nglacak kabeh data kita; Nanging; sing sing weruh saka loopholes ing keamanan? Wis dianggep carane gampang peretas bisa break kanggo akun iCloud? Ngakses data iCloud mung perlu jeneng panganggo bebarengan karo sandhi. Dadi, yen ora duwe sandi tenan kuwat, peretas bakal bisa kanggo gain entri menyang sistem lan nalika padha duwe akses menyang data iCloud, iku gampang kanggo wong-wong mau kanggo inflict sawetara karusakan utama lan malah ngilangke data permanen uga .

Wis ana macem-macem kanggo njagani selebriti wis ngadhepi bebendu saka peretas uga. Kedadean siji misuwur kuwi sing nglibatno Mat Honan, sing tilas kontributor kanggo Gizmodo lan malah editor kanggo majalah WIRED uga. Peretas digunakake algoritma brute pasukan kanggo break menyang akun lan wekasanipun piyambakipun ngrampok kabeh kang photos, email, dokumen lan akèh file penting uga.

Ora mung Mat Honan, ana kathah selebriti sing wis ngadhepi bebendu saka iCloud foto bocor. Selebriti undakan ndhuwur kaya Jennifer Lawrence, Kaley Cuoco, Jill Scott lan luwih akèh wis dikonfirmasi sing foto sing padha trocoh. Temtunipun, sampeyan ora arep ngadhepi masalah padha lan supaya kita bakal nuduhake cara ndhuwur kang sampeyan bisa tetep peretas mati iCloud.

Jaga akun iCloud

Nalika sampeyan lagi looking kanggo nglindhungi akun iCloud lan sing arep supaya peretas adoh, kene sawetara langkah beda sing kudu kanggo ngleksanakake.

1. Pilih apa sampeyan nyimpen

Sampeyan kudu pilihan saka milih file sing serep ing iCloud. Yen sampeyan duwe file kang arang banget sensitif lan rahasia, Mungkin iku paling menehi saran ora kanggo gawe ing iCloud. Supaya kanggo njelajah rincian apa sing gawe serep, sampeyan kudu pindhah setelan lan pamindhahan kanggo iCloud.

Sampeyan bisa ndeleng dhaftar panjarwa app beda kang kanthi otomatis njaluk digawe serep lan wis informasi sing dikirim menyang iCloud. Sampeyan bisa pilihan lan mati ing antarane apps lan milih apa sing bakal serep. Ngilangake file sing sensitif.

Keep The Hackers' Hands Off Your iCloud

2. Ngreset sandhi

Brute pasukan iku salah siji saka umum Wangun anggempur kang digunakake dening peretas kanggo marga saka entuk akses menyang iCloud. iCloud ora kunci wong sanajan sawise bola usaha kasil. Iki kok peretas bisa tetep nyoba beda kombinasi nganti padha nampa marang siji tengen. Iki apa sing kudu ngreset sandhi saka wektu kanggo wektu. Sampeyan kudu nyoba lan duwe sandi apik. Priksa manawa kanggo sandi acak malah banjur, kita bakal njaluk sampeyan kanggo ngganti iku ing interval biasa. Uga, pitakon keamanan kudu hard kanggo kokain.

3. bukti asli loro faktor

Iki minangka salah siji cara sing paling apik saka nyegah serangan pasukan brute lan kanthi mangkono nyegah peretas saka entuk entri ing sistem. Gadhah loro bukti asli faktor iku cara sing gedhe tetep sistem aman. Supaya kanggo ngleksanakake rasio iki, tindakake langkah iki.

Keep The Hackers' Hands Off Your iCloud

Pindhah menyang ID Apple lan banjur Kepala kanggo 'ngatur Apple Id lan mlebu ing'. Saiki, pindhah menyang 'pilih sandi lan keamanan. Pilih rong langkah verifikasi banjur klik 'njaluk stared'. Yen sampeyan wis diuripake, saben-saben sampeyan mlebet id Apple, sampeyan bakal nampa sandi ing piranti milih.

Keep The Hackers' Hands Off Your iCloud

Liya wektu yen sampeyan login nganggo ID Apple, sampeyan bakal nampa sandi ing salah siji piranti sing sandi perlu ngetik mlebet kasil.

Keep The Hackers' Hands Off Your iCloud

Senadyan kabeh telung langkah iki, kita bakal menehi rekomendasi mbusak foto pribadi saka iCloud permanen supaya yen hacker nemu akses ora sah, padha ora bakal bisa kanggo njaluk akses menyang foto pribadi.

Carane kanggo mbusak potret saka iCloud permanen?

Yen sampeyan arep kanggo mbusak kabeh tilak gambar permanen, kene ana bab-bab kang perlu dilakoni.

Mbusak gambar saka stream sambungan

1. Kaping kabeh sing perlu kanggo pindhah menyang foto app lan banjur ing sisih ngisor layar, sampeyan bakal nemokake lambang disebut 'sambungan'. Tutul ing padha.

Keep The Hackers' Hands Off Your iCloud

2. Saka dhaftar kang bakal katampil, sampeyan bisa mbusak kabeh lepen sambungan. Sampeyan bisa salah siji pindhah menyang saben stream lan mbusak mau utawa sing mung bisa milih mode owahi lan banjur milih kabeh tombol abang lan mbusak kabèh stream.

Keep The Hackers' Hands Off Your iCloud

Keep The Hackers' Hands Off Your iCloud

Mbusak gambar saka stream foto sandi

1. Bukak app foto lan banjur klik lambang album dumunung ing sisih ngisor.

Keep The Hackers' Hands Off Your iCloud

2. Sampeyan bakal nemokake folder disebut 'foto sandi stream'. Pilih kabeh gambar ing folder lan mbusak kabeh mau.

Keep The Hackers' Hands Off Your iCloud

Sawise gambar iki dibusak saka kabeh piranti Apple, iku ateges sing wis dibusak saka iCloud uga. Ana salah siji langkah liyane kang perlu dilakoni.

Mateni iCloud serep

Sampeyan kudu nggawe manawa sampeyan mateni serep otomatis gambar lan video menyang server iCloud. Iki kanggo kelakon, pindhah menyang app setelan lan banjur pindhah iCloud lan miturut sing, sirah kanggo foto. Saiki, mateni loro stream foto lan enggo bareng potret. Iki bakal nyegah wae luwih backing munggah saka gambar iCloud.

Keep The Hackers' Hands Off Your iCloud

Keep The Hackers' Hands Off Your iCloud

Keep The Hackers' Hands Off Your iCloud

Nganggo langkah-langkah prasaja, sampeyan bisa njaluk nyisihaken saka foto disimpen ing iCloud.



Top