Kabeh TOPICS

+

Carane Copot iCloud akun nganggo utawa tanpa Sandi

Ing artikel iki kita bakal nggoleki carane mbusak akun iCloud ing piranti beda malah tanpa sandhi. Ayo kang didhisiki carane sampeyan bisa nindakake iki ing iPhone iPad utawa.

Part 1. Carane mbusak akun iCloud ing iPhone / iPad

Sadurunge kita wiwiti, iku penting kanggo nggawa metu sing ngirim serep piranti kasus apa-apa dadi salah.

Langkah Salah: Tutul ing app Setelan banjur gulung mudhun kanggo nggoleki iCloud. Tutul ing "iCloud" kanggo mbukak.

How to Remove iCloud Account

Langkah Two: Gulung mudhun nganti sampeyan nemokake "Busak akun" lan banjur tutul ing sing.

How to Remove iCloud Account

Langkah Tiga: Sampeyan bakal dijaluk kanggo konfirmasi pambusakan akun iCloud. Tutul ing "Busak" maneh kanggo konfirmasi.

How to Remove iCloud Account

Sing telung langkah sing èfèktif bisa mbusak akun iCloud saka iPhone iPad utawa. Sawise rampung iki, sampeyan bakal kiwa karo akun iCloud kothong lan sampeyan bisa milih kanggo nggawe ID anyar Apple utawa ngganti menyang akun iCloud liyane.

Part 2. Carane mateni iCloud ing Mac

Yen sampeyan perlu kanggo mateni iCloud ing Mac, tindakake langkah iki banget prasaja.

Langkah Salah: Klik ing Apple Lambang banjur "Gawe System" saka menu Konteks.

How to Remove iCloud Account

Langkah Two: Ing Gawe System Window, Klik ing "Mail, Kontak & Tanggalan."

How to Remove iCloud Account

Langkah Tiga: Pilih iCloud saka panel kiwa saka jendhela asil.

How to Remove iCloud Account

Langkah Four: Centhang kothak ing jejere App sing arep mateni utawa ngaktifake ing panel ing sisih tengen.

How to Remove iCloud Account

box

Wondershare Dr.Fone Kanggo iOS - Download lan Extract iCloud Serep

  • Waras data iPhone dening mindhai iPhone, menyuling iTunes lan iCloud file serep.
  • Preview lan selektif waras apa sing arep saka iPhone, iTunes lan iCloud serep.
  • Ndandani iOS kanggo normal tanpa rusak data kayata mode Recovery, bricked iPhone, layar putih, etc.
  • Kanthi kompatibel karo iOS 9 , iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Pro, lan kabeh model piranti iOS

Part 3. Carane mbusak iCloud ing komputer Windows

Yen akun iCloud ing komputer windows lan sing arep kanggo nyopot, kene langkah dening langkah carane gampang apa sing. Nanging sadurunge kita njaluk menyang langkah iku penting sing duwe serep kanggo kabeh informasi ing iCloud.

Langkah Salah: On PC Windows, klik ing "Mulai" lan Panel Kontrol. Ing Control Panel, Pilih "instal Program"

How to Remove iCloud Account

Langkah Two: Find iCloud ing List of program ing komputer.

How to Remove iCloud Account

Langkah Tiga: Pilih mbusak iCloud kanggo Windows saka komputer iki nalika dijaluk.

How to Remove iCloud Account

Langkah Four: Klik "Yes" kanggo konfirmasi pambusakan lan banjur ngenteni proses kanggo ngrampungake.

How to Remove iCloud Account

Langkah Lima: Klik "Yes" nalika PC nyuwun yen sampeyan arep iCloud kanggo nggawe owahan kanggo iku.

How to Remove iCloud Account

Langkah Enem: Sawise proses lengkap, klik "Rampung" lan banjur kanthi manual miwiti sistem.

How to Remove iCloud Account

Part 4. Carane Busak akun iCloud tanpa sandi

Ing ngono sampeyan kelalen sandi iCloud lan arep kanggo mbusak akun iCloud, kene piye carane iku ing langkah-langkah prasaja.

Langkah Salah: Pindhah app Setelan lan golek iCloud. Tutul ing kanggo mbukak.

How to Remove iCloud Account

Langkah Two: Yen dijaluk kanggo sandi, ketik nomer acak. Banjur Tutul ing "Done."

How to Remove iCloud Account

Langkah Tiga: iCloud bakal pitutur marang kowe jeneng pangguna lan sandhi sing ngetik iki salah. Klik ing "OK" banjur "Batal" kanggo bali menyang first iCloud utama.

How to Remove iCloud Account

Langkah Four: Tutul ing akun maneh nanging wektu iki, mbusak katrangan lan banjur tutul ing "Done."

How to Remove iCloud Account

Langkah Lima: wektu iki, sampeyan bakal dijupuk bali menyang first iCloud utama tanpa gadhah kanggo ketik sandhi. Sampeyan uga bakal sok dong mirsani sing "Golek telpon sandi" fitur wis dipateni kanthi otomatis.

How to Remove iCloud Account

Langkah Enem: Sampeyan banjur gulung mudhun banjur tunyuk Busak ing. Sampeyan bakal kaluhurake nganti konfirmasi pambusakan kang sampeyan bisa nindakake kanthi nunyuk ing "Busak" maneh.

How to Remove iCloud Account

box

Wondershare Dr.Fone Kanggo iOS - Download lan Extract iCloud Serep

  • Waras data iPhone dening mindhai iPhone, menyuling iTunes lan iCloud file serep.
  • Preview lan selektif waras apa sing arep saka iPhone, iTunes lan iCloud serep.
  • Ndandani iOS kanggo normal tanpa rusak data kayata mode Recovery, bricked iPhone, layar putih, etc.
  • Kanthi kompatibel karo iOS 9 , iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Pro, lan kabeh model piranti iOS
Top