Kabeh TOPICS

+

4 Cara kanggo Bantuan kowe njaluk nyisihaken saka Bola iCloud Sign-In Request

Sampeyan padha mung browsing warta ing iOS piranti nalika dumadakan, jendhela njedhul munggah metu saka biru njaluk sampeyan ngetik sandhi iCloud. Sampeyan keyed ing sandi, nanging jendhela tansah melototke munggah saben menit. Nalika sampeyan bakal dijaluk kanggo tombol ing sandi iCloud nalika sampeyan ndhaftar menyang akun iCloud (sandhi ora disimpen utawa eling kaya akun liyane) lan nalika sampeyan gawe serep piranti, iki bisa ngganggu lan bothersome.

Ana akèh kedhaftar Apple sing wis ngalami iki, supaya sampeyan ora piyambak. Masalah paling disebabaké anané nganyari sistem IE sampeyan dianyari perangkat kukuh saka iOS6 kanggo iOS8. Yen sampeyan disambungake ing jaringan WiFi, kamungkinan liyané kanggo iki njedul sandi ngengkel bisa disebabake salah technical ing sistem.

4 Solutions Umum Ndandani Issue ing

iCloud iku layanan wengis penting kanggo piranti Apple lan biasane, lan pengguna iOS bakal milih iki layanan maya Apple minangka pilihan panyimpenan page sing kanggo gawe serep data sing. Masalah karo iCloud bisa dadi elek rasah kanggo sawetara, nanging pangguna ngirim ora sumpah liwat. Jeksa Agung bisa ngetokake karo mbaleni iCloud log in njedul bisa ditanggulangi dening ngisor iki sawetara opsi prasaja minangka kadhaptar ing ngisor.

Part 1 Re-ketik Sandi minangka dijaluk

Cara sing paling gampang iku ngetik maneh sandhi iCloud. Nanging, straightforwardly ngetik menyang pop up window ora solusi. Sampeyan bakal kudu ing ngisor iki:

Langkah 1: Lungaa menyang Setelan

Menyang "Setelan" menu piranti iOS lan klik ing "iCloud".

Langkah 2: Ketik sandhi

Sabanjure, nerusake karo maneh ngetik-alamat email lan sandhi supaya masalah saka ambalan maneh.

4 Ways to Help You Get Rid of the Repeated iCloud Sign-In Request

Part 2 Log Out ​​lan Log Into iCloud

Ing kaping, pilihan page IE maneh ngetik-rincian mlebu log Sampéyan ora bakal mutusake masalah Jeksa Agung bisa ngetokake iritasi. Nanging, metu log utawa oncat saka iCloud lan mlebua manèh bisa dadi pilihan sing luwih apik kanggo sampeyan. Kanggo nyoba cara iki, kabeh sing perlu dilakoni iku nindakake langkah ing ngisor iki:

Langkah 1: Mlebu metu saka iCloud

Ing iOS piranti, nggawe cara kanggo menehi "Setelan" menu. Golek link "iCloud" lan klik ing "Out" tombol.

4 Ways to Help You Get Rid of the Repeated iCloud Sign-In Request

Langkah 2: Urip maneh iOS piranti

Proses urip maneh uga dikenal minangka reset hard. Sampeyan bisa nindakake iki kanthi mencet "Home" lan "Turu / Wake" tombol bebarengan nganti pungkasanipun ndeleng logo Apple katon ing layar.

4 Ways to Help You Get Rid of the Repeated iCloud Sign-In Request

Langkah 3: Mlebu bali menyang iCloud

Akhire, sapisan piranti wis diwiwiti lan boot rampung, sampeyan bisa ngetik maneh ID lan sandhi Apple maneh kanggo mlebu menyang iCloud. Sampeyan kudu ora njaluk njedul ngganggu maneh sawise proses iki.

4 Ways to Help You Get Rid of the Repeated iCloud Sign-In Request

Part 3 Priksa Alamat Email kanggo iCloud lan Apple ID

Alesan liyane bisa sing iCloud tansah ing prompting sampeyan ngetik maneh sandhi sing uga wis keyed ing kasus beda Apple ID sak mlebu iCloud. Contone, ID Apple bisa kabeh ing Aksara-aksara kapital, nanging sing keyed mau ing huruf cilik nalika sing padha nyoba kanggo mlebu menyang akun iCloud ing setelan telpon.

Salah bisa gampang ditanggulangi dening mengkono salah siji saka rong pilihan ing ngisor iki:

Pilihan 1: Ngganti alamat iCloud

Telusuri liwat kanggo "Setelan" piranti iOS lan pilih "iCloud". Banjur, mung lagi ngetik ID lan sandhi Apple patut.

4 Ways to Help You Get Rid of the Repeated iCloud Sign-In Request

Pilihan 2: Ngganti Apple ID

Similar pilihan page, navigasi menyang "Setelan" bagean saka iOS piranti lan nganyari alamat email ing "iTunes & App Store" rincian mlebu.

4 Ways to Help You Get Rid of the Repeated iCloud Sign-In Request

Part 4 Gawe ngganti System & Reset Akun

Yen sampeyan isih bisa njaluk nyisihaken saka Jeksa Agung bisa ngetokake, iku paling bisa sing durung ngatur akun iCloud bener. Saenipun, teknologi ndadekake gesang kita kesalahan free, nanging padha kadang nyebabake kita sawetara alangan. Iku bisa kanggo iCloud lan akun liyane ora nyelarasake mlaku lan njaluk piyambak risak munggah.

Sampeyan bisa nyoba kanggo mbusak akun lan miwiti minangka ing ngisor iki:

Langkah 1: Menyang "System Luwing seneng" saka iCloud lan Clear Kabeh Ticks

Kanggo ngreset luwing seneng sistem iCloud kang, pindhah menyang Setelan> iCloud> Luwing seneng sistem kanggo delink akun liyane sing syncs karo akun iCloud. Iku worth riko kanggo saben app ing Apple sing wis pilihan sinkronisasi karo iCloud kanggo mesthekake kabeh sing mlebu metu saka iCloud.

Langkah 2: Obah Kabeh Kothak Maneh

Sawise kabeh app dipatèni saka panyelarasan munggah karo iCloud, bali menyang "Sistem Luwing seneng" lan obah kabeh bali maneh. Iki mbisakake app kanggo nyelarasake munggah karo iCloud maneh. Yen Jeksa Agung bisa ngetokake ora tetep, nyoba kanggo mbaleni langkah ndhuwur maneh sawise sampeyan wis diwiwiti iOS piranti.

4 Ways to Help You Get Rid of the Repeated iCloud Sign-In Request



Top