Kabeh TOPICS

+

4 Metode Free Gawe serep Cathetan iPhone

Yen sampeyan pangguna telpon pinter, kemungkinan sing sing gumantung ing telpon kanggo tetep nglacak trek saka kabeh sing penting kanggo sampeyan kayata cathetan, pangeling, email lan sapiturute Paling penggunane iPhone kita wis interaksi karo wis padhang carane gumantung padha ing cathetan iPhone lan carane lagi seneng nggawe serep kanggo cathetan sing uga, mung ing kasus padha perlu iku kapan ing mangsa.

Dadi, kene kita to introduce sampeyan paling 4 cara nggawe serep cathetan iPhone lan sing banget kanggo gratis.

Part 1 Gawe serep cathetan ing iCloud

iCloud layanan maya adhedhasar online Apple panyimpenan sing perusahaan wis dibukak ing taun 2011. Nggawe serep cathetan nggunakake iCloud salah siji cara sing paling apik kanggo nyimpen cathetan penting aman lan gampang.

Langkah 1:

Saka Layar Ngarep, pindhah menyang Setelan> iCloud> Panyimpenan & Serep lan banjur ngaktifake pilihan saka 'iCloud Serep' .

4 free methods to backup your iPhone notes

Langkah 2:

Mesthekake yen Cathetan dipilih minangka salah siji item kanggo digawe munggah ing layar iCloud. Kanthi gawan, kabeh item kasedhiya ing dhaftar iki kudu dicenthang kanthi otomatis.

4 free methods to backup your iPhone notes

Part 2 Gawe serep cathetan ing Gmail

Paling kita wis ngerti bab Google Sync sing ngijini sampeyan email sink, kontak lan tanggalan karo iPhone. Nanging, ana bab liyane apik sing iso panjenengan lakukno karo akun Gmail; sampeyan uga bisa nyelarasake cathetan iPhone karo Gmail. Ayo kang ndeleng apa sing.

Langkah 1:

Menyang Menyang Setelan> Mail, Kontak, Tanggalan> Tambah akun banjur pilih 'Google' kanggo Gmail. banjur pilih 'Google' kanggo Gmail.

4 free methods to backup your iPhone notes

Langkah 2:

Saiki, ketik jeneng lan Diverifikasi kanggo akun Gmail. Sawise rampung, mesthekake yen ing layar sabanjuré, pilihan 'Cathetan' wis diuripake.

4 free methods to backup your iPhone notes

Part 3 Gawe serep cathetan ing iTunes

Sadurunge miwiti kanggo gawe serep nggunakake iTunes, sampeyan kudu tansah mesthekake yen sampeyan duwe versi paling anyar saka iTunes diinstal ing komputer. Sampeyan bisa pindhah menyang> Mriksa Update kanggo konfirmasi sing sawise ngetokake iTunes.

Langkah 1:

Sambungake iPhone karo komputer nggunakake kabel USB lan banjur miwiti iTunes.

Langkah 2:

Mesthekake yen iCloud tetep dipateni ing iPhone iTunes ora bisa nggawe serep nalika iCloud ing. Dadi, pindhah menyang Setelan> iCloud> Panyimpenan & Gawe serep lan banjur ngalih mati 'iCloud Serep'.

Langkah 3:

Sawise ndhuwur 2 langkah wis rampung, pindhah menyang piranti ing iTunes lan nindakake klik-tengen ing. Sabanjure, saka menu gulung mudhun, pilih pilihan saka 'Back Up' lan sing iku, sing wis kasil nggawe serep kabeh kalebu cathetan.

4 free methods to backup your iPhone notes

Part 4 Serep cathetan ing Dropbox

Dropbox solusi maya panyimpenan populer liyane. Kanggo pangguna Dropbox, iku uga banget prasaja kanggo nyimpen kabeh cathetan iPhone kanggo dropbox.

Langkah 1:

Sawise sampeyan ngowahi cathetan, tunyuk lambang Share ing ngisor.

Langkah 2:

Ing pop up window, pilih Simpen kanggo Dropbox. Banjur sampeyan bakal duwe pilihan kanggo ngganti jeneng cathetan, malah pilih folder ing ngendi sampeyan kaya kanggo nyimpen cathetan.

4 free methods to backup your iPhone notes

Part 5 A comparison cepet kabeh 4 cara kanggo nggawe serep cathetan iPhone


Pros

Cons

Gawe serep cathetan ing iCloud

Paling gampang kabeh cara; gampang nyelarasake antarane piranti beda

Nawakake safety luwih minangka serep ing remot server; mung 5GB bebas

Gawe serep cathetan ing Gmail

Pilihan banget apik

Cathetan bisa dibusak dening Laka lan bakal ical ing salawas-lawase

Gawe serep cathetan ing iTunes

Rada luwih cumbersome saka telung cara

Karo iTunes wiwit serep sing disimpen sacara lokal, sing ngadeg kasempatan cilik rusak wong

Serep cathetan ing Dropbox

Cara gampang saka sinkronisasi file; support file-nuduhake; ngijini akses menyang file dibusak

Mung 2GB panyimpenan free



Top