Kabeh TOPICS

+

Aku Bisa Busak Contact Bayangan saka iCloud?

Icloud banget populer dina iki. Iku layanan migunani sing bisa nyimpen, nglindhungi file lan mbantu bareng karo kanca-kanca. Iku gampang banget kanggo nggunakake icloud amarga kabeh piranti Apple duwe Integrasi menyang OS sing. Susah, ana salah siji masalah. Minangka sampeyan bisa ngandel, paling gedhe wis Samarinda kontak. Mengkono akèh wong saben dina. Nggelakake lan wektu akeh. Susah, Apple nolak kanggo menehi kita '' siji klik mbusak 'fitur'. Iki tegese sampeyan kudu dicokot saka wektu supaya Mbusak kontak duplikat gambar.

Part 1. Busak Samarinda kontak saka iCloud bebarengan

Solusi sing paling apik kanggo nggabung kontak duplikat gambar. Yen wis rampung, icloud bakal nyelarasake karo piranti lan kabeh duplikasi bakal dibusak. Iku tutorial gampang sing mbutuhake sawetara menit saka wektu. Mesti wae, sampeyan bisa nelusuri manual lan mbusak kontak duplikat gambar. Iki cara aman, amarga sampeyan bisa mriksa kabeh informasi, nanging sampeyan kudu akèh wektu.

  1. Langkah kapisan kanggo mbukak Address Book ing komputer Mac. Sampeyan bisa ngakses Address Book saka piranti apa wae iOS. Yen sampeyan anyar kanggo piranti Apple, sampeyan kudu ngerti sing Address Book minangka aplikasi sing ngemot kabeh kontak.
  2. Klik ing tab Card lan milih Goleki duplikasi. Pilihan iki kudu golek kabeh kontak Samarinda ing Address Book. Uga, sampeyan kudu mriksa iki malah yen sampeyan mikir sing ora duwe kontak Samarinda.
  3. Nalika proses wis rampung, klik tombol Gabung. Iki bakal dados setunggal kabeh kontak Samarinda. Sabanjure wektu nalika iCloud sink, iku bakal mbusak kontak iki saka piranti liyane.

Yen sampeyan wis rampung, sampeyan bisa mbaleni proses supaya sampeyan priksa manawa ana kontak duplikat gambar. Ahli menehi rekomendasi sing mriksa duplikasi ing paling sapisan sasi. Iki bakal ngilangke bisa kesalahane, yen sampeyan pengin nuduhake file karo kanca-kanca. Kebeneran sing, iki tugas lan gampang sing bisa rampung cepet.

box

Wondershare Dr.Fone Kanggo iOS - Download lan Extract iCloud Serep

  • Waras data iPhone dening mindhai iPhone, menyuling iTunes lan iCloud file serep.
  • Preview lan selektif waras apa sing arep saka iPhone, iTunes lan iCloud serep.
  • Ndandani iOS kanggo normal tanpa rusak data kayata mode Recovery, bricked iPhone, layar putih, etc.
  • Kanthi kompatibel karo iOS 9 , iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Pro, lan kabeh model piranti iOS

Part 2. Carane mateni kontak iCloud

Yen sampeyan duwe masalah tartamtu karo kontak icloud, sampeyan bisa nguripake wong mati. Sampeyan uga bisa miwiti mau, dening ngowahi ing sawise sawetara menit. Oalah, yen sampeyan arep mateni kontak icloud, sampeyan bakal kudu tindakake langkah iki. Iki gampang banget lan mbutuhake mung sawetara detik.

  1. Pindhah menyang setelan lan nemokake iCloud. Tutul ing supaya njaluk menyang aplikasi. Nalika sampeyan bisa ndeleng, sampeyan bisa mbusak akun uga. Ing sisih ndhuwur, sampeyan bakal weruh informasi akun sampeyan.
  2. Kontak biasane dumunung ing ndhuwur dhaftar. Kabeh sing perlu dilakoni iku kanggo geser bunder cilik ngiwa lan padha bakal mati. Yen sampeyan pengin nguripake, mung geser bunder ing sisih tengen.

Sampeyan uga bisa milih kanggo mbusak kontak saka piranti. Iki bisa mung yen data kasedhiya ing icloud.com/contacts lan ing piranti. Sampeyan ora bisa mulihake kontak dibusak, supaya ati-ati banget. Yen sampeyan arep kanggo miwiti maneh kontak, mung nguripake.

Part 3. iCloud tansah nambah maneh / synching kontak bayangan dibusak kanggo iPhone

Ing pet, iCloud punika Wikipedia amba sing disambungake menyang kabeh piranti. Kabeh sing nyimpen ing, bakal mung kasedhiya kanggo sampeyan. Uga, sampeyan bisa mulihake file lan kontak yen sampeyan ilang iPhone utawa IPad. Nanging, akèh kedhaftar ngeluh bab icloud nambahake kontak menyang iPhone sing. Malah nalika padha mbusak kontak saka iPhone, sawise miwiti maneh kontak, lagi isih kene. Ing panjelasan prasaja. Sampeyan kudu kontak ing rong panggonan. Ing iPhone lan ing icloud. Nalika sampeyan mbusak saka mung siji panggonan, padha maneh katon amarga iPhone lan icloud sing disambungake. Proses iki disebut sinkronisasi (sink). Solusi kanggo mbusak kontak saka loro, iPhone lan icloud lan nyelarasake. Nalika sampeyan nindakake iki, kontak bayangan bakal dibusak permanen. Kabeh sing perlu dilakoni iku kanggo tindakake langkah iki.

  1. Pindhah menyang setelan icloud, liwat telpon utawa Mac lan mateni sink. Iki gampang banget kanggo nindakake. Kabeh sing perlu dilakoni iku kanggo mindhah Muter ngiwa. Iki bakal nyegah icloud saka '' Nyalin '' kontak kanggo iPhone Panjenengan. Saiki, sampeyan bisa mbusak kontak saka Mac utawa supaya wong-wong mau.

  2. Log kanggo icloud menyang Kontak. Golek kontak sing arep kanggo mbusak lan mbusak iku. Mbaleni iki kanggo kabeh kontak bayangan. Sampeyan uga bisa nggunakake Command utawa Ctrl (Windows) yen sampeyan arep mbusak sawetara kontak.
  3. Mbusak kabeh kontak saka iPhone Panjenengan. Apike kanggo nggawe serep sadurunge sampeyan miwiti. Cara paling apik kanggo nindakake iki kanggo nggunakake iTunes. Iku gampang lan ana akèh tutorial piye carane iki. Elinga yen potret, pesen, telpon lan file liyane ora kena pengaruh yen sampeyan mbusak kontak. Uga, kontak dibusak ora bisa dibalèkaké.
  4. Saiki, menyang icloud (Sistem Gawe-icloud) lan menyang kontak. Klik supaya sampeyan nguripake. Sampeyan bakal weruh jendhela sembul takon sampeyan, kowe arep nggabung kontak. Nampa lan ngenteni sawetara menit. Nalika proses wis rampung, iPhone bakal dados setunggal kontak karo akun iCloud.

Yen sampeyan tindakake langkah kabeh, sampeyan bakal mungkasi munggah karo kontak ing iPhone lan ing icloud. Iki goal utama layanan icloud, duwe informasi sing padha ing kabeh piranti. Yen kontak dibusak katon maneh, ing iPhone Panjenengan, mbaleni kabèh tutorial. Yen padha katon maneh, sampeyan kudu nganyari utawa mbalèkaké iPhone Panjenengan. Tansah mulihake iPhone minangka piranti anyar. Hal iki ngilangaké bahaya file sing bisa nimbulaké masalah tartamtu. Ing sawetara (langka) kasus, iOS duwe kewan omo tartamtu sing nimbulaké masalah iki. Ing sisih liyane, sampeyan bisa nyoba kanggo mbusak akun icloud lan nggawe siji anyar. Nanging, mung nomer cilik pangguna bilih iki makarya kanggo wong-wong mau.

box

Wondershare Dr.Fone Kanggo iOS - Download lan Extract iCloud Serep

  • Waras data iPhone dening mindhai iPhone, menyuling iTunes lan iCloud file serep.
  • Preview lan selektif waras apa sing arep saka iPhone, iTunes lan iCloud serep.
  • Ndandani iOS kanggo normal tanpa rusak data kayata mode Recovery, bricked iPhone, layar putih, etc.
  • Kanthi kompatibel karo iOS 9 , iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Pro, lan kabeh model piranti iOS
Top