Kabeh TOPICS

+

Kudu mbusak iCloud Serep

Part 1. Apa iku tegese kanggo mbusak serep ing icloud

Padha éling sing bisa duwe serep iCloud ing piranti sing bisa ora perlu? Iki utamané mengkono nalika sampeyan nganyarke kanggo piranti anyar lan wiwit iCloud nyimpen serep adhedhasar ID piranti, sampeyan bisa uga kudu luwih serep saka sampeyan perlu utawa malah gedhe-gedhe duplikat. Masalah liyane karo gadhah banget akeh serep iCloud iku padha mangan nganti akèh saka papan ing piranti lan mila bisa Ngartekno mengaruhi kinerja piranti.

Punika mila penting kanggo periodik mbusak kinerja iCloud lawas kanggo mbebasake sawetara papan panyimpenan wigati lan mesthekake yen piranti performs ing kapasitas optimal. Begjanipun, mbusak serep iCloud lawas iku gampang banget minangka bakal kita see below.

Part 2. Carane mbusak iCloud serep saka iPhone / iPad

Follow iki langkah-langkah prasaja kanggo mbusak iCloud serep saka iPad utawa iPhone.

Langkah Salah: ing Bukak piranti app Setelan lan banjur tutul ing iCloud

Need to delete iCloud Backup

Langkah Two: Tutul ing Storage

Need to delete iCloud Backup

Langkah Tiga: Pilih serep sing kaya dibusak lan banjur tutul ing delete

Need to delete iCloud Backup

Langkah Four: Tutul ing "Pateni & Busak" banjur ngenteni proses kanggo ngrampungake.

Need to delete iCloud Backup

Part 3. Carane mbusak iCloud serep saka komputer

Yen rodo bakal mbusak serep iCloud saka komputer, tindakake langkah iki prasaja kanggo nindakaken.

Yen sampeyan pangguna Mac Pilih Apple Menus> referensi System> iCloud> Ngatur> serep. Pilih serep sing arep dibusak banjur klik "Busak." Sampeyan kudu konfirmasi pambusakan.

Need to delete iCloud Backup

Ing Windows; menyang Menu Mulai> kabeh gambaran> iCloud Folder. Miwiti iCloud banjur Klik ing "Ngatur"

Need to delete iCloud Backup

Ing jendhela sembul klik "serep" banjur pilih serep sing kaya dibusak. Klik ing Busak lan konfirmasi pambusakan ing.

Need to delete iCloud Backup

Part 4. Carane mateni iCloud serep

Sampeyan uga bisa milih sing arep mateni serep iCloud bebarengan lan kanggo kabeh. Follow iki langkah-langkah prasaja kanggo mateni serep iCloud.

Ing iPhone iPad utawa: pindhah menyang Setelan banjur iCloud, banjur tutul kanggo mateni

Need to delete iCloud Backup

Ing Mac: Menyang Apple Gawe Menu> System banjur klik ing iCloud. Kanggo mateni iCloud mung milih saka kene.

Need to delete iCloud Backup

Ing Windows: miwiti aplikasi iCloud ing Windows banjur milih iCloud Drive. Priksa manawa sampeyan nyimpen owah-owahan.

Need to delete iCloud Backup

Part 5. ora bisa mbusak iCloud serep ing nggunakake?

Yen sampeyan wis nyoba kanggo mbusak serep iCloud mung kanggo nampa "ora bisa mbusak amarga serep ing nggunakake" pesen, sampeyan ora mung siji. Iki masalah sing akèh kedhaftar iOS wis nandhang sangsara kanggo nalika saiki tanpa solusi cetha. Apa mengkono iku sing nyoba kanggo mbusak serep sing bubar digawé dening piranti liyane utawa lagi dibalekno asline dening piranti iOS liyane. Iki alesan utama apa iku ora bisa kanggo mbusak serep.

Kaya kita kasebut sadurunge, ora ana solusi cetha sing bakal mbantu ndandani masalah iki. Yen nyoba kanggo mbusak serep iCloud lan njaluk pesan kiye, ngenteni 48 hrs lan coba manèh. Tunggu misale jek bisa kanggo wong sing paling biasane amarga serep sing mbusak ora bisa mulihake piranti saka iOS liyane.

Part 6. Siji klik kanggo mbebasake liyane panyimpenan ing iPhone / iPad

Ing mbusak serep iCloud sampeyan bisa mbusak metu sawetara papan panyimpenan ing piranti lan ngapikake kinerja sawijining. Nanging, iku ora mung serep lawas iCloud sing bisa ngurangi kinerja piranti. Ana inang file ajur liyane ing piranti sing perlu kanggo mbusak metu yen sampeyan arep njaluk panyimpenan luwih.

Wondershare Mbusak Aman alat sing mbantu sampeyan ngresiki metu file ajur iki mung 1-klik. Iku, aplikasi Highly fungsi Highly efektif sing bakal nemokake migunani ing cara liyane saka siji kalebu;

  • Aplikasi iki ngidini sampeyan kanggo nglindhungi informasi pribadi dening mbusak kabeh informasi sensitif sadurunge sampeyan ngedol utawa Daur-ulang piranti
  • Sampeyan bisa nggunakake aplikasi iku kanggo mbusak kabeh file permanen dibusak lan mesthekake yen padha unrecoverable
  • Sampeyan uga bisa nggunakake aplikasi iku kanggo mbusak piranti permanen
  • Sampeyan uga bisa nyepetake piranti kanthi mbusak kabeh file ajur
4.998.239 wong wis diundhuh

Follow iki langkah-langkah prasaja kanggo mbebasake panyimpenan ing 1-klik nggunakake Wondershare Aman mbusak

Langkah Salah: Sawise Running Aman mbusak ing komputer, miwiti lan banjur nyambung piranti nggunakake kabel USB.

Need to delete iCloud Backup

Langkah Two: Pilih "Salah Klik Dhiskusi" ing jendhela utama iki.

Need to delete iCloud Backup

Aplikasi bakal langsung miwiti kanggo mindhai piranti.

Need to delete iCloud Backup

Langkah Tiga: aplikasi bakal dhaptar kabeh file ajur dhuwur. Cukup klik ing "Dhiskusi" kanggo mbebasake piranti.

Need to delete iCloud Backup

Tansah piranti disambungake sak kabeh proses kanggo mesthekake efficiency. Sawise iki wis rampung, aplikasi bakal nampilake status panyimpenan piranti minangka ditampilake ing jendhela iki.

Need to delete iCloud Backup 

Top