Kabeh TOPICS

+

Carane kanggo Busak Aplikasi saka iCloud

Yen sampeyan wis dituku akèh app liwat taun sing temtu duwe sawetara sing nggunakake maneh. Iki mung salah siji saka alasan kok sampeyan bisa uga pengin mbusak app saka iCloud. Sawetara alasan liyane kalebu;

  • Sampeyan perlu kanggo nggawe ruang ing piranti
  • Sawetara saka app sing duwe uga wis dadi guna kanggo sampeyan lan sing arep njaluk nyisihaken mau wiwit sing ora digunakake
  • Sampeyan bisa uga pengin mbusak sawetara aplikasi ing upaya kanggo nyepetake piranti

Apa wae alesan iku, sampeyan bisa ndelikake utawa mbusak sawetara saka data app ing iCloud. Ing artikel iki kita bakal looking ing sawetara cara sampeyan bisa nindakake iki gampang.

Part 1. Carane Busak Bayangan Aplikasi Saklawase saka iCloud

Iku penting kanggo Wigati sing ora bisa mbusak app saka iCloud amarga iCloud ora nyimpen samubarang app. Apa kowé weruh ing iCloud punika sajarah app tumbas. Sampeyan bisa ndhelikake sawetara saka app ing dhaftar iki minangka bakal kita waca rauh. Nanging sampeyan bisa mbusak sawetara saka data app disimpen ing iCloud lan bakal duwe efek padha freeing munggah spasi lan kang nyepetke piranti. Punika carane;

Langkah Salah: Bukak Setelan app ing piranti banjur gulung mudhun kanggo nggoleki iCloud. Tutul ing iCloud kanggo mbukak.

How to Delete Apps from iCloud

Langkah Two: Tutul ing Storage & Gawe serep lan banjur Ngatur Storage

How to Delete Apps from iCloud

Langkah Tiga: Golek "Dokumen lan data" lan banjur milih app sing kaya kanggo mbusak data kanggo.

How to Delete Apps from iCloud

Langkah Four: Tutul ing Sunting

How to Delete Apps from iCloud

Langkah Lima: Tutul ing Busak Button ing sisih kiwa saka file sing kaya dibusak. Sampeyan bakal dijaluk kanggo konfirmasi pambusakan.

How to Delete Apps from iCloud

Langkah Enem: Yen sampeyan arep kanggo mbusak kabeh tunyuk mbusak kabeh banjur konfirmasi pambusakan.

How to Delete Apps from iCloud

Cara ndhuwur kudu mbantu njaluk dicokot sing sethitik saka papan panyimpenan ing piranti. Ayo kang ndeleng carane sampeyan bisa ndelikake utawa unhide app ing iCloud.

box

Wondershare Dr.Fone Kanggo iOS - Download lan Extract iCloud Serep

  • Waras data iPhone dening mindhai iPhone, menyuling iTunes lan iCloud file serep.
  • Preview lan selektif waras apa sing arep saka iPhone, iTunes lan iCloud serep.
  • Ndandani iOS kanggo normal tanpa rusak data kayata mode Recovery, bricked iPhone, layar putih, etc.
  • Kanthi kompatibel karo iOS 9 , iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Pro, lan kabeh model piranti iOS

Part 2. Cara kanggo ndhelikake app ing iCloud

Follow iki langkah-langkah prasaja kanggo ndhelikake app ing iCloud.

Langkah Salah: On piranti menyang App Store> Update> Dituku. Sampeyan kudu ndeleng kabeh app sampeyan wis dituku kadhaptar.

How to Delete Apps from iCloud

Langkah Two: On Komputer, pindhah menyang iTunes banjur nyimpen iTunes. Klik ing "Dituku" ing sisih tengen lan sampeyan bakal weruh riwayat tetukon,.

How to Delete Apps from iCloud

Langkah Tiga: Kisaran ing app sing kaya kanggo ndhelikake lan sampeyan bakal weruh sing X katon ing ndhuwur lambang app.

How to Delete Apps from iCloud

Langkah Four: Cukup klik ing "x" kanggo ndhelikake app.

How to Delete Apps from iCloud

Dhaftar Panjenengan Dituku bakal dianyari lan sampeyan bakal weruh sing app sing ndhelik ora ono ing dhaftar

How to Delete Apps from iCloud

Sampeyan uga bisa unhide app didhelikake lan ing bagean sabanjure kita arep kanggo ndeleng carane sampeyan bisa nindakake iki gampang.

Part 3. Carane unhide app saka iCloud

Tindakake langkah iki banget prasaja kanggo unhide app ing iCloud.

Langkah siji: ing komputer menyang iTunes lan banjur mlebu menyang akun. Gulung mudhun nganti sampeyan nemokake "Ndeleng Siningid Tumbas" lan klik ing.

How to Delete Apps from iCloud

Langkah Two: Sawise ana Klik ing Aplikasi Tab lan sampeyan bakal bisa ndeleng kabeh app sing ndhelik. Cukup klik ing "unhide" tombol ing jejere app kanggo unhide iku.

How to Delete Apps from iCloud

box

Wondershare Dr.Fone Kanggo iOS - Download lan Extract iCloud Serep

  • Waras data iPhone dening mindhai iPhone, menyuling iTunes lan iCloud file serep.
  • Preview lan selektif waras apa sing arep saka iPhone, iTunes lan iCloud serep.
  • Ndandani iOS kanggo normal tanpa rusak data kayata mode Recovery, bricked iPhone, layar putih, etc.
  • Kanthi kompatibel karo iOS 9 , iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Pro, lan kabeh model piranti iOS

Part 4. Siji klik kanggo mbebasake liyane panyimpenan ing iPhone / iPad

Kita wis katon sing alesan utama kok sampeyan bakal arep mbusak utawa ndhelikake app wis akèh apa karo kepingin kanggo mbebasake papan liyane lan Empu nambah kinerja piranti. Apa yen ana cara sing bisa mbebasake liyane panyimpenan ing mung siji klik? Lucky sing ana aplikasi sing bakal nindakake iki lan liyane sing.

  • Ngijini sampeyan kanggo mbusak informasi pribadi sadurunge sade, ulang ngembangaken iPhone lawas
  • Ngijini sampeyan kanggo mbusak file permanen saka piranti iOS Panjenengan
  • Sampeyan uga bisa milih kanggo mbusak sawetara file utawa mbusak piranti permanen
  • Uga dianggo kanggo mbusak data pribadi lan bebas-up
  • Ngijini sampeyan kanggo ngresiki metu file ajur 1-klik minangka bakal kita see below
4.998.239 wong wis diundhuh

Follow iki langkah-langkah prasaja kanggo ngresiki piranti 1-klik.

Langkah Salah: Ngundhuh lan nginstal Wondershare Aman mbusak menyang komputer. Mbukak Program banjur nyambung piranti menyang PC nggunakake kabel USB. Sampeyan kudu ndeleng jendhela iki.

How to Delete Apps from iCloud

Langkah Two: Ing Window utami iki pilih 1-klik Dhiskusi.

How to Delete Apps from iCloud

Aplikasi bakal langsung miwiti kanggo mindhai piranti

How to Delete Apps from iCloud

Langkah Tiga: Sawise pindai lengkap, nomer total file ajur bakal katampil ing jendhela asil. Klik ing "Dhiskusi" kanggo mbebasake sawetara panyimpenan.

How to Delete Apps from iCloud

Tansah piranti disambungake liwat kabeh proses kanggo mesthekake yen kabeh file ajur sing di resiki munggah. Sawise proses rampung sampeyan kudu ndeleng jendhela iki sing nampilake informasi panyimpenan ing piranti.

How to Delete Apps from iCloud

Top