Kabeh TOPICS

+

Carane Ngganti iCloud Address e-mail.

iCloud iku layanan ngenalaken dening Apple kanggo nggawe fungsi enggo bareng luwih gampang karo piranti iOS. Tansah priksa manawa sampeyan duwe versi paling anyar saka iku paling pinunjul kayata kontak, cathetan, apps, dokumen, lan foto preduli saka iOS apa wae piranti sing digunakake. Karo sampeyan duwe daya kanggo nuduhake lokasi, tanggalan, lan foto karo kulawarga lan kanca-kanca. Menapa malih karo bantuan saka layanan sange sampeyan bisa nglacak mudhun telpon lokasi malah yen sampeyan njaluk ilang saka iOS piranti lan kabeh iki rampung kanthi otomatis.

Saiki sampeyan bisa kanthi gampang ngakses ing saben piranti iOS. Iki kabeh disambung karo alamat email iCloud. Nanging yen ilang telpon ing sembarang cara banjur privasi panjenengan uga ing resiko. Sampeyan mung bisa ngganti alamat email utawa mbukak kaca web iCloud saka ngendi sampeyan bisa ngunci lan mbusak telpon. Alasan liyane kanggo ngganti alamat email iCloud iku sing kamungkinan Mungkin disusupi utawa Mungkin wong sengaja dibusak alamat email utawa alesan haphazard liyane. Yen sampeyan tau Tembang sembarang saka alesan ndhuwur dadi manawa kanggo ngganti alamat email minangka iki langkah utomo ing nglindhungi privasi. 

 Ayo kang duwe dipikir bab carane kanggo ngganti alamat email ing iCloud liwat iOS piranti:

1. Bukak Setelan ing iPod, iPad utawa iPhone

How to change iCloud e-mail address

2. Gulung mudhun banjur tunyuk ing iCloud

How to change iCloud e-mail address

3. Gulung ing sisih ngisor layar banjur tunyuk "Out" tombol

How to change iCloud e-mail address

4. Saiki kanggo priksa manawa sampeyan wis dibusak akun iCloud lawas ing piranti saiki sampeyan uga kudu ngilangke mati gambar ing Photo Stream. Tunyuk Terusake lan Busak

5. Panjenengan iPhone layanan lokasi ingkang dados dipateni

How to change iCloud e-mail address

6. Banjur sampeyan bakal dijaluk sing bakal kaya supaya data lan kontak perusahaan ing iPhone sawise akun dibusak mati. Iku nganti sampeyan bisa bisa mbusak yen seneng.

How to change iCloud e-mail address

7. Saiki sampeyan kudu pindhah menyang setelan maneh lan tunyuk iCloud

How to change iCloud e-mail address

8. Saiki sampeyan bisa ngetik anyar iCloud rincian mlebu lan mlebu ing

9. Kabeh prosedur padha wis bola, sing saiki takon sing apa tanggalan, Safari Data lan kontak ing piranti kudu ditambahake utawa ora karo akun iCloud.

10. Saiki Langkah pungkasan iku sing kudu milih sing arep nggunakake lokasi layanan iCloud utawa ora. Nanging kang disaranake supaya nggunakake layanan iki ing kasus piranti bakal ilang.

Prosedur padha bisa rampung ing komputer uga, prosedur wis kasebut ing ngisor iki:

1. Bukak iCloud Control Panel lan mung klik tombol kang ngandika: "Mlebu Metu" Note: iCloud Control Panel cumawis free biaya, kang bisa diundhuh saka Apple Support Page

2. Saiki mlebet karo rinciane anyar lan mung klik tombol kang ngandika: "Mlebu Ing"



Top