Kabeh TOPICS

+

Guide Full Ngganti Panjenengan ID iCloud akun Including / Email / Sandi / Jeneng Pangguna

Akeh kedhaftar ngadhepi kahanan padha golek iku penting kanggo ngganti informasi pribadhi kayata Apple ID iCloud, iCloud email ID, jeneng panganggo iCloud utawa sandhi iCloud ing piranti sing Apple (s). Kene sampeyan bakal mangerteni carane sampeyan bisa ngrampungake tugas sing dhowo lan bingung karo efforts paling.

Carane Ngganti iCloud Apple ID

Ing proses iki, sampeyan nambah ID anyar kanggo akun iCloud, lan banjur mlebu ing iCloud ing iPhone / iPad nggunakake ID anyar. Sampeyan bisa tindakake langkah-langkah dening-pandhuan kaparingaken ing ngisor iki kanggo njaluk proyek rampung:

  1. Power ing iPhone / iPad.
  2. Saka Layar ngarep, tunyuk nemokake ing Safari saka ngisor.
  3. Full Guide to Change Your iCloud Account

  4. Sawise Safari mbukak munggah, pindhah menyang appleid.apple.com.
  5. Saka tengen kaca kabuka, tutul Ngatur ID Apple .
  6. Full Guide to Change Your iCloud Account

  7. Ing kaca sabanjuré, ing lapangan kasedhiya, nyedhiyani ID Apple saiki lan sandhi banjur tutul sawijining Sign In .
  8. Full Guide to Change Your iCloud Account

  9. Saka tengen kaca sabanjuré, tutul Owahi saka ID Apple lan Email Address Primary bagean.
  10. Full Guide to Change Your iCloud Account

  11. Sawise lapangan editable katon, ngetik ID email dienggo anyar sing pengin dienggo ngalih menyang lan tunyuk Simpen .
  12. Full Guide to Change Your iCloud Account

  13. Sabanjure, pindhah menyang kothak mlebu email ID diketik lan verifikasi keaslian menehi.
  14. Sawise verifikasi, bali ing browser web Safari, tutul Out saka ndhuwur-tengen kanggo mlebu metu saka ID Apple.
  15. Full Guide to Change Your iCloud Account

  16. Pencet tombol Ngarep kanggo njaluk bali menyang layar Ngarep.
  17. Tutul Setelan .
  18. Saka Setelan jendhela, tutul iCloud .
  19. Full Guide to Change Your iCloud Account

  20. Saka ngisor iCloud jendhela, tutul Out .
  21. Full Guide to Change Your iCloud Account

  22. Ing nyembul kothak bebaya, tutul Out .
  23. Full Guide to Change Your iCloud Account

  24. Ing nyembul kothak konfirmasi, tutul Busak saka iPhone lan ing kothak sabanjuré sing njedhul munggah, tutul Tansah ing iPhone kanggo nyimpen kabeh data pribadhi ing telpon.
  25. Full Guide to Change Your iCloud Account Full Guide to Change Your iCloud Account

  26. Yen dijaluk, ketik sandhi kanggo saiki mlebu ing ID Apple lan tutul Pateni kanggo mateni Golek fitur iPhone.
  27. Full Guide to Change Your iCloud Account

  28. Enteni nganti fitur dipateni, konfigurasi disimpen, lan sing kasil mlebu metu saka Apple ID.
  29. Full Guide to Change Your iCloud Account Full Guide to Change Your iCloud Account

  30. Pencet tombol Ngarep nalika rampung, lan bali ing Layar Ngarep, mbukak Safari, pindhah menyang appleid.apple.com lan mlebu nganggo ID anyar Apple.
  31. Full Guide to Change Your iCloud Account Full Guide to Change Your iCloud Account

  32. Pencet tombol Ngarep, lan menyang Setelan > iCloud .
  33. Ing lapangan kasedhiya, ketik Apple ID anyar lan sandhi sing cocog sawijining.
  34. Tutul Sign In .
  35. Full Guide to Change Your iCloud Account

  36. Nalika ing kothak konfirmasi njedhul munggah ing ngisor, tunyuk Gabung lan ngenteni nganti iPhone siap karo iCloud kang anyar ID Apple.
  37. Full Guide to Change Your iCloud AccountFull Guide to Change Your iCloud Account

box

Wondershare Dr.Fone Kanggo iOS - Download lan Extract iCloud Serep

  • Waras data iPhone dening mindhai iPhone, menyuling iTunes lan iCloud file serep.
  • Preview lan selektif waras apa sing arep saka iPhone, iTunes lan iCloud serep.
  • Ndandani iOS kanggo normal tanpa rusak data kayata mode Recovery, bricked iPhone, layar putih, etc.
  • Kanthi kompatibel karo iOS 9 , iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Pro, lan kabeh model piranti iOS

Carane Ngganti iCloud Email

Wiwit ID email bakal sing kagayut karo ID Apple sing digunakake kanggo mlebu menyang iCloud, iku ora bisa diganti tanpa ganti ID Apple kabeh. Nanging, sampeyan bisa tansah nambah ID email liyane melu pandhuan kaparingaken ing ngisor iki:

  1. Saka Layar ngarep saka iPhone, pindhah menyang Setelan > iCloud .
  2. Full Guide to Change Your iCloud Account

  3. Ing iCloud jendhela, tutul jeneng saka ndhuwur.
  4. Full Guide to Change Your iCloud Account

  5. Saka Apple ID jendhela, tutul Informasi Kontak .
  6. Full Guide to Change Your iCloud Account

  7. Saka ing alamat email bagean saka Informasi Kontak jendhela, tunyuk Tambah Email Liyane .
  8. Full Guide to Change Your iCloud Account

  9. Ing lapangan kasedhiya ing Email Address jendhela, ngetik alamat email dienggo anyar banjur tutul Rampung saka ndhuwur-tengen.
  10. Full Guide to Change Your iCloud Account

  11. Sabanjure, nggunakake browser web ing komputer utawa iPhone kanggo verifikasi alamat email.

Carane Ngganti iCloud Sandi

  1. Tindakake langkah 1 lan 2 saka Email Carane Ngganti iCloud bagean ndhuwur.
  2. Sawise ing Apple ID jendhela, tutul Sandi & Security .
  3. Ing Sandi & Security jendhela, tunyuk Ganti Sandi .
  4. Full Guide to Change Your iCloud Account

  5. Ing Verifikasi Identity jendhela, nyedhiyani jawaban sing bener kanggo pitakonan keamanan lan tutul Verifikasi saka ndhuwur-tengen.
  6. Full Guide to Change Your iCloud Account

  7. Ing lapangan kasedhiya ing ngganti Sandi jendhela, ngetik sandhi saiki, tembung sandhi anyar, lan konfirmasi sandhi anyar.
  8. Klik ngganti saka ndhuwur-tengen.
  9. Full Guide to Change Your iCloud Account

Carane Ngganti iCloud Jeneng Pangguna

  1. Tindakake 1 lan 2 langkah saka Carane Ngganti iCloud Email bagean rembugan ndhuwur.
  2. Saka ndhuwur-tengen Apple ID jendhela, tunyuk Owahi .
  3. Ing lapangan editable, ngganti pisanan lan pungkasan jeneng karo anyar gedhe-gedhe.
  4. Full Guide to Change Your iCloud Account

  5. Optionally sampeyan uga bisa nunyuk sunting pilihan ing wilayah Gambar profil kanggo nambah utawa ngganti Gambar profil.
  6. Sawise sampeyan wareg karo owah-owahan panjenengan, tunyuk Rampung saka ndhuwur-tengen.
  7. Full Guide to Change Your iCloud Account

Carane Ngganti Setelan iCloud

  1. Maneh tindakake 1 lan 2 langkah saka Carane Ngganti iCloud Email Tutorial iki.
  2. Saka Apple ID jendhela, tutul Piranti utawa Pembayaran minangka needed, verifikasi keaslian ID minangka rembugan ndhuwur, banjur genti cocok sing dibutuhaké.
  3. Full Guide to Change Your iCloud Account Full Guide to Change Your iCloud Account

Kesimpulan

Priksa manawa sampeyan tindakake langkah diwenehi ndhuwur bener. Configuring setelan wrongly awet iDevice misconfigured, lan sampeyan bisa uga kudu lunga liwat proses dhowo retrieving sandhi ilang utawa mulihake piranti kabeh.

Top