Kabeh TOPICS

+

iCloud Dikunci: Carane lulus iCloud Activation ing iPhone

Apa wong kudu lulus iCloud Activation ing iPhone / iPad?

Sing perlu kanggo bypassing aktifitas iCloud biasane ing paling tithik minangka salah siji tansah weruh dheweke utawa iCloud rincian akun. Nanging ing acara piranti kang ilang utawa sengaja kang dijupuk dening wong (biasane dicolong), bypassing aktifitas iCloud mung solusi sregep sing siji karo maksud apik saged supaya golek katrangan perlu bab pemilik piranti.

akun iCloud, malah sanadyan ora gampang disusupi, isih bisa disusupi dening peretas trampil utawa mung déning wong sing weruh rincian akun. Yen salah siji nyoba kanggo njaluk menyang disusupi (utawa) tampered akun sing dening usaha biasa, iDevice bisa ing kasunyatan ngreset poto lan kasil ing mundhut total data kang soko ora pemilik kepengin kanggo kelakon.

Bypassing aktifitas iCloud nggunakake cara DNS.

 How to Bypass iCloud Activation Lock on iPhone and iPad

Salawasé sampeyan terus iPhone saka entitas dingerteni lengkap lan pengin bali padha pemilik rightful lan mbutuhake rincian cocok bab pemilik, iki bisa ngrambah ing wektu ringkes dening nglamar cara ing ngisor iki.

Ing jendhela aktifitas, pencet tombol ngarep banjur pilih setelan Wi-Fi lan banjur tutul ing 'aku' siji dening bunder. Saiki iku wektu kanggo mbusak server DNS ana lan sijine siji adat ing gerakan.

Langkah 1: Sampeyan kudu ngetik server DNS anyar minangka 78.109.17.60.

Langkah 2: Tutul maneh.

Langkah 3: Tutul rampung.

Langkah 4: Tutul ing bantuan Activation.

Sawise ngrampungake kasebut gampang langkah ndhuwur, pesen bakal katon paribasan sampeyan wis kasil sing sinambung menyang server sandi ".

Tutul ing menu ing sisih tengen ndhuwur lan nggulung liwat sawetara aplikasi sing kasedhiya kanggo nggunakake kayata YouTube, Mail, Maps, Games, Social, Pangguna chatting, Video, Audio lan liyane. Pilih aplikasi cocok sing mikir bisa nyedhiyani karo informasi sing mbutuhake kanggo pemilik telpon.

box

Wondershare Dr.Fone Kanggo iOS - Download lan Extract iCloud Serep

  • Waras data iPhone dening mindhai iPhone, menyuling iTunes lan iCloud file serep.
  • Preview lan selektif waras apa sing arep saka iPhone, iTunes lan iCloud serep.
  • Ndandani iOS kanggo normal tanpa rusak data kayata mode Recovery, bricked iPhone, layar putih, etc.
  • Kanthi kompatibel karo iOS 9 , iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Pro, lan kabeh model piranti iOS

Bypassing aktifitas iCloud karo bantuan saka alat cocok.

Ana nomer winates pribadi fungsi dhuwur sing bisa teka ing Handy ing bypassing aktifitas iCloud kanggo iPhone iPad utawa. Siji ing jeneng yaiku 'iCloud aktifitas lulus alat versi 1.4. Pribadi jeneng tetep dening apa ngandika lan alat pancene gampang kanggo nggunakake.

Ngisor langkah-langkah kanggo siji tindakake kanggo nggunakake alat iki èfèktif.

Langkah 1: Ngundhuh lan nginstal aplikasi ing desktop.

Langkah 2: Bukak aplikasi lan nyambung iPhone iPad utawa liwat kabel USB kanggo desktop.

 icloud-activation-bypass-tool-1

Langkah 3: alat saiki bakal mindai piranti lan maos nomer IMEI sawijining.

Langkah 4: Klik ing tombol 'Bypass Activation Lock' lan sabar ngenteni prosedur kanggo bakal rampung. Alat karo bantuan saka kode IMEI piranti bakal nyambung menyang server Apple saka ngendi iku bakal siksa lan mbusak kabeh akun iCloud disambung piranti.

Langkah 5: Sawise proses lengkap, medhot telpon lan urip maneh iku. Sampeyan bakal sok dong mirsani yen kunci iCloud wis dibusak permanen lan Empu ora limo aktifitas sadurunge dibutuhake kanggo nggunakake piranti.

 Activation bypass successfull

Carane kanggo mbusak data mbatalake saka iPhone ilang.

Wigati: Sadurunge nerusake, siji ngirim ngerti yen kabeh data wis dibusak saka iPhone, sampeyan ora bisa maneh kanggo nggunakake 'Golek iPhone' lan kabeh data bakal dibusak rampung.

Langkah 1: Bukak Golek iPhone ing piranti apa wae iOS lan ketik Diverifikasi akun. Sampeyan bisa nggunakake piranti apa wae iOS prosedur iki.

 Find My iPhone login 

Langkah 2: Sawise sampeyan mlebet, sampeyan bakal bisa ndeleng kabeh piranti sing disambung menyang akun. Pilih piranti sing pengin mbusak.

Wigati dicathet menawa piranti bakal bisa dideleng dening mung yen Golek fitur iPhone iku ing piranti ilang lan aktif.

 Locate Find My iPhone Lost Mode

Langkah 3: Tutul ing tumindak tombol ing ngisor lan tunyuk Busak.

  Find-My-iPhone-erase

Langkah 4: Sampeyan bakal dijaluk kanggo konfirmasi kanggo mbusak iPhone ilang lan banjur bakal mbutuhake isi ing Diverifikasi akun siji pungkasan wektu.

 Confirm erase iphone  enter apple id erase iphone

Langkah 5: Saiki sampeyan mbutuhake isi ing nomer kontak sing bakal katon ing iPhone ilang bebarengan karo pesen cocok. Kanthi cara iki wong loman bisa njaluk ing kontak karo sampeyan mbantu nompo iPhone.

 enter phone number erase iphone 

Langkah 6: Sawise informasi sing dibutuhake iki dijupuk, ing erasing data bakal miwiti lan sampeyan bakal dikabari nalika jangkep.

Iku cantik gampang kanggo njaga akun iCloud aman yen sampeyan ngerti trik prasaja. Apa sing nggunakake iCloud ing iPhone utawa piranti liyane Apple, ing ngisor iki langkah iki bakal mesthekake yen Alexa wis katahan aman. Lan iku pancene gampang kanggo lulus iCloud aktifitas!

box

Wondershare Dr.Fone Kanggo iOS - Download lan Extract iCloud Serep

  • Waras data iPhone dening mindhai iPhone, menyuling iTunes lan iCloud file serep.
  • Preview lan selektif waras apa sing arep saka iPhone, iTunes lan iCloud serep.
  • Ndandani iOS kanggo normal tanpa rusak data kayata mode Recovery, bricked iPhone, layar putih, etc.
  • Kanthi kompatibel karo iOS 9 , iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Pro, lan kabeh model piranti iOS
Top