Kabeh TOPICS

+

Four Solutions Apa Panjenengan Pirsa kanggo Gawe Up Photos Panjenengan Cloud.

Punika saestu penting kanggo serep potret ing kasus piranti bakal rusak, ilang, utawa ilang utawa bakal dicolong. Sampeyan ora arep ilang pengeling-eling dijupuk saka iOS piranti. Data iki nyebar nang endi wae ing iOS piranti. Iki wis digawe gampang karo bantuan saka iCloud, utawa sampeyan uga bisa gampang serep foto saka iPhone, iPad, utawa iPod kanggo laptop utawa komputer karo bantuan saka iTunes. Nanging karo iCloud sing duwe watesan, panyimpenan free kira 5 GB kang diwenehake t saben pengguna iOS free biaya sing duwe ID Apple. Panyimpenan iki rawuh ing Handy nalika sampeyan duwe piranti akeh iOS lan sampeyan nggunakake iCloud kerep kanggo gawe serep dokumen lan email.

Part 1 Nggawe serep Photos kanggo iCloud

Kanthi nggunakake Photo Library iCloud, sampeyan njaluk kemampuan kanggo dijupuk lan nyimpen kabeh saka gambar menyang iCloud tanpa watesan, kados Photo Stream kang wis dicocogake wiwit sadurungé taun. Anggere panyimpenan iCloud cumawis, iCloud Photo Library bisa nyimpen kabeh wektu larang regane lan apik Panjenengan. Nanging, kowe tau kepingin weruh apa asil mbisakake Foto Stream?

Sadurunge obah ing ayo kang ndeleng beda utama antarane Photo Stream lan iCloud Photo Library. Ing wayahe saiki iCloud Photo Library isih makarya marang lan ing wangun beta; Nanging nalika nggunakake layanan iki iku rujukan kanggo serep gambar, sing duwe rencana kanggo nyimpen.

Ngisor iki comparison antarane Photo Stream lan iCloud Photo Library:

Foto Stream:

  • Iku nduweni kemampuan kanggo nyimpen paling 1000 pictures anyar utawa gambar telung puluh dina pungkasan
  • Iku ora nggunakke papan iCloud
  • Iku kompatibel karo kabeh piranti iOS kang kalebu iPod, iPhone, PC lan Mac.
  • Nyimpen versi web gambar, kang bisa nyuda kualitas
  • Iku ora bisa nyelarasake lan ngupload video
  • Iku bisa nyelarasake album lan gambar saka PC utawa Mac liwat iTunes kapan Photo Stream wis aktif

iCloud Photo Library

  • Nyimpen video pribadi lan gambar, kang ora duwe watesan anggere papan iCloud kasedhiya kanggo nyimpen.
  • Ndadekake nggunakake iCloud Storage
  • Gampang kanggo ngakses ing iPad, iPhone, lan uga liwat iCloud.com
  • Bisa nyimpen Gambar ing High Definition (HD) kualitas ing piranti lan server uga. Menapa malih wis akeh format kayata TIFF, GIF, RAW, JPG lan liya-liyane
  • Iku bisa nyelarasake video lan upload gambar
  • Nanging sampeyan ora duwe kemampuan kanggo nyelarasake album lan gambar saka PC utawa Mac karo iTunes kapan sampeyan nggunakake iCloud Photo Library, lan uga sembarang album kang ana uga bakal njaluk dibusak nalika layanan diaktifake.

Part 2 Carane ngaktifake iCloud foto stream ing iPhone

Foto app iPad lan iPhone, Foto Stream dhuwur. Iki dianggep minangka bagéan saka iCloud kang syncs pictures kapan kapan bakal disambungake menyang Internet liwat Wi-Fi. Kanggo ngaktifake Photo Stream tindakake langkah kasebut ing ngisor iki:

1. On tunyuk Setelan iPad utawa iPhone

Four solutions you should know to back up your photos to cloud

2. Bukak iCloud saka ing kono

Four solutions you should know to back up your photos to cloud

3. Saiki, tutul Photos

Four solutions you should know to back up your photos to cloud

4. Ngisor bagean saka Photos, supaya mriksa sing My Photo Stream wis aktif

5. Photo enggo bareng uga bisa aktif saka layar ing ngisor iki saka ngendi sampeyan bisa nggawe stream foto bareng karo wong liya.

Four solutions you should know to back up your photos to cloud

Part 3 Carane ngaktifake iCloud Photo Library ing iPhone

Kanggo nggunakake iCloud Photo Library ing iPod utawa iPhone, tindakake langkah ing ngisor iki:

  1. Tunyuk Setelan ing iPhone
  2. Gulung lan miwiti iCloud
  3. Pindhah mudhun lan katon kanggo "Photos" banjur tunyuk

Four solutions you should know to back up your photos to cloud

4. Saiki ngaktifake Photo Library iCloud saka ing kono

Four solutions you should know to back up your photos to cloud

Part 4 cara prasaja nganti serep Photos ing iPhone

Kejabi iCloud, ana cara liyane uga kanggo gawe serep foto, antarane wong-wong mau kalebu Dropbox lan Flickr.

Dropbox

Kothak gulung menehi 2GB panyimpenan kang gratis kanggo sawijining kedhaftar. Nanging, papan bisa nambah gumantung ing ukuran sing perlu. Total iku nawakake 500 GB saka papan ing tarif premium.

Nanging kanggo foto serep liwat Dropbox tindakake langkah ing ngisor iki:

  • Nginstal lan Download Aplikasi Dropbox kang cumawis free biaya ing App Store
  • Nggawe akun, kang free
  • Saka Layar ngarep miwiti Dropbox App
  • Ing layar ngendi iku says "Kamera Upload", Pick "Mung Wi-Fi" lan ngaktifake pilihan sing. Kanggo menehi Dropbox akses kamera ngidini, tunyuk "Allow"
  • Saiki sampeyan kabeh siap kanggo gawe serep potret.

Flickr

Iki uga layanan maya kang ana dening Flickr ngendi foto cepet digawe munggah liwat iPhone. Nawakake 1TB saka papan kang pancen free. Kanggo nggawe cadangan Photos tindakake langkah ing ngisor iki:

  • Mbukak App Store Download Flickr App
  • Saiki nggawe akun, utawa yèn panjenengan pancèn panganggo ana mung mlebet
  • Ing sisih ngisor layar tutul lambang kamera shaped
  • Pilih gambar sing arep serep
  • Saiki sampeyan kabeh siap kanggo ngunggah lan serep



Top