Kabeh TOPICS

+

Punika Apple 5 GB gratis iCloud Storage Banget a Offer Loma?

Maya panyimpenan wis simplified ing gesang kathah. Karo layanan Apple iCloud, sampeyan bisa nyimpen kathah file kalebu gambar lan malah dokumen kanggo akun iCloud.

Ana akèh wong sing wis Mudhun bali ing iCloud panyimpenan Apple kanggo marga saka nyimpen file sing. Salah siji fitur paling apik yen sampeyan wis dituku songs, sampeyan bisa mbatalake nyimpen perpustakaan song lan karo fitur sink, sampeyan bisa ngakses file sing padha ing kabeh piranti Apple disambungake Panjenengan. Nalika iCloud wis layanan apik banget, iku rawan kanggo nuduhake sawijining masalah. Wis ana masalah nalika selebriti ngeluh sing foto pribadi padha trocoh saka akun iCloud sing. Nanging, ing wektu sing padha, iku nawakake cara banget saka ngakses file sing padha ing piranti bebarengan karo ease apik banget.

Bubar, Apple wis ing kabar kang wis aturan pelanggan Yunani akses iCloud free kanggo sasi. Iki mesthi bantuan apik minangka Yunani sing arep liwat krisis financial ageng ing wayahe.

Ngatur iCloud Storage

1. On iPhone, pindhah menyang tab Setelan banjur klik ing iCloud.

2. Saiki, sampeyan bakal nemokake dhaptar pilihan sing kaya kulawarga enggo bareng, papan sing kasedhiya lan app sing gawe serep data menyang akun iCloud.

Is Apple's 5 GB Of Free ICloud Storage Really A Generous Offer

3. Sampeyan bisa Kepala menyang bagean panyimpenan lan salah siji milih rencana anyar (kang bakal biaya dhuwit) utawa sampeyan bisa milih kanggo ngatur panyimpenan dening mbusak sawetara data.

Is Apple's 5 GB Of Free ICloud Storage Really A Generous Offer

4. Sampeyan bisa klik ing 'ngatur panyimpenan' pilihan lan sampeyan bakal weruh dhaptar app beda.

Is Apple's 5 GB Of Free ICloud Storage Really A Generous Offer

5. Sampeyan bisa nutul ing app tartamtu kang data sing pengin mbusak.

Is Apple's 5 GB Of Free ICloud Storage Really A Generous Offer

6. Biasane, Mbusak foto bakal mbantu jumlah sing substansial free saka panyimpenan.

7. Sawise sampeyan wis rampung karo langkah iki, nggawe manawa dipriksa sing iCloud otomatis serep wis diuripake.

Is Apple's 5 GB Of Free ICloud Storage Really A Generous Offer

Ing ngisor iki langkah iki bakal mbantu ngresiki papan panyimpenan lan nglacak data sing wis digawe serepe.

Solutions Alternate

Sing looking kanggo njelajah apa pilihanipun liyane sing duwe nalika nerangake maya panyimpenan? Nalika ora ana sangsi sing iCloud nawakake pilihan banget sapanunggalané, ana kathah pilihan macem uga. Ayo kita njupuk dipikir ing sawetara saka wong-wong mau.

1. DROPBOX

Nawakake 2 GB saka papan maya free kanggo saben pangguna lan sing bisa luwih ngluwihi bebas kanthi referring DROPBOX kanggo panganggo liya. Minangka akeh minangka ekstra 16 GB ruang bebas bisa dipikolehi. Iku gampang kanggo nggunakake lan ndhukung meh kabeh versi sistem operasi.

Pros

  • • Gampang kanggo nggunakake
  • • Nganggo ing meh kabeh platform
  • • Gampang kanggo ngluwihi panyimpenan free kanthi ngrujuk kanca
  • • Gampang sinkronisasi lan enggo bareng isi karo panganggo liyane

Cons

  • • Rawan masalah keamanan
  • • Hacker bisa gampang break menyang akun DROPBOX lan nyolong data

2. Google Drive

Iki alat relatif anyar nanging wis ngatur kanggo nggawe sawijining ngarsane felt. Sampeyan njaluk 15 GB panyimpenan free lan wis tenan dadi standar anyar kanggo fungsi enggo bareng file karo kedhaftar.

Pros

  • • kekalahan 15 GB panyimpenan free
  • • integrasi Gampang karo Gmail kang ndadekake iku meh indispensable kanggo nggunakake
  • • Nganggo ing kathah versi OS beda
  • • Ndhukung kathah plug-ins kang bisa nggawe iku banget kuat

Cons

  • • Relatif anyar lan sawetara wong sing mamang nggunakake
  • • papan soko bisa nemen larang regane
  • • Sampeyan ora disenengi dening wong-wong sing padha ora nggunakake Gmail minangka akun mail sing utami

3. SkyDrive

Maya panyimpenan iki dening Microsoft mesthi liyane layanan gedhe kang kudu disinau. Sampeyan njaluk 7 GB panyimpenan free marang tondo asto munggah lan senadyan iku utamané dibangun kanggo platform Windows, sampeyan bisa nemokake support kanggo OS liyane uga.

Pros

  • • 7 GB ruang bebas, 10 GB kanggo mahasiswa.
  • • Sing milih kanggo nginstal nalika ana ing phase beta tak 25 GB panyimpenan free
  • • Gampang kanggo nyimpen file lan supaya wong diselarasake minangka sampeyan bisa ngakses ing Go
  • • Skin Android lan iOS platform uga
  • • Ndhukung macem-macem pribadi pihak katelu lan API uga

Cons

  • • antarmuka ora banget pangguna-loropaken
  • • Sampeyan bisa njupuk sawetara wektu njupuk digunakake kanggo fitur

4. Box

Iku salah siji saka layanan panyimpenan paling populer ing antarane pihak sing nduweni bisnis. Sampeyan njaluk 10 GB saka papan free kanggo nggunakake pribadhi. Iku kompatibel ing warna platform uga.

Pros

  • • 10 GB panyimpenan ragad marang tondo asto munggah
  • • Gampang kanggo nggunakake
  • • Best cocog kanggo model bisnis perusahaan

Cons

  • • Sampeyan mung bisa ngunggah file size max 250 MB kanggo akun pribadi
  • • Sampeyan bisa dadi larang sethitik kanggo tuku papan ekstra

5. iCloud

Iki dening adoh layanan maya paling. Ana dening Apple, iku salah siji saka pilihanipun maya panyimpenan paling populer. Sampeyan njaluk 5 GB panyimpenan free.

Pros

  • • Gampang kanggo nggunakake
  • • antarmuka banget kang ora njupuk wektu njupuk sing dipigunakaké kanggo
  • • 5 GB ruang bebas kang bisa lengkap

Cons

  • • Rawan serangan keamanan
  • • rentan kanggo ancaman

Iki 5 sing paling layanan maya panyimpenan. Kang siji kowe milih kanggo?



Top