Kabeh TOPICS

+

3 Cara Japanese Akses iCloud

iCloud iku salah siji saka platform maya paling digunakake amarga ngidini sampeyan kanggo nyimpen file ing lokasi tengah tanpa mrintahake papan ing piranti. Yen panjenengan pancèn panganggo Apple, sampeyan kudu nggawe nggunakake pinter akun iCloud. Yen sampeyan sing relatif anyar kanggo iCloud, punika guide kanggo pangerten cara sing beda kang sampeyan bisa ngakses iCloud.

Sanadyan ana loopholes keamanan sawetara ing nyimpen file media lan rincian liyane ing akun iCloud, siji bisa ora ditolak lewat nggunakake kang wis kanggo kurban.

Langkah Kanggo ngakses iCloud.com

Nalika sampeyan lagi looking kanggo ngakses akun iCloud, ngisor iki langkah-langkah prasaja sing kudu tindakake.

• Sampeyan kudu mlebet http://www.icloud.com/

• Yen sampeyan ana, nggunakake Diverifikasi mlebu iCloud kanggo gain akses kanggo akun iCloud.

3 Simple Ways To Access iCloud

• Yen sampeyan pangguna anyar, sampeyan bisa nggawe id anyar lan sandi dening mung ngetik email lan njawab pitakonan kadhaptar.

• Nalika sampeyan duwe Diverifikasi karo sampeyan, ketik padha ing website iCloud.

• Nalika sampeyan wis mlebu, sampeyan bisa ndeleng file disimpen lan njelajah rincian.

• Elingi, ora ana cara kanggo ngakses situs iCloud saka iPhone iPad utawa. Alesan sing gawe Apple ketemu pancen ora perlu kanggo kurban Situs iCloud kabeh isi ing akun iCloud wis saiki ing piranti.

• Nanging, sampeyan bisa milih browser kaya Chrome utawa malah Merkurius lan milih kanggo ndeleng situs desktop iCloud lan tindakake langkah padha kanggo gain akses.

Langkah-langkah kanggo ngakses iCloud liwat iCloud Control Panel

Yen sampeyan are looking kanggo ngakses akun iCloud karo bantuan saka panel kontrol, sampeyan bisa nindakake sing uga.

• Ing langkah kapisan kanggo ngundhuh panel kontrol iCloud kanggo windows.

• Sampeyan bisa nemokake link ing website Apple dhewe lan ngijini sampeyan kanggo nyelarasake isi piranti Apple ing windows PC.

• Sampeyan bakal dijaluk kanggo Diverifikasi id Apple lan sampeyan kudu mlebu karo wong-wong mau.

3 Simple Ways To Access iCloud

• Sampeyan bakal weruh dhaptar layanan lan file kang bakal nyelarasake. Sampeyan bisa milih sing gedhe-gedhe sing arep diselarasake ing PC.

3 Simple Ways To Access iCloud

Ngakses iCloud Serep karo wondershare Dr.fone kanggo iOS

Saiki sing wis weruh saka macem-macem cara ngakses akun iCloud, kita saiki bakal katon ing langkah-langkah gampang kanggo ngakses serep iCloud. Salah kaluwihan tombol iCloud iku mburi serep isi kang bisa digunakake kanggo mulihake ing kasus mundhut data.

Wondershare Dr. Fone kanggo iOS piranti lunak Recovery data iPhone iPad lan donya kang kawitan. Ayo kita ndeleng carane sampeyan bisa ngakses iCloud serep lan mulihake piranti

• Bukak lunak ing PC.

• Wondershare Dr. Fone kanggo iOS nawakake macem-macem mode Recovery. Sampeyan kudu Pick 'Waras saka iCloud file serep.

• Nalika sampeyan milih pilihan iki, sampeyan banjur bakal dijaluk kanggo iCloud Diverifikasi login akun.

• Ketik rincian. Sampeyan bisa ngaso njamin bab keamanan.

3 Simple Ways To Access iCloud

• Yen sampeyan wis mlebu ing akun iCloud, sampeyan bakal weruh dhaptar iCloud file serep beda kang saiki ing akun.

• Sampeyan bisa ndeleng wektu lan nggunakake rincian iki kanggo nemokake serep sing arep waras.

3 Simple Ways To Access iCloud

• Klik ing tombol download kang saiki jejere file serep.

• A jendela anyar bakal pop up kang bakal takon sampeyan milih file sing arep waras.

3 Simple Ways To Access iCloud

• Pilih mung file sing perlu amarga luwih gedhe file, luwih bakal wektu download.

• Yen sampeyan wis digawe pilihan, kenek 'sabanjuré lan banjur klik tombol' scan '.

3 Simple Ways To Access iCloud

• Sawise mindhai wis rampung, sampeyan bakal nemokake dhaftar panjarwa data ing file serep.

• Sampeyan bisa pratinjau data banjur pilih sing gedhe-gedhe sing arep waras.

• Pencet tombol waras lan banjur nyimpen ing panggonan sing dipengini.

Kanthi langkah iki, sampeyan bisa kanthi gampang ngakses file iCloud serep lan mulihake data malah dibusak uga.



Top