Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Windows > Carane njaluk lan migunakake Windows Live Movie Maker

Carane njaluk lan migunakake Windows Live Movie Maker

Windows Live Movie Maker punika editor video non-linear ingkang saged cetha ngarahke ing ease saka nggunakake tinimbang Uploaded saka sudhut fitur. Karo Windows Live Movie Maker, sampeyan bisa kanthi gampang nggawe lan ngedit film janin mung kanggo free biaya. Kene sampeyan bakal mangerteni carane kanggo njaluk lan nggunakake Windows Live Movie Maker in Windows 7.

Part 1. Carane njaluk Window Live Movie Maker in Windows 7

Sing njaluk digunakake kanggo nggunakake Maker Window Movie kang klebu ing Windows Vista lan XP, padha mung ketemu iku ilang. Carane lan ngendi kanggo njaluk iku? Bener, Windows Movie Maker wis diganti dening Windows Live Maker Movie kang resmi dirilis tanggal 19 Agustus 2009. Iku ora bakal bundled kanggo Window 7, Nanging, sampeyan kudu pindhah lan diundhuh saka Live situs web Windows, for free.

Kene sing syarat sistem kanggo Windows 7 Live Movie Maker:

• sistem operasi: Windows Vista utawa Windows 7
• Memori: 1 GB RAM (2 GB of RAM utawa luwih dianjurake nalika nyunting dhuwur-definisi [HD] video)
• Prosesor: 2.4 GHz (prosesor siji) utawa luwih (dual- a inti prosesor utawa luwih dianjurake nalika nyunting video HD)
• browser Internet: Internet Explorer 7 (utawa mengko), Mozilla Firefox 3.0.1 (utawa mengko), utawa Safari 3.1 (utawa mengko)
• sambungan Internet: fungsi Internet mbutuhake nelpon-up utawa akses Internet broadband (diwenehake dhewe). . Biaya lokal utawa long-kadohan bisa aplikasi
• Kertu Video: kertu Video sing ndhukung Microsoft DirectX 9.0c (utawa mengko) lan Pixel Shader 2.0 (utawa mengko)
• program tambahan: Windows Live Photo Gallery

Ana rong pilihan sampeyan bisa milih ngundhuh Windows Live Movie Maker: Pilihan A : Menyang resmi Windows Live situs web ; Pilihan B : Uga sampeyan kudu dicatet Windows Edo Movie Live saiki kang bagean Windows Live esensial kang sampeyan bisa njaluk iku saka a link ing Windows 7. Saka Mulai> Miwiti> Njaluk Windows Live esensial iki bakal njupuk sampeyan situs Windows Live esensial saka ngendi sampeyan bisa download Windows Live Movie Maker lan Essentials liyane Aplikasi.

Sawise Duwe Maker Windows Live Movie diinstal ing komputer, saiki kudu dipikir ing Windows Live Movie Maker tutorial lan ngowahi video karo ease.

Part 2. Windows Live Movie Maker tutorial

Langkah 1. Go kanggo miwiti Windows Live - Edo> Windows Live Movie

windows live movie maker

Langkah 2. Tambah potret utawa video.

Sangisore Ngarep Tab, sampeyan bisa salah siji seret lan culake foto lan video saka desktop e panjenengan, utawa klik Tambah potret lan video tombol. Pilih gambar / video sing arep kanggo nambah, lan klik Mbukak. Priksa manawa file sing didhukung, sampeyan bisa duwe dipikir ing format katon Windows Live Movie Maker didhukung .

windows live movie maker tutorial

Sampeyan bisa nambah musik latar mburi menyang klik film ing Tambah ing bagean Soundtrack yen sampeyan pengin nggawe film luwih apik. Kanggo mbusak swara wis ditambahaké karo tombol mbusak lan nyetel volume musik kanthi ngatur Mix panggeser.

Langkah 3. editing Video.

Sampeyan mung bisa pilih titik wiwitan kanthi nggunakake pratayang Panjenengan ngupaya bar / pigura browser lan / utawa cilik ngupaya bar lan klik ing "Setel titik miwiti". Kanggo nandhani pungkasan saka klip, padha bisa mudhun, kanthi ngeklik "Setel titik pungkasan". Apa iki kanggo kabeh klip ing storyboard, lan film wis diowahi. Nggunakake fungsi Trim sampeyan bisa motong video saka awal utawa bagéan Ending, lan sampeyan uga bisa nggawe bisu swara video tartamtu nggunakake tombol Bisu.

how to use windows live movie maker

Langkah 4. Tambah arepe.

Kita wis kasil ditambahaké video utawa foto kita storyboard, saiki ayo kang nambah sawetara efek transisi kanggo film.

windows live movie maker help

Langkah 5. Publish video lan bareng karo wong liyane.

Saiki kita wis kasil digawe film kita, ayo kang enggo bareng karo kanca-kanca lan kulawargané. Sampeyan bisa ngobong video kanggo DVD karo Windows DVD Maker utawa nuduhake menyang YouTube utawa nyimpen video kanggo muter maneh.

get movie maker windows 7

Kanggo nggawe versi sharable saka film, navigasi menyang Ngarep tab, ing 'Priksa film' bagean, sampeyan bakal nemokake rong pilihan:
a. Outputting film minangka file video sing disimpen ing komputer.
b. Nuduhake film kanthi nerbitaken ing web kanggo Soapbox ing MSN Video.

Wigati : Yen sampeyan perlu Edo film sing bisa ngowahi lan diobong kabeh populer format video, disaranake Wondershare DVD Creator , kang bisa mbantu Ngonversi macem-macem format video, kaya AVI, MP4, MKV, TRP, MTS, M2TS, AVCHD, lan sapiturute kanggo DVD mung sawetara klik. Salajengipun, iku ngijini sampeyan kanggo ngowahi video lan aplikasi menu DVD pribadi.

Download Free Wondershare DVD Creator:
Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top