Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Where to Golek DivX Film lan sandiwara DivX Videos

Where to Golek DivX Film lan sandiwara DivX Videos

Sumber artikel punika saking dipérang dadi rong bagéan: Where kanggo nonton lan film download DivX lan pemain video DivX kanggo muter video DivX.

Part 1. Where to Watch and Download DivX Film

Wiwit video online iku utamané film DivX, supaya pitakonan ngendi kanggo nggoleki wong. Nggoleki film favorit ing format DivX® saka panyedhiya kapacak ing ngisor iki. Mung Pick film, tindakake pandhuan kanggo tuku utawa nyewa film lan seneng iku ing komputer utawa piranti DivX Certified®.

Film Fresh - Cepak ing Amerika Serikat
Warner Video Live- Mung Cepak ing Prancis
INA - Cepak ing Prancis Channel Films - Cepak ing UK & Ireland Film klik - Cepak ing France & Belgium Tai Seng - Cepak ing Amerika Serikat & Kanada L ' Harmattan TV - Cepak ing Prancis



Part 2. DivX Video Players Play DivX Videos

Yen sampeyan duwe film DivX diundhuh, sampeyan kudu pemain banjur. Kene cara sing paling populer kanggo muter video DivX:

DivX Video Player 1. Wondershare Player

Kanggo muter DivX7, Wondershare Player pilihan apik. Karo, sampeyan ora perlu kanggo nginstal wae codecs utawa plug-in kanggo muter video DivX. Sawise ngundhuh program iki, mung pindho klik lambang wiwitan banjur seret file kanggo jendhela program sawijining. Banjur cozily seneng video sapunika.

Download Win Version Download Mac Version

wondershare player

DivX Video Player 2. DivX 7 Windows

Temenan cara sing paling dianjurake kanggo muter .divx file kanggo ngundhuh DivX 7 Windows saka DivX Inc. kalebu instalasi codec kang perlu kanggo maca sandi lan nuduhake video lan ugi minangka satunggaling pemain sing bisa njupuk kauntungan saka DMF (DivX Media Format ) wadhah pemain figuran.

divx video player

Download DivX 7 Windows saka AfterDawn.com ing: http://www.afterdawn.com/software/video_software/codecs_and_filters/divx_play.cfm

Kanthi download saka DivX codec, sampeyan uga bakal duwe DivX Player diinstal. Iki kudu bisa kanggo nangani file .divx tengen metu saka kothak saiki.

DivX Video Player 3. VLC Player

Nganggo pamuter VLC, sampeyan bisa seneng DivX file multimedia kanthi cepet. Pamuter langsung ndhukung video umum lan audio sampeyan bakal nemokake ing file DivX, kayata DivX video dhewe, AC3 audio audio lan MP3, kabeh tanpa perlu kanggo DirectShow saringan utawa codec khusus kanggo diinstal. Yen sampeyan are looking for solusi cepet banjur iki mesthi iku.

play divx movies

Sampeyan bisa njaluk VLC kanggo Windows saka kene .

DivX Video Player 4. Windows Media Player

Teknis sampeyan bisa muter .divx file ing Windows Media Player, nanging mung audio video lan utama. Ing DMF wadhah wis maintained sawetara mundur-kompatibilitas karo AVI, supaya yen sampeyan duwe DivX codec diinstal (utawa saringan FFDShow ), banjur bisa ngirim mung nggoleki karo Windows Media Player. Kanggo nyoba, mung mbukak Windows Media Player lan klik Now Playing. Seret berkas DivX menyang pamuter lan ngirim nyoba kanggo muter (yen warns bab extension file, ngidini kanggo muter file tho).

play divx videos

Download Windows Media Player kanthi ngeklik kene.

Wigati: Yen sampeyan perlu kanggo ngowahi lan ngobong DivX utawa XviD file kanggo DVD, Wondershare DVD Creator alat banget dienggo. Lan yen sampeyan arep kanggo ngowahi video Xvid kanggo muter maneh ing iPad, iPhone, iPod, lan sapiturute, sampeyan bisa waca Wondershare Video Converter

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top