Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > Carane mulihake Lost pemisahan

Carane kanggo mulihake Lost pemisahan

Sawetara sasi siji maneh kancaku wis digawe gambar Hantu "C" Drive lan wingi nalika piyambakipun reinstalling Windows XP nggunakake CD Roh kang wis digawe, sawise instalasi Roh Ida ngaksi sing pemisahan D drive tak ilang lan ketoke kanggo nggabungaké karo C drive. Dheweke takon kula kanggo bantuan sing carane kanggo mulihake pemisahan ilang lan data saka ilang pemisahan D?

Kahanan karo "ilang" pemisahan biasane mengkene nalika Windows OS wis reinstalled utawa nalika abdi / hard drive external wis dipindhah menyang komputer liya. Guide ngisor iki ditulis Windows kedhaftar sing carane kanggo mulihake pemisahan ilang lan mulihake data ing.

Cara 1 kanggo mulihake pemisahan ilang:

Kanggo mulihake pemisahan ilang , pisanan sampeyan kudu ngerti sing apa pemisahan bisa dikenali dening sistem utawa ora gumantung ing meja pemisahan lan boot sektor. Yen pemisahan ilang nuduhake munggah ing Piranti Manager manajemen Disk, nanging ora ing "Kula Komputer", kemungkinan sing iku "mung" sektor Tabel pemisahan / boot sing wis ilang utawa ngrusak. Supaya pemisahan misale jek ilang lan file ing dadi siro.

Sampeyan bisa nggunakake modul pemisahan Recovery saka Wondershare Data Recovery kanggo mulihake pemisahan ilang meja lan njaluk akses menyang data ing pemisahan ilang maneh. Iku ora bakal ngganti utawa nulis ing hard disk supaya sampeyan bisa nggunakake ing ease.

Download Win Version Download Mac Version

Kene ayo kang njupuk versi Windows minangka conto. Bukak Wondershare Data Recovery , pilih Standard Mode, pindhah menyang Pemisahan Recovery ing antarmuka utama. Recovery pemisahan iki bisa nemokake maneh ilang, dibusak utawa rusak sekat, uga minangka data sing disimpen ing.

restore partition

Pilih drive fisik ngendi sampeyan ilang sekat Panjenengan. Banjur klik ing "Next" kanggo mindhai sekat ilang.

restore deleted partition

Nalika mindhai jangkep, kabeh sekat ilang ing disk bakal katampil, lan saiki sing mung perlu kanggo pilih salah siji sing arep waras dening ngengingi ing "Mulai".

restore lost partition

Saiki sampeyan ana kene kanggo waras data ilang ing pemisahan. Yen pemisahan gedhe, iku bakal nggawa sampeyan wektu cukup dawa kanggo mindhai. Sawise pindai, kabeh asil bakal kanthi otomatis diatur ing jinis-jinis file. Sampeyan bisa mriksa kabeh for Recovery, utawa njaluk wong bali selektif.

recover partition

Sadurunge dilakoni Recovery, sampeyan bisa pratinjau foto, Liyane, PDF, PPT, file ZIP, etc. dipriksa kualitas lan konfirmasi sampeyan kudu wong bali utawa ora. Nalika sampeyan lagi mbalek maneh, please nyimpen ing disk liyane, ing ngono sampeyan Panganggoan disk. Yen sampeyan ora nemokake bali file sing pengin, sampeyan bisa nyoba ing cara liyane. Nanging yen sampeyan Panganggoan disk, file bakal permenantly dibusak.

Cara 2 kanggo mulihake pemisahan ilang:

Yen Recovery pemisahan ora bisa sing Tabel pemisahan ilang ora bisa didandani, banjur nyoba mode Recovery Wisaya langsung mulihake file / data ing pemisahan ilang tanpa ndandani Tabel pemisahan ilang. Ngisor iki gampang langkah:

Mulihake pemisahan ilang langkah 1:

Ngalih menyang mode Recovery Wisaya.

Mulihake pemisahan ilang langkah 2:

Mriksa "Kabeh File" lan "Kabèh Komputer" kanggo miwiti mindhai.

Mulihake pemisahan ilang langkah 3:

Sawise rampung maca cepet, sampeyan bakal entuk dhaptar kabeh file dibalekake ing ndhuwur. Pilih sing gedhe-gedhe sing perlu lan terus.

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top