Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > Carane Waras format Photos

Carane Waras Photos format

Iku masalah umum sing salah sampeyan ngowahi format kertu memori kamera. Lan paling kamera nyedhiyani sampeyan pilihan saka "format" kanggo mbusak kabeh potret. Saiki sampeyan kudu penasaran kanggo nelusuri ing internet: carane aku bisa waras foto format ?

Ing prakara saka kasunyatan, paling kamera digital iki dina AJA mbusak gambar permanen saka kertu memori (kertu SD) nalika sampeyan mbusak foto nggunakake tombol Format. Supaya sampeyan ora perlu dadi kuwatir banget apa sing lagi nggunakake Nikon, Sony utawa Canon, sampeyan duwe kasempatan apik kanggo waras foto format .

Nanging ana siji bab sing kudu mbayar manungsa waé kanggo. Iki apa kedaden kanggo kancaku Rachel. Dheweke lunga menyang Paris iki panas lan njupuk akèh gambar apik. Wiwit dheweke nggunakake kamera anyar lan ora dadi menowo karo sawijining operasi, dheweke sengaja format kertu SD. Kabeh foto sing rampung. Dheweke iku nggoleki cara kanggo waras foto format nanging Kangge dheweke isih nggunakake kamera iki lan kertu memori padha. Banjur aku marang dheweke iki banget salah amarga foto anyar bakal Panganggoan papan ngendi sing gedhe-gedhe lawas dumunung. Banjur katon yen dheweke mung bisa waras bagean potret ing Paris, lan sawetara kang ana ing lengkap.

Senajan pengalaman Recovery Rachel iku ora cukup sukses, kita isih bisa sinau langkah. Dadi saiki aku bakal menehi langkah langkah guide bab carane waras foto format .

Carane waras foto format?

Aku nggunakake Wondershare Photo Recovery. Download Free lan nginstal  Photo Recovery  ing ngisor iki.

Download Win Version Download Mac Version

Langkah 1: Sambungake kertu format kanggo komputer

Gunakake maca kertu kanggo nyambung kertu kamera format menyang komputer lan priksa manawa ngendi iku dumunung.

Langkah 2: Instal Photo Recovery

Ngundhuh lan nginstal versi gratis Wondershare Photo Recovery. Ora nginstal ing kertu memori sing arep waras foto format . "Mulai" Recovery saiki.

Recover Formatted Photos - How to Recover Formatted Photos

Langkah 3: Cepet kertu

Sawisé miwiti Wondershare Photo Recovery, milih kertu lan wiwiti "Scan" data format.

Recover Formatted Photos - How to Recover Formatted Photos

Langkah 4: Preview

Saiki sampeyan njaluk dhaftar kabeh foto dibalekake ing kertu memori. Pratinjau wong siji dipriksa kualitas.

Recover Formatted Photos - How to Recover Formatted Photos

Langkah 5: Waras lan nyimpen

Dipriksa sing arep bali menyang "Waras". Elinga ora nyimpen menyang kertu ing sing waras foto format .

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top