Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Windows > Carane otomatis Serep Hard Drive ing Windows XP

Hard Drive carane otomatis Serep ing Windows XP

Apa kudu hard drive serep ing Windows XP?

Akeh kanca-kanca saka mine asring sambat langkah ora pati penting nggawe serep hard drive , kang ndadékaké menyang nyaman kanggo hard drive serep lan pungkasanipun, padha ora duwe munggah-kanggo-tanggal serep kanggo mulihake nalika masalah dumadi.

Akeh wong isih nggunakake Windows XP saiki, lan iku bakal njupuk saperangan saka taun kanggo Windows 7 njupuk Panggonan ing XP. Dadi carane pas wektune lan kanthi otomatis hard drive serep ing Windows XP wis bingung supaya akeh wong; padha kudu ngladosi serep lan mulihake, cara paling cepet kanggo mbusak masalah komputer.

Carane hard drive serep ing Windows XP kanthi otomatis?

Ing artikel iki, kita arep kanggo pirembagan bab carane kanthi otomatis hard drive serep ing Windows XP, supaya sampeyan bisa nindakake mulihake bebas tanpa gawe kuatir mundhut data utawa karya kang diselani.

Kawitan kita kudu lunak sistem resotore, contone: Wondershare Wektu Shuttle. Wis akeh fitur apik lan kene kita utamané pirembagan bab carane serep hard drive ing Windows XP kanthi otomatis sistem iki apik mulihake piranti lunak.

Alesan paling gedhe sing Wektu Shuttle dianjurake iku bisa hard drive serep ing kurang saka 5 detik, ora ketompo carane gedhe ukuran data ing drive. Kejabi, sistem iki mulihake programneeds mung sumber sistem sethitik. Mangkono, cepet lan sethitik akeh supaya ora ngganggu kanggo karya, ora urip maneh, sak wentoro mudhun, lan sampeyan ora perlu kanggo nyisakke atine elinga nalika hard drive serep.Backup hard drive on Window XP

Gambar ndhuwur nuduhake tugas jadwal Wektu Langkawi bisa nindakake. Iku bisa kanthi otomatis serep hardisk saben dina, mingguan, saben wulan lan ing titik kasebut wektu. Uga duwe pemicu acara lan bisa njupuk gambar asli seko sadurunge mlaku program setup.exe, èfèktif nyegah serangan malware menyang komputer.

Mode karya lan jadwal tugas bisu mesthekake fluent otomatis serep hard drive ing Windows XP lan sampeyan bisa tansah duwe serep munggah-kanggo-tanggal, ngemot kabeh data sing wis diganti ing komputer. Sabanjure wektu nalika sampeyan lagi nyudhuk karo virus, sistem kacilakan lan masalah, ora ragu-ragu kanggo nggunakake mulihake, lan masalah panjenengan bakal musna!

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top