Kabeh TOPICS

+

Carane kanggo ngowahi AVCHD kanggo MOV

Ing Mov iku dadi format standar saka QuickTime pamuter Mac lan kanggo alesan sing padha iku uga kanggo nyatet sing iku format paling kang ndadekake manawa ora mung negara layanan seni kasedhiya kanggo kedhaftar nanging padha uga njaluk sing paling apik lan ing formulir sing paling Versatile saka format kang nggawe manawa pengguna nemu sing paling apik lan Techniques paling apik tenan sing wis tau wis dikembangaké déning Apple.

Part1: Apa Ngonversi AVCHD kanggo Mov ing Mac?

Ana sawetara kaluwihan sing format Mov disenengi liwat AVCHD format liyane ing donya lan kanggo alesan sing padha iku uga kanggo nyatet sing pangguna ngirim priksa manawa kaluwihan sing katahan ing atine sadurunge format wae iki diowahi kanggo Mac. Iku uga kanggo nyatet sing pangguna ngirim priksa manawa kaluwihan saka format Mov sing sepisanan dianggep sadurunge proses maju kanggo nggawe manawa sing paling diwenehi kanggo sistem lan Jeksa Agung bisa ngetokake sakabèhé uga mantun. Alasan sing paling umum kanggo Ngonversi AVCHD kanggo Mov iku pengguna bisa njaluk format sing cahya lan njupuk papan kurang ing gati. Iku uga kanggo nyatet sing pengguna ora mung bakal njaluk rincian paling apik nanging uga bakal njaluk asil paling apik ing wektu ora ing kabeh. Loro alasan ndhuwur sing format iki diowahi wis diterangno ing ngisor kanggo nggawe manawa pengguna nemu rincian sing paling apik lan terminologies related uga wis diterangno:

  1. Mov salah siji sing format kang nggawe manawa pengguna nemu program sing ora mung negara saka gambar nanging pengguna uga nemu layanan paling apik ing gati. Iku uga kanggo nyatet yen format Mov wis dianggep minangka salah siji sing paling lan format paling Versatile kabeh kaping lan kanggo alesan sing padha iku uga kanggo nyatet yen OS liyane lan platform liyane sing uga obah nyedhaki iki format kanggo nggawe manawa asil paling apik sing dijupuk ing gati.
  2. Program lunak pribadi lan terminologies related kanggo Kayata pamuter QuickTime sing paling apik lan uga gratis kanggo nggawe manawa pengguna nemu asil paling apik ing gati lan padha uga njaluk asil paling apik ing baris karo syarat. Iku uga kanggo nyatet yen program sing ndhukung format Mov wis genuinely dianggep minangka program paling apik kabeh kaping kang ndadekake manawa pengguna nemu Apple Inc. alat digawe sing wis dikembangaké kanggo oleh asil paling apik ing wektu ora ing kabeh.

Wigati

Nalika nerangake format Mov banjur iku kanggo nyatet sing format wis sawetara kaluwihan kang nggawe manawa pengguna nemu sing paling apik lan ing formulir sing paling Versatile saka format kang ndadekake iku gampang kanggo wong-wong mau kanggo njaluk Jeksa Agung bisa ngetokake sakabèhé mantun ing ora wektu ing kabeh.

Part2: Carane ngowahi AVCHD kanggo Mov cepet lan kanthi kualitas lossless

Iki bagéan saka Tutorial bakal menehi hasil karo kasunyatan sing carane pengguna bisa ngowahi video AVCHD kanggo format Mov nggunakake Wondershare Video Converter Ultimate kang program sing wis dikembangaké kanggo nggawe manawa pengguna nemu asil paling apik lan rasio aspek sakabèhé konversi kasalahan sing suda menyang gedhe ngluwihi. Iku uga kanggo nyatet sing pangguna ngirim priksa manawa Jeksa Agung bisa ngetokake s mantun ing wektu ora ing kabeh lan convertor nemu asil paling apik kanggo pangguna ing wektu ora ing kabeh. Iku uga kanggo nyatet sing pengguna nemu sing paling apik lan layanan paling majeng ing wektu ing kabeh kanggo nggawe manawa convertor digunakake kanggo marga saka ease pangguna lan kepuasan. Ing rinci proses wis kasebut ing ngisor iki:

1. Ngundhuh lan nginstal program kene, Ing nambah file tombol kanggo dipencet kanggo nggawe manawa file sing ditambahake menyang antarmuka utama program:

Download Win Version Download Mac Version

convert-avchd-to-mov-on-mac

2. pengguna banjur perlu kanggo nggawe manawa Pratitis panah ganda munggah wis diklik kanggo nggawe manawa format sing dipengini lan pengguna nemu asil paling apik ing gati:

convert-avchd-to-mov-on-mac

3. Tombol Ngonversi banjur kanggo dipencet kanggo nggawe manawa proses rampung kene:

convert-avchd-to-mov-on-mac

Kesimpulan

Iku uga kanggo nyatet sing pengguna nalika nggunakake format iki ndadekake manawa sistem Mac wis kebak digunakke lan nalika nerangake popularitas saka format banjur iku kanggo nyatet yen OS liyane sing uga ngembangaken pribadi lan Techniques kanggo nggawe manawa format ora mung didhukung nanging uga nemu dhukungan paling apik. Format Mov wis dikembangaké déning Apple Inc kanggo nggawe manawa ngimpi gadhah format standar kanggo pangguna nerangake bener supaya padha bisa njaluk asil sing negara saka gambar lan playing video lan malah gambar ora Jeksa Agung bisa ngetokake ing kabeh. Iku uga kanggo nyatet sing pangguna bisa njaluk owah-owahan format paling ing wektu ora ing kabeh lan kanggo alesan sing padha iku uga kanggo nyatet yen Mov iki format entheng kang ora mung ndadekake manawa pengguna nemu asil paling apik ing hubungan kanggo owah-owahan format nanging alat sing bakal ngenalaken ing tutorial iki uga bakal nggawe manawa pengguna nemu paling tengen saka pasar lan ora kudu nelusuri liwat web. Rincian lengkap bakal kasedhiya tanpa masalah lan masalah lan kanggo alesan sing padha iku uga kanggo nyatet sing pengguna nemu pranala download uga kanggo nggawe manawa proses tau dadi luwih gampang.

Part 3: Free AVCHD kanggo MOV rate

Wondershare Free rate video sing pancen free lan gampang kanggo nggunakake video rate. Iku bisa ngowahi nomer format audio lan video, nggawe wong kompatibel karo kabeh piranti kualitas gedhe. Fitur tombol alat iki minangka nderek:

Murub Nelpon Konversi Fast

Iku ndadekake lengkap nggunakake teknologi NVDIA CUDA lan AMD anyar, lan multi-inti CPU didhukung Ngonversi 30x luwih cepet.

Kuat Video Editing

Tanaman bar ireng, motong metu part bayangan, dados setunggal saperangan klip kanggo siji, pribadhi video karo efek khusus

YouTube Video Downloader

In-program search and download video online saka YouTube.

Download win version Download mac version


free video converter

Part 4: AVCHD Online kanggo MOV rate

Yen sampeyan ora aran kaya nginstall sembarang perangkat lunak ing komputer, sampeyan bisa nyoba iki rate online wae.

Top