Kabeh TOPICS

+

Carane kanggo Ngonversi file AVCHD kanggo ProRes Format

AVCHD iki Definition format video High sing iki dirancang lan dikembangake dening Panasonic lan Sony perusahaan melu. Camcorders AVCHD dijupuk macem-macem format adhedhasar media kalebu lampu kilat memori, hard disk lan 80 mm DVDs. AVCHD iku salah siji saka format sing paling umum kanggo camcorder lan bisa compress lan gawé video kualitas dhuwur. Yen arep dienggo kanggo ngowahi file format AVCHD ing FCP, sampeyan bakal ngadhepi karo akeh alangan. Sampeyan kudu ngowahi format AVCHD kanggo format ProRes. Kene disaranake telung ngowahi sampeyan bisa milih saka, desktop, free lan online.

Part 1: AVCHD Best kanggo ProRes rate

Kapisan rawuh Wondershare Video Converter Ultimate for Mac . Iki langkah dening langkah user guide sing mbantu sampeyan ngerti carane nggunakake Wondershare Video Converter Ultimate for Mac kanggo Convert AVCHD Videos kanggo format ProRes.

Langkah 1: Pisanan, download Wondershare Video Converter Ultimate for Mac banjur nginstal. Sampeyan bisa nyoba iku kanggo free.

Langkah 2: Bukak Wondershare Video Converter Ultimate for Mac banjur plug ing piranti rekaman video (camcorder). Ngenteni sawetara wektu nganti piranti bisa dideteksi. Nambah file AVCHD sing dijupuk nggunakake camcorder kanggo Wondershare Video Converter Ultimate for Mac ing. Cara liyane kanggo nambah file AVCHD kanggo seret-n-culake file sing dhateng piranti lunak.

mac video converter ultimate camcorder files

Langkah 3: Sawise file AVCHD sing diunggahaké dhateng piranti lunak iki, milih file sing arep utawa nerusake kanggo 'Pilih Kabeh' pilihan. Sawisé iku, mung klik ing pilihan 'Load'. Klik lambang format kanggo nuduhake panel output. Banjur, pilih "Editing" pilihan kanggo milih format sing dipengini. Pilih format ProRes minangka final (output) format

mac video converter editing format

Langkah 4: Mulai nindakake file AVCHD kanggo ProRes. Ing tataran iki, sampeyan bisa ngganti path output utawa output video Final. Langkah sabanjure kanggo klik tombol 'Convert' kanggo ngaktifake file AVCHD kanggo ProRes konversi. Nalika kabeh mata uang file wis rampung, kabar pop-up bakal nuduhake munggah ing layar. Klik ing pilihan "Open Folder", kanggo ngakses lokasi file diowahi Panjenengan.

Part 2: Free AVCHD kanggo ProRes rate

Iki bebas nggunakake alat rate video sing mbisakake kedhaftar kanggo cepet lan gampang Ngonversi wae format video kanggo muter ing piranti apa wae iOS. Iku alat teknologi paling anyar sing ngidini kedhaftar Mac kanggo ngundhuh lan Ngonversi video saka YouTube kanggo iPad, iPhone, Apple TV lan Ipod gratis. Kanggo rate format video nggunakake Wondershare Free Video Converter kanggo Mac , sampeyan mung tindakake telung langkah prasaja. Langkah kapisan kanggo langsung seret file video menyang alat iki. Langkah kapindho iku kanggo milih format output Sampéyan. Langkah Final klik "Convert" tombol kanggo miwiti proses konversi video. Kanthi alat iki, sampeyan ora mung bisa nonton digital isi ing internet, nanging uga seneng video YouTube offline ngendi wae, kapan lan tanpa mbuwang dhuwit wae.

Download win version Download mac version


free video converter

Part 3: AVCHD Online kanggo ProRes rate

Punika uga alternatif online sing bisa nyoba. Mung mriksa metu.

Top