Carane Gunakake QuizCreator

A Site lunak ANTV profesional sing ngijini sampeyan nggawe lan ngatur ANTV utawa survey lan trek asil.

Karo QuizCreator, sampeyan bisa kanthi gampang nggawe kuis Flash basis lan survey ing menit. Mangga tindakake iki guide nglewati lan seneng nggawe ANTV Panjenengan.

1

Nggawe Pitakonan

Dipriksa jinis pitakonan sak QuizCreator:

Question types

Jinis Pitakonan kanggo nggawe ANTV a
True utawa Palsu, Multiple Choice (Single Jawaban), Multiple Response (Multiple Jawaban),
Isi ing Blank, cocog, urutan, Sabda Bank, Klik Map, Essay Singkat

Jinis Pitakonan kanggo nggawe survey
Likert scale, Ya / Ora, Pick One, Pick Akeh, Dijupuk Jawaban, cocog, peringkat, kang Sabda, lan Essay

Pitakonan nggawe

Kita bakal njupuk Multiple pitakonan Choice minangka tuladha kanggo nuduhake sampeyan carane nggawe pitakonan kanggo ANTV a.

1. Nggawe pitakonan Multiple Choice

Pilih Multiple Choice ing Pitakonan New dhaftar lan sampeyan uga bisa ngowahi pitakonan ing Pitakonan Editing jendhela.

Create a question

2. Ketik pitakonan ing kolom teks Pitakonan

Kanthi fitur editing kuat, sampeyan bisa kanthi gampang masang teks, gambar, himpunan pepadhan iki, Hyperlinks lan ngowahi fonts ing pitakonan ing kolom teks. Lan sampeyan bisa masang sawetara cathetan didhelikake minangka instruction ekstra kanggo pitakonan iki.

Enter a question

Question editing with note, equation and hyperlink

Kejabi, QuizCreator nyedhiyakake area media sing masang gambar, audio lan file video. Lebokake audio -. Sampeyan bisa ngrekam klip swara, ngimpor file audio utawa malah Ngonversi teks wicara kanggo pitakonan Panjenengan Pasang video - sampeyan bisa masang file utawa SWF file kanggo pitakonan.

Insert media

Gambar utawa video dipasang bakal katampil ing jejere pitakonan ing ANTV diterbitake, kaya tokoh nuduhake ing ngisor iki.

Edit question with media

3. Ketik pilihanipun ing lapangan pilihanipun teks

Ketik pilihanipun ing pilihanipun kolom teks lan tandhani jawaban sing bener ing kolom bener. Sampeyan kudu ngetik loro pilihanipun ing paling, lan sangang ing paling. Images, himpunan pepadhan iki, Hyperlinks lan fonts nyunting uga kasedhiya ing pilihanipun.

Answer options

4. Set saran kanggo macem-macem pitakonan pilihan

Sampeyan bisa nyedhiyani sawetara saran interaktif kanggo takers ANTV nalika padha njawab pitakonan. Pilih jinis saran saka dhaptar gulung-mudhun ing Komentar klompok.

Sampeyan bisa ngeset pesen saran dening pitakonan utawa dening jawaban.

  • Ana : Ora saran menyang taker ANTV sawise jawaban wis diajukake.
  • Miturut Pitakonan : saran iki adhedhasar apa pitakonan wis dijawab bener utawa ora.
  • Miturut Jawaban : saran iki adhedhasar pilihan siji saka jawaban. Takers Quiz pilih beda pilihanipun lan njaluk saran beda.

Feedback settings

Sawise milih jinis saran, sampeyan bisa saiki sijine ing pesen saran kanggo bener lan salah pilihanipun ing Pitakonan Komentar panel. Pictures, himpunan pepadhan iki, lan file audio bisa dipasang yen klik tombol liyane.

Feedback Settings

Ngepang uga kasedhiya ing klompok Komentar. Sampeyan bisa cabang takers ANTV kanggo pitakonan beda adhedhasar rèspons kanggo pitakonan sadurunge. Kaya saran, ngepang uga bisa kasebut dening pitakonan utawa dening jawaban. Iku bakal nuntun takers test kanggo "terus", "rampung" utawa "menyang pitakonan tartamtu".

5. Setel situs Pitakonan

Kanggo nggawe iku test prayoga, ana sawetara sifat kados maringaken tingkat, nilai, watesan wektu lan liyane sing bisa disetel kanggo pitakonan.

6. Simpen pitakonan

Yen sampeyan wis rampung nyunting pitakonan, sampeyan bisa klik OK kanggo nyimpen pitakonan lan nutup Pitakonan Editing jendhela. Uga, sampeyan bisa klik Pitakonan New tombol kanggo nyimpen pitakonan saiki lan nggawe pitakonan Choice Multiple liyane.

Kabeh pitakonan liyane Mrikso lan survey bisa digawe ing cara sing padha nambah macem-macem pitakonan pilihan.

2

Properties

Ana setelan kuat lan fleksibel kalebu first instruction , maringaken tingkat , font lan saran sampeyan bisa nyetel kanggo kabèh ANTV. Apa liyane, sampeyan bisa randomize pitakonan, lan nggawe ANTV karo dilindhungi sandi utawa domain watesan hosting.


Quiz Properties

3

Player Cithakan

Ana kathah pamuter alus Cithakan klebu ing Edo ANTV iki. Sampeyan bisa pindhah menyang Cithakan Player kanggo milih siji cocok sing mathuk topik ANTV Panjenengan. Ana uga sawetara populer pamuter & werna tema kayata umum, latihan, pendidikan, lan nyenengake kanggo sampeyan milih. Yen ngene kaya kanggo ngatur pamuter ANTV dhewe, akeh opsi setelan kayata latar mburi , toolbar , ukuran pamuter , label lan tata kasedhiya kanggo sampeyan nggawe pemain pribadi.

Ngatur Cithakan karo tema , persiyapan first lan efek .

Quiz player template

Uga, sampeyan bisa nyetel tata letak lan tampilan opsi kanggo ngatur gaya tata, posisi kanggo pitakonan lan media, lan ngeset sawetara obyek tampilan utawa ora.

Quiz player template layout

4

Publishing

Yen Pratinjau ANTV yaiku wareg, sampeyan bisa pindhah menyang nerbitaké ANTV. Output Mrikso lan survey bisa diekspor karo pilihan ing ngisor iki:

Nerbitaké Mrikso kanggo QuizCreator Online . Lan pitakonan uga bisa diunggahaké menyang Pitakonan Pool online nerangake karo QuizCreator Online kanggo ngasilaken Mrikso online. QuizCreator Online bakal ngumpulake asil lan nguripake rinci laporan kanggo Mrikso.

Upload diterbitake Flash Mrikso kanggo Web. Kanthi cara iki, sampeyan bisa ngumpulake asil karo email kasebut.

Generate paket ANTV SCORM kanggo LMS. Nggabungake paket ANTV SCORM / AICC karo sembarang LMS kaya Moodle, blackboard, ongko seng dibagi utawa WebCT ( Ora kasedhiya kanggo QuizCreator Free ).

Gawé exe ngadeg-piyambak kanggo pangiriman CD.

Kaca minangka Sabda utawa Excel file kanggo testing-kertas adhedhasar.

Publish quizzes and surveys

 

Apa PILIH WONDERSHARE?

Secure Icon

Aman

Kita Value privasi panjenengan lan nglindhungi data financial lan pribadhi karo enkripsi lengkap lan pangayoman penipuan linuwih.

Help Icon

SUPPORT SERVICE

Wakil pinter kasedhiya kanggo ngewangi sampeyan liwat cepet manggon chatting lan email nanggepi ing 24 jam.

Money Back Guarantee

Dhuwit-BACK njamin

Coba sadurunge sampeyan tuku karo nyoba free - lan sanajan sawise tuku, sampeyan lagi isih dijamin dening njamin 30 dina kita.

WONDERHSARE Recommended Products

Wondershare PPT2DVD Pro

Diobong presentation PowerPoint kanggo DVD utawa ngowahi slideshow PowerPoint kanggo video kanggo enggo bareng gampang. Mangerteni liyane

Wondershare PPT2Video Pro

Ngonversi PowerPoint kanggo video, sing dijogo kabeh fitur saka PPT asli lan gampang nuduhake iku kabeh kanggo web utawa liwat piranti hotspot. Mangerteni liyane

Wondershare DemoCreator

Professional software ngrekam layar nganggo fitur editing kuat kanggo nggawe presentations, tutorial lan demonstarsi. Mangerteni liyane

Top