icon

Carane Gunakake DemoCreator

Jupuk, ngowahi lan nerbitaké - iku sing gampang kanggo nggawe video tutorial, presentations lan demontrasi kanggo ngedongkrak bisnis. Ora skills Pemrograman needed.

Carane Nggawe Presentations Video Panjenengan saka Files PowerPoint

Wondershare DemoCreator Iki recorder layar kuat sing cathetan aktivitas sampeyan ing layar lan njedulake milutaken film Tur. Karo DemoCreator, iku gampang kanggo sampeyan nggawe presentations interaktif, tiron software, tutorial lan demontrasi produk.

Mangga tindakake iki guide nglewati kanggo ngrekam Tur karo DemoCreator.

Ngrekam | Sunting | Publish

1

Ngrekam

1. Mulai Wondershare DemoCreator. Sawise mbukak, klik New Rekam , utawa klik ing Rekam tombol ing toolbar.

Launch DemoCreator

2. Pilih wilayah ngrekam kanthi ngeklik lan nyeret persegi dowo ijo . Sampeyan bisa ngganti menyang rekaman layar Full utawa nyetel area ngrekam kanggo pas jendhela aplikasi tartamtu ing menu gulung mudhun.

Select recording area

Record application option

3. Wondershare DemoCreator nawakake telung mode ngrekam.  Full Motion bisa ngrekam kabeh owah-owahan ing layar. Screen Shot bisa dijupuk kegiatan ing layar adhedhasar klik mouse lan keystrokes. Lan karo Manual mode ngrekam, sampeyan bisa njupuk gambar kanthi mencet F7 nalika ngrekam.

Select recording mode

4. Klik nyelehake Audio mudhun tandha panah kanggo pilih sumber audio sing arep kanggo ngrekam saka. Kanggo nyoba audio, klik ing lambang Audio kanggo mbukak menu setelan.


Audio settings

5. Yen wis siyap, klik abang REC  tombol kanggo miwiti ngrekam. Ana bakal Countdown 3 detik kanggo nggawe bahasa apik ngrekam. 


Count 3, F10 to stop

6. Kanggo mungkasi ngrekam penet F10 ing keyboard, utawa klik kaping pindho lambang DemoCreator ing garis tugas.


DemoCreator icon

7. Nalika sampeyan mungkasi ngrekam Panjenengan, jendhela mbukak lan sampeyan bisa pratinjau Tur Panjenengan, ngowahi ngrekam, utawa nyimpen project, utawa langsung gawé Tur minangka video.

Finish guide

2

Sunting

Langkah iki pilihan lan bisa Mlayu. Sampeyan bisa Pick munggah sawetara bab sing arep ngerti diowahi Tur Panjenengan. Utawa sampeyan bisa uga mung menyang pratayang lan nerbitaké movie Tur Panjenengan.

Tambah obyek

Add objects

Sampeyan bisa nambah sawetara manéka interaktif lan obyek kanggo dekorasi Tur. Pilih obyek saka "Drawing" tab, tarik kanthi nyeret mouse ing panel pemandangan. YYou bisa nambah teks, muter 90 degree, gaya owah-owahan, nyetel tumindak lan liyane kanggo obyek.

Tambah Flash Animation

Add Flash animation

Klik tombol Flash lan milih animasi Flash ing menu, sampeyan bisa ngimpor animasi Flash Panjenengan (.SWF) saka komputer kanthi ngeklik "liyane" tombol.

Impor Image

Import image

Kanggo ngimpor gambar utawa nggunakake gambar ing Library Picture, klik tombol gambar lan pilih opsi saka menu gulung mudhun. Sampeyan uga bisa masang gambar dijupuk menyang layar sing saiki langsung kanthi milih Capture gambar.

Tambah Animasi kanggo Obyek

Add Animation to Object

Ing DemoCreator 3,5 sampeyan bisa nambah animasi kanggo obyek kapilih ing Animation tag. Pilih siji obyek banjur klik lambang animasi lan pilih salah siji efek. Sampeyan bisa pratinjau animasi nalika Rampung.


Pasang Zoom

Add Zoom object

Sampeyan bisa nandheske langkah penting utawa isi ngembangaken efek Zoom. Klik tombol Zoom ing tab Home, sampeyan bisa ndeleng area pigura abang kang bakal digedhekake. Sampeyan bisa ngatur posisi, ukuran lan dadi pigura zoom kapilih.

Tambah Audio

Add Audio

Klik tombol Swara ing tab Ngarep kanggo mbukak Editor Audio. Sampeyan bisa ngrekam, ngimpor, bisu lan motong narasi utawa swara.

3

Nerbitaké

Ana akeh format kalebu film Flash lan macem-macem format video sampeyan bisa milih kanggo sampeyan Publishing. Pilih salah siji sing mathuk perlu lan nuduhake ngrekam layar karo liya-liyane.

1. Klik Publish tombol ing tab Ngarep kanggo pratinjau video. Yen sampeyan wareg karo, klik format sing arep nerbitaké. movie Flash (.swf) punika format dianjurake sing bisa nuduhake ing macem-macem browser.

Publish options

2. Pilih format output ing menu gulung mudhun. Lan sampeyan bisa ngganti dimensi kanggo film output.

Publlish settings

3. Klik OK kanggo miwiti Rendering video lan nyimpen project. Rendering wektu beda-beda gumantung lan gumantung dawa video, format output, hardware komputer, etc.

4. Nalika video Rendering wis rampung, pilih "Ndeleng movie Tur" kanggo pratinjau utawa milih "Open folder output" dipriksa file video metu.

 

 

Apa PILIH WONDERSHARE?

Secure Icon

Aman

Kita Value privasi panjenengan lan nglindhungi data financial lan pribadhi karo enkripsi lengkap lan pangayoman penipuan linuwih.

Help Icon

SUPPORT SERVICE

Wakil pinter kasedhiya kanggo ngewangi sampeyan liwat cepet manggon chatting lan email nanggepi ing 24 jam.

Money Back Guarantee

Dhuwit-BACK njamin

Coba sadurunge sampeyan tuku karo nyoba free - lan sanajan sawise tuku, sampeyan lagi isih dijamin dening njamin 30 dina kita.

WONDERHSARE Recommended Products

Wondershare QuizCreator

A Site lunak ANTV profesional sing ngijini sampeyan nggawe lan ngatur ANTV utawa survey, lan trek asil. Mangerteni liyane

Wondershare PPT2DVD Pro

Diobong presentation PowerPoint kanggo DVD utawa ngowahi slideshow PowerPoint kanggo video kanggo enggo bareng gampang. Mangerteni liyane

Wondershare PPT2Video Pro

Ngonversi PowerPoint kanggo video, sing dijogo kabeh fitur saka PPT asli lan gampang nuduhake iku kabeh kanggo web utawa liwat piranti hotspot. Mangerteni liyane

Top