Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Tambah Awesome Galeri kanggo MediaWiki Post

Carane Tambah Awesome Galeri kanggo MediaWiki Post

Tumblr bisa dadi salah siji saka sing paling gampang kanggo nggunakake platform blog ing donya. Within klik, sampeyan bisa kanthi gampang nggawe blog gratis lan miwiti blog ing fly. Ora ketompo sing surfing internet utawa njupuk foto karo telpon seluler, sampeyan bisa nerbitaké kirim detik. Saiki sampeyan bisa malah nggunakake Tumblr liwat app iPhone.

Dina iki, kita bakal nambah bab ekstra gampang digunakake kanggo Tumblr - apik tenan gallery Tumblr . Mung alat required iku Flash Gallery Pabrik kang dadi potret (lan music yen perlu) kanggo slideshow nggumunke utawa gallery sing siap kanggo nerbitaké online langsung. Ora javascript, ora werna, ora kawruh html needed. Waca gallery ing ngisor iki lan tindakake langkah gampang kanggo nggawe dhewe gallery kanggo MediaWiki.

Download Win Version

1 Tambah gambar gallery Tumblr

Ing antarmuka tuntunan-gaya, sampeyan kudu ngimpor foto page. Kabeh format gambar populer sing didhukung, kayata JPG, PNG, JPEG, BMP, GIF, etc. Photo pribadi editing sing uga klebu. Sampeyan bisa gampang nambah foto kanthi puteran, nugel, lan nambah efek khusus.

2 Pilih Cithakan Gallery

Saiki iku wektu kanggo enggal nguripake foto menyang slideshow sange utawa gallery, gumantung ing cithakan sing dipilih. Kanthi gawan, sampeyan bakal pratinjau gallery karo cithakan kasebut Applied. Cukup klik ing cithakan liyane kanggo ngganti lan pratayang nganti wareg.

Swara  60 nggumunke 2D 3D utawa foto gallery Cithakan  siyap nggunakake. Cithakan iki wis bisa kanggo sapa waé kanggo nggawe slideshow foto dhewe lan gallery kaya pro.

3 : Publish lan njaluk kode

Sampeyan ora perlu kanggo nulis kode dhewe. Nalika sampeyan nerbitaké slideshow / gallery kanggo MediaWiki, contone kode bakal kasedhiya. Mung nyalin lan nempel postingan blog MediaWiki Panjenengan. Mung nggawe manawa link gallery tengen.

Sawisé iku, sampeyan bisa nampilaké Tumblr Galeri kanggo kaca:

Saiki nalika sampeyan lagi nulis blog Tumblr, ngalih menyang tampilan kode lan paste kode menyang kirim. Banjur sampeyan bisa pratinjau kirim gallery MediaWiki Panjenengan.

Ing MediaWiki kode gallery nanemake bakal katon kaya iki. Mesthekake filename lan path tengen. Sampeyan uga bisa ngowahi parameter jembaré lan dhuwur kanggo sing cocog karo kabutuhan, nanging aja lali babagan.

<Obyek ...>
  <param name = "film" Nilai = " pathto / filename.swf "/>
  ...
  <embed src = " pathto / filename.swf "...> </ embed>
</ obyek>
 

Akhire nerbitaké kirim Tumblr lan sampeyan njaluk gallery Tumblr mancorong kanggo narik kawigaten pengunjung lan drive traffics blog.

Tumblr Photo Gallery

Download Win Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top