Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Priksa Image Flash Scroller utawa Slider karo Ease

Nggawe gambar Flash Scroller utawa Slider karo Ease

Lampu kilat tutorial iki utamané bab carane nggawe lampu kilat gambar scroller lan lampu kilat gambar panggeser kanggo website tanpa skills program. Sampeyan bisa saiki foto digital, produk pictures gampang karo scroller lampu kilat gambar utawa panggeser. Apa sing perlu sawetara foto digital lan Edo lampu kilat kaya Wondershare  Flash Gallery Pabrik (ora ana lampu kilat kawruh sadurunge dibutuhake).

 Lampu kilat lunak iki panggeser lampu kilat gambar lan scroller Edo kabeh-ing-kang menehi sawetara 2D 3D utawa Cithakan nggumunke. Karo, sampeyan bisa kanthi cepet lan gampang bisa nggawe scroller gambar lan flash gambar panggeser kanggo blog. 

Download Win Version

Langkah 1: Impor foto kanggo kerlip gambar scroller

Download Free lan nginstal software panggeser lampu kilat gambar lan mbukak. Loro mode sing klebu: Slideshow Mode lan Gallery Mode . Ing Slideshow Mode bisa digunakake minangka panggeser lampu kilat gambar, nalika Gallery Mode lampu kilat gambar scroller (3D 2D lampu kilat). Saiki milih Gallery Mode kanggo Kayata. Program bakal pindhah menyang "Browse" tab minangka standar. Klik "Tambah foto" mbangun-kaya ing button kanggo nambah foto utawa mung nyeret gambar sing dipilih kanggo storyboard langsung. Yen sampeyan arep kanggo nambah musik latar mburi, monggo klik "Tambah Music" tombol kanggo nambah.

import photos to flash image scroller

Langkah 2: Pilih template panggeser lampu kilat gambar

Menyang Cithakan Tab , lan pilih "3D Tema", banjur sampeyan bakal nemokake 3D lampu kilat gambar scroller Cithakan antarane iki 30+ free 3D lampu kilat gallery Cithakan .

select a flash image scroller template

Langkah 3: Publish lan nyimpen gambar panggeser lampu kilat Panjenengan

Edo lampu kilat gambar scroller menehi macem-macem format output, supaya sampeyan bisa nerbitaké gambar scroller lampu kilat minangka SWF, HTML utawa exe format sing kaya. Kanggo Ngunggah ing website, please nerbitaké minangka SWF format HTML.

save your flash image slider

Gambar 3D sampel scroller

Digawe dening Wondershare Flash Gallery Pabrik

Wigati: Yen sampeyan ora bisa mbukak slideshow lulusan, please refresh browser utawa ngenteni suwe.

Sampeyan ndeleng, ing menit, sange lampu kilat gambar scroller digawe. Iku supaya gampang sing ora ana lampu kilat utawa program skills sing dibutuhaké. Pengen duwe nyoba saiki?

Download Win Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top