Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Nggawe 3D Carousel Flash Gallery karo Musik

Carane Nggawe 3D Carousel Flash Gallery karo Musik

Lampu kilat carousel tutorial nuduhake sampeyan carane nggawe 3D carousel lampu kilat gallery karo Wondershare Flash Gallery Pabrik , kang menehi sawetara nggumunke free 3D gallery lampu kilat Cithakan . Sawise tumitah, sampeyan bisa kanthi gampang nuduhake ing website, MySpace, Blogger, etc.

Iki 3D lunak nggawe gallery lampu kilat ngijini sampeyan cepet nggawe foto 3D kelip-kelip karo ease, lan ngijini sampeyan kanggo nyimpen lampu kilat minangka HTML, SWF, exe, XML lan liyane, kang bisa digunakake ing blog lan situs.

Download Win Version

1 Impor foto software lampu kilat carousel

Mbukak ing piranti lunak carousel 3D. Page milih Mode banjur program bakal pindhah menyang "Browse" tab minangka standar. Klik "Tambah foto" mbangun-kaya ing button kanggo nambah foto utawa mung seret gambar sing dipilih kanggo storyboard langsung. Yen sampeyan arep kanggo nambah musik latar mburi, monggo klik "Tambah Music" tombol kanggo nambah.

create 3d carousel flash

2 Pilih carousel 3D lampu kilat cithakan

Menyang Cithakan Tab , lan pilih "3D Tema", banjur sampeyan bakal nemokake 3D carousel cithakan antarane iki 25+ free 3D gallery lampu kilat Cithakan .

3d carousel

3 Publish lan nyimpen 3D carousel lampu kilat gallery

3D lunak carousel menehi macem-macem format output, supaya sampeyan bisa nyimpen lampu kilat carousel 3D , utawa ngunggah lampu kilat carousel kanggo web server, sampeyan uga bisa enggo bareng ing Facebook, Myspace, Twitter lan liyane.

flash carousel tutorial

Tips: Upload 3D carousel lampu kilat kanggo situs

Ngunggahne berkas SWF digawe kanggo wae web hosting lan njaluk URL file kang . Yen sampeyan ora duwe inang web pribadi, sampeyan bisa ngunggahaké berkas SWF kanggo Google Sites for free. Banjur enggo bareng ing Facebook, Myspace utawa Twitter karo siji klik-sawise sukses uploading. Kejabi gegandhengan situs media sosial, sing uga bisa nyalin lan nempel kode HTML ing ngisor iki ing kaca web utawa Blogger, supaya dawa minangka ndhukung kode HTML. Banjur ngganti alamat SWF file kanggo alamat nyata. Sampeyan uga bisa ngowahi ukuran 3D lampu kilat dening révisi nomer abang "264" lan "550".

<Jinis obyek = "aplikasi / x-shockwave kilat" allowScriptAccess = "tau" allowNetworking = "internal" name = "allowScriptAccess" Nilai = "tau" /> <param name = "allowNetworking" Nilai = "internal" /> <jeneng param = "film" Nilai = "http://www.flash-slide-show.com/ images / tutorial / flash_banner / banner550.swf " /> <param name = "kualitas" Nilai = "dhuwur" /> </ obyek>




Rampung! Ayo kang ndeleng karya gedhe kita. Mung tindakake langkah lan nggawe dhewe 3D carousel lampu kilat gallery .

3D Carousel Flash Gallery Sample

Digawe dening Wondershare Flash Gallery Pabrik

Wigati: Yen sampeyan ora bisa mbukak carousel lampu kilat 3D, please refresh browser utawa ngenteni suwe.

Download Win Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top