Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Download > Download Ntldr Gambar kanggo Ndandani Kasalahan NTLDR

Download Ntldr Gambar kanggo Ndandani Kasalahan NTLDR

Apa NTLDR?

NTLDR, file tanpa extension kaya DLL, Exe, utawa .com, iku sistem komponèn Windows sing digunakna kanggo nampilna menu boot lan njaluk kernel Windows (Ntoskrnl.exe) kanggo miwiti Windows sabenere hardware, proses lan memori Manajemen, etc Yen ana soko salah karo file NTLDR , kayata ilang, teken, utawa hanging munggah amarga proses liyane, sampeyan bakal gagal boot munggah mesin Windows.

Apa Download NTLDR Gambar?

Panginten sampeyan perlu kanggo ngundhuh file NTLDR utamané amarga pesen kesalahan minangka ngisor iki. Nanging, mung ngundhuh file NTLDR mbokmenawa ora bisa mutusake masalah masalah. Sing disaranake nelusuri internet kanggo solusi lengkap kanggo ndandani masalah, utawa ngunjungi topik Pitulung Komputer kita kanggé solusi.

1. NTLDR wis ilang

2. NTLDR ingkang dipun teken

3. NTLDR infèksi utawa rusak

Ngendi kanggo njaluk NTLDR Gambar

Inggih, Mungkin sampeyan wis ngerti carane tetep masalah NTLDR, nanging Duwe ora ketemu NTLDR file ing komputer. Bener, iku banget trep kanggo njaluk file NTLDR saka Instalasi Disc Windows. Iku locates ing folder I386. Yen sampeyan ora bisa boot munggah komputer, boot saka Instalasi Disc Windows lan mbukak Recoery Console. Banjur input ngisor printah kanggo ngundhuh file saka NTLDR Windows CD kanggo hard drive. Nganggep CD-rom drive D: \.

salinan d: \ I386 \ ntldr c: \

urip maneh

Saiki mriksa yen Jeksa Agung bisa ngetokake NTLDR wis didandani utawa ora. Sampeyan isih bisa nelusuri internet kanggo website nyediakake file NTLDR kanggo ngundhuh. Aku wis nggolèki lan ketemu link didownload kanggo NTLDR . Njaluk NTLDR lan NTDETECT.com kanthi ngeklik tombol download ing ngisor iki.

Ing NTLDR masalah wis telpon?

Wondershare LiveBoot iki lifesaver kanggo Windows mbenakake Panjenengan, Recovery lan tugas serep. Boots munggah sembarang komputer karo CD / DVD / USB lan nyedhiyakake siji-klik fitur sing sapa bisa nggunakake tanpa kawruh komputer sadurunge mbenakake. Masalah NTLDR ndhuwur dipungambaraken saged kabeh wis diatasi dening nggunakake LiveBoot. Sinau luwih lengkap babagan LiveBoot saiki.

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top