Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Convert > Carane Ngimpor MP3 kanggo Final Cut Pro ing Mac OS X (Yosemite klebu)

Carane Ngimpor MP3 kanggo Final Cut Pro ing Mac OS X (Yosemite klebu)

Wong biasane tuku sawetara music ing baris lan kadhangkala padha arep ngimpor MP3 kanggo FCP kanggé panyuntingan. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu ngowahi MP3 kanggo FCP didhukung format audio page. Support Apple wis nyatakake titik iki. Waca Convert MP3 lan audio AAC file kompatibilitas sadurunge ngimpor kanggo FCP .

Sanadyan sampeyan bisa ngimpor MP3 kanggo FCP liwat iTunes (Mac) utawa QuickTime pro kanggo Mac, saka artikel apple ndhuwur, proses dawa lan rumit. Rélatif, iki MP3 kanggo FCP rate kanggo Mac gampang kanggo nggunakake lan efektif ing nindakake MP3 kanggo FCP ing Mac OS X. Sing amarga MP3 kanggo FCP rate kanggo Mac bisa ngowahi MP3 audio AIFF kanthi kualitas dhuwur karo mung sawetara klik lan piranti lunak antarmuka iku intuisi. AIFF punika format audio digunakake dening apel, kang kompatibel karo FCP. Supaya sampeyan bisa ngimpor file diowahi kanggo FCP gampang.

Download piranti lunak lan Ngonversi file MP3 supaya sampeyan bisa ngimpor MP3 kanggo FCP ing Mac.

Download Free MP3 kanggo FCP Kombertidor kanggo Mac :

Download Mac Version Download Win Version

Carane kanggo ngowahi MP3 kanggo Final Cut Pro ing Mac langkah dening langkah

Langkah 1. Tambah file MP3

Seret lan selehake file MP3 kanggo MP3 Mac kanggo FCP Kombertidor. Nanging ndhukung konversi kumpulan supaya sampeyan bisa ngimpor akeh file lan Ngonversi mau ing siji wektu. Sawise video ditambahake, sampeyan bisa pratinjau ing sisih tengen kanggo nggawe manawa lagi video sing arep kanggo ngowahi. Lan yen sampeyan utamané kaya siji pemandangan lan arep njupuk gambar, sampeyan mung bisa nindakake kanthi ngeklik tombol ing ngisor iki ing jendhela ndeleng kang katon kaya kamera.

Langkah 2. Pilih format output minangka Final Cut Pro

Klik tombol gambar ing sisih tengen saben item video pilih format output. Pilih Final Cut Pro ing Apple Software. Video output bakal paling optimized kanggo Final Cut Pro.

import mp3 to final cut pro

Langkah 3. Mulai Ngonversi MP3 kanggo FCP ing Mac

Banjur klik tombol Mulai ing sisih tengen ngisor kanggo miwiti MP3 konversi FCP.

Nalika konversi rampung, sampeyan bisa ngimpor file kanggo Final Cut Pro karo ease. Iku mung supaya gampang Ngonversi MP3 kanggo FCP ing Mac.

Wigati : MP3 iki kanggo FCP Kombertidor kanggo Mac ora mung bisa ngowahi MP3 kanggo FCP, MKA, Monggo, M4A, AC3, OGG, AAC, WMA, lan sapiturute, iku uga bisa extract file audio saka video karo ease. Lan iku uga rate video apik kanggo ngowahi MKV, FLV, MOV, AVI, MP4, m4v, MPG, MPEG, KABIYESI, DV, WMV, TS, Amandeep singh Mani singh, 3GP, 3GP2, etc.

Download Mac Version Download Win Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top