Kabeh TOPICS

+

Carane Simpen Pesen Facebook Messenger ing iOS

Ing paragraf ing ngisor iki sampeyan bakal nemokake cara sing paling apik kanggo nyimpen pesen Facebook Messenger ing produk iOS. Facebook Messenger bisa digunakake ing piranti iOS kontak wong sakcepete. Sampeyan duwe opsi kanggo wisata lan njaga hubungan apik karo kabeh kanca-kanca, kulawarga, kolega, bener karo sapa sing pengin. Malah yen wis jeneng karo jaringan situs sosial, Facebook Messenger bisa digunakke kanggo meh wae kontak saka Kitab telpon, ora mung kanggo konco Facebook. Fungsi umum kinasihan dening everyone wis ngirim pics, video, prodhuksi panggilan, teks. Yen sampeyan bakal arep nggawe Panglompokané lan pirembagan kanggo wong-wong mau, sampeyan bakal bisa kanggo nggawe wong breeze. Mung nggawe carane akeh kelompok sing pengin bebarengan karo jeneng kanggo saben klompok. Salah siji fitur apik banget sampeyan bisa nggawe free telpon daya watara WiFi.

Sak komunikasi karo saben wong, sing bakal digunakake stiker, pratinjau kamera foto muter bebarengan karo video sepi ninggalake obrolan lan pilih sing gedhe-gedhe sampeyan perlu kanggo ngirim. Iku uga bisa kanggo ngrekam pesen tembung bebarengan karo send iki kanggo konco. Ana biasané sawetara opsi lan tumindak sing bisa aplikasi, kaya terusake pesen lan pics kanggo Folks sing padha ora ana ing obrolan, page nguripake ing titik kanggo ngaktifake wong sinau ngendi sampeyan saiki. Kejabi mung bab kabeh, kowé mesthi bakal ngerti sanalika wong wis katon pesen lan sampeyan bakal nguripake adoh kabeh sinyal nalika sampeyan ora bisa arep kang keganggu. Karo akeh fitur, let`s mirsani carane nyimpen pesen Fb Messenger.

Carane nyimpen Facebook Messenger pesen / foto karo Wondershare Dr.Fone kanggo iOS

iphone data recovery

Nyimpen Pesen Facebook ing iOS Piranti

Wondershare Dr.Fone Kanggo iOS (iPhone Recovery data) iku sawijining alat sange waras ilang utawa dibusak kontak, pesen, foto, cathetan, saka iPhone, iPad lan iPod kanggo pangguna Mac. Iku kompatibel karo iOS 9/8, iPhone 6S Plus, iPhone 6S, iPhone 6, iPhone 6 Plus. Mangkono sing bisa nompo lan waras Kontak, Pesen, Cathetan, Pangeling, No. Sejarah, Calendar, WhatsApp Sejarah, Safari Bookmark, Facebook Messenger. Dibusak utawa ilang pesen saka Facebook Messenger mung bisa mbalekake langsung saka piranti iOS, ora liwat iTunes utawa iCloud serep.

Kabeh sing perlu dilakoni iku mbukak Dr.Fone lan mindai iOS piranti. Sampeyan bakal nemokake kabeh data, kalebu dibusak pesen Fb Messenger Panjenengan. Sawise sampeyan milih pesen sing pengin sampeyan, sampeyan bisa ngekspor menyang komputer lokal.

delete facebook message

Where sing pesen Facebook Messenger / foto sing disimpen ing piranti iOS lan carane ngakses folder data?

Pesen lan foto disimpen ing petunjuk karo jeneng related utawa panggonan ngendi sampeyan milih kanggo diundhuh. Yen sampeyan nampa foto ing pesen nalika nggunakake Facebook Messenger, sampeyan bisa nyimpen ing iOS piranti.


delete facebook message

Sampeyan bisa ngirim foto langsung saka muter kamera. Uga, nalika ndeleng obrolan wae, sampeyan bisa nggunakake opsi ing sisih ngisor layar kanggo njupuk utawa ngirim foto. Iki minangka salah siji fitur paling apik, ngijini sampeyan langsung kanggo ngirim foto sak pacelathon.

Fb Messenger makaryakke oke karo iPhone 5+, iPod, Apple iPad tablet lan uga minimal jumlah kepinginan kanggo OS biasane iOS 7. 0 +. Bebarengan karo saben account anyar munggah-tanggal, aplikasi ngupaya kanggo cocog penggunane mbutuhake. Within Varian sadurungé, kedhaftar karo iPhone apple wis kathah masalah nyatet. Sisah paling khas kang padha wae wektu mung siji iPhone 5 konsumen pareng apik menyang iPhone 6.

Mung saperangan saka tembung, kita bisa negara aplikasi Fb Messenger ngijini sampeyan kanggo ngirim pesen, nerusake komunikasi kanggo kanca, ngirim foto lan uga media video online nggunakake mung siji melu. Salajengipun, sampeyan bisa kanggo berkembang komunitas nggunakake kanca-kanca, kolega, kanca virtual, mens lan womens, kanggo komunikasi. Sampeyan adat bisa komunitas dhewe karo Kajaba saka gambar. Namung kurban jeneng ing tim account anyar lan uga kalebu foto sing paling cocok. Salajengipun sampeyan bakal ngerti saben wektu Komunikasi a rampung munggah kang dikirim lan uga ngerti. Ing edition paling anyar fitur ukuran karo 47.6 MB lan iku uga diolehake ing akèh 'basa' padha Inggris, Norwegia, Kroasia, Ceko, Denmark, Landa, Finnish, Prancis, Ing Jerman, basa Yunani kuna, Hungaria, Indonesia, Italia, Jepang, Korea, Malay, Mbangun, Colonial, Rusia, Slovak, Carane ngomongake Spanyol, Swedia, Thailand, Turki, Vietnam, merata Simplified lan uga Reguler Cina. Saliyane luwih 'basa', Fb uga katahan nganti tanggal Messenger nggunakake dandan jangkah.

Sampeyan bisa nganggo lan uga pirembagan bab item media karo kanca-kanca cedhak enggal. Paling pesen biasane kirim for free, lan uga fitur anyar finest account biasane sing malah bisa bantuan kanggo nggawe kabutuhan gratis. Wong A mung perlu kanggo nduweni sambungan WiFi lan sampeyan bisa telpon kabeh kanca-kanca cedhak preduli saka apa lagi luar negeri. Nggayuh mung bab kabeh sadurunge lan uga centered, email dhewe biasane gampang kanggo ngirim kanggo tembung, Kursus video, foto. Bill Research ngijini sampeyan kanggo golek kanca-kanca bebarengan karo komunitas Panjenengan. Njaga kontak apik banget lan uga hubungan nggunakake kabeh kanca-kanca cedhak Panjenengan, anggota kulawarga, kawontenaning-buruh, kanca virtual cedhak.


Home> Resource > iOS > Carane Simpen Facebook Messenger Pesen ing iOS
Top