Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > DVD > Carane nggawe dhéwé Video DVD

Carane nggawe dhéwé Video DVD

Sampeyan ora kudu miwiti mati saka ngeruk kanggo nyiyapake kamera utawa camcorder bisa kanggo nggawe DVD video dhewe. Wis panginten babagan klip video sing direkam ing smartphone? Sampeyan bisa gampang nggawe nganggo, diowahi, nggawe utawa nggabung wong-wong mau kabeh kanggo nggawe Piece apik saka DVD video dhewe kanggo Natal teka! Iku ora minangka angel minangka panginten lan iku sampurna kanggo nuduhake karo kulawarga lan kanca-kanca ing wusana kuwi. Malahan, boten luwih apik tinimbang dhewe DVD make video minangka iku pribadi lan pemikir kang mbokmenawa bakal teka tengen minangka saiki Natal paling narik ati.

Aja padha sumelang malah yen sampeyan wis tau rampung sadurunge, kabeh sing perlu punika Wondershare Video Converter Ultimate lan pangguna-loropaken antarmuka ora bakal gagal pangarepan Panjenengan. Sampeyan bisa ngundhuh dhateng salah siji Windows utawa Mac PC kanggo miwiti karo.

Langkah 1: Upload video sing direkam

Yen sampeyan lagi nggawe trabasan ing desktop, mung klik pindho ing rate video kanggo miwiti program. Sawise sampeyan bisa kanthi gampang upload video sing direkam dhateng antarmuka dening fitur seret lan selehake cepet utawa nelusuri liwat folder lokal kanthi ngeklik ing Tambah File .

Yen sampeyan perlu ngganti setelan file video, sampeyan bisa ngakses Setelan minangka disorot ing gambar. Ana rincian tambahan kanggo tingkat pigura lan tingkat dicokot kang imbuhan manual bisa catered kanggo. Wonten ing Sunting lambang kasedhiya ing saben video diunggah uga kanggo editing wae sampeyan pengin nindakake.

Aja padha sumelang ing bab format file kompatibel video sing direkam minangka iki Ultimate video rate impressively ndhukung luwih saka 150 format file beda. Maca liwat Langkah 2 yen konversi perlu utawa skip to Langkah 3.

upload recorded videos

Langkah 2: Convert format file kompatibel

Kompatibilitas format file gumantung carane lan ing ngendi sampeyan bakal seneng puter maneh video ing. Sing kanggo Kayata; ing TV, piranti hotspot utawa etc. Setelan video paling format file dianjurake beda-beda gumantung patut nanging ana prasetel dibangun ing kanggo rate video kanggo penak. Mung katon munggah kanggo liyane pilihanipun saka Output Format menu gulung-mudhun 's.

Sawise sampeyan lagi mutusaké, klik ing Convert sing ing sudhut ngisor-tengen antarmuka lan sampeyan bakal oleh kanggo ndeleng kemajuan konversi (minangka gambaran dening gambar). Sampeyan duwe opsi kanggo ngaso utawa Batal video sing direkam konversi yen perlu.

convert incompatible file formats

Langkah 3: Pribadhi video sing direkam

Iku piranti lunak kabeh-ing-siji karo Wondershare Video Converter Ultimate ing. Sampeyan lagi ora winates kanggo mata uang mung file nanging iku uga dikempalken karo dibangun ing editor uga nitahake DVD (bakal diterangno ing Langkah 4)! Apa maning bisa nyuwun? Sampeyan uga bisa ngowahi lan motong video sing direkam, nambah efek, masang subtitles lan nindakake luwih akeh karo.

Minangka ditampilake ing ngisor iki, ana layar pamisah sing bakal bisa ndeleng owah-owahan digawe ing nyata-wektu. Berkas sumber asli ing pratayang kiwa karo versi kirim diowahi ing sisih tengen.

personalize dvd

Langkah 4: Nggawe DVD video dhewe

Iku hard kanggo gagal pirsawan karo DVD krasan! Wonten kathah cithakan kanggo sampeyan milih saka lan sampeyan uga bisa masang gambar lan song track favorit menyang latar mburi. Ing ndhuwur sing, menu DVD kang (IE tombol tumindak) customizable banget!

Sampeyan banjur bisa nindakake ing Label DVD Panjenengan, netepake manawa sampeyan bakal kaya kanggo ngobong metu DVD fisik kanggo Natal utawa nyimpen minangka gambar file ISO, nyetel kualitas uga aspek. Sawise rampung, klik prasaja ing Burn iku kabeh sing perlu!

burn dvd

Ana sing lunga, DVD mentas digawe metu saka video sing wis direkam ing telpon minangka sing paling hadiah Natal kanggo nuduhake taun iki!

Download Win VersionDownload Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top