Carane Gunakake MePub

Wondershare MePub, Nitahake epub eBook prasaja lan kuat, wis dirancang kanggo nyedhiyani sampeyan karo solusi paling gampang kanggo mbangun dhewe epub eBooks.

Wondershare MePub Bisa mbantu cepet mbangun dhewe epub eBook saka 10+ populer format: PDF (.pdf), MS Word (.doc / .docx), Tèks (.txt), HTML (.html / .htm / .xhtml), CHM (.chm), Images (.jpg / .png / .bmp / ​​.gif / .tiff) and so on. Ngisor langkah-langkah prasaja carane nggawe epub ing Wondershare MePub.

Langkah 1. Bukak Wondershare MePub lan isi ing info buku

Klik kaping pindho lambang wiwitan cepet ing desktop kanggo miwiti MePub. Banjur isi ing info buku: judhul, penulis, tanggal, basa, subyek, pengenal, publisher, lan gambaran.

EPUB Builder

Wigati : Yen eBook ora ditulis nganggo basa Inggris (pilihan standar), please pilih basa tengen ing kothak info dialog Book.

Sampeyan uga bisa nyetel tata letak lan folder output kanggo output eBook kanthi ngeklik Layout lan setelan Output ing sisih kiwa. Sawise rampung pitepangan, klik tombol OK kanggo nyimpen info.

Langkah 2. Tambah tutup buku

Klik kaping pindho area tutup ngiwa kanggo ngunggah gambar lokal minangka tutup buku anyar.

EPUB Builder

Langkah 3. Nambah isi buku

Klik tombol isi Tambah kanggo nambah file. Luwih saka 10 jinis dokumen sing didhukung, kalebu PDF (.pdf), MS Word (.doc / .docx), Txt (.txt), Html (.html / .htm / .xhtml), Chm (.chm), lan Images (.jpg / .png / .bmp / ​​.gif / .tiff)).

EPUB Builder

Langkah 4. Ngatur tabel isi

Klik-tengen ing file diimpor, sampeyan bisa mbusak utawa mindhah munggah lan mudhun.

EPUB Builder

Sampeyan uga bisa ngowahi jeneng isi diimpor kanthi ngeklik ing jeneng berkas ditampilake ing dhaftar.

EPUB Builder

Wigati : Yen file PDF diimpor wis direksa saka opening, sampeyan kudu klik kunci kanggo ngetik sandhi tengen kanggo mbukak kunci. 

Langkah 5. Mbangun buku

Klik mbangun tombol kanggo nggawe dhewe epub eBooks. Ing sawetara detik, iku wis rampung. Kelangan, tengen? Coba Wondershare MePub kanggo nggawe epub eBooks sapunika.

EPUB Builder

Apa PILIH WONDERSHARE?

Secure Icon

Aman

Kita Value privasi panjenengan lan nglindhungi data financial lan pribadhi karo enkripsi lengkap lan pangayoman penipuan linuwih.

Help Icon

SUPPORT SERVICE

Wakil pinter kasedhiya kanggo ngewangi sampeyan liwat cepet manggon chatting lan email nanggepi ing 24 jam.

Money Back Guarantee

Dhuwit-BACK njamin

Coba sadurunge sampeyan tuku karo nyoba free - lan sanajan sawise tuku, sampeyan lagi isih dijamin dening njamin 30 dina kita.

WONDERHSARE Recommended Products

Wondershare PDF Password Remover

Mbusak Pendhaftaran Proteksi ing PDF Nyalin, editing lan printing, nggawe iku bebas nggunakake file PDF. Mangerteni liyane

Wondershare PDF Converter Pro

Ngonversi file PDF kanggo macem-macem format document populer, kalebu Microsoft Word, Excel, PowerPoint, lan liyane. Mangerteni liyane

Wondershare PDFelement

Panjenengan solusi kabeh ing-siji PDF. Nggawe, ngowahi, Ngonversi, annotate, nglindhungi, dados setunggal, watermark, compress, lan mlebu file PDF-standar industri. Mangerteni liyane

Top