Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Njaluk DVD Creator Great Tanpa Watermark

Njaluk DVD Creator Great Tanpa Watermark

Sing sing looking for a DVD nitahake gedhe ora watermark kanggo ngobong DVDs Panjenengan? Ing pasar, ana knthi angel sembarang DVD nitahake free lan dipercaya sing bisa kanggo ngobong DVDs tanpa watermark. Meh kabeh kreator DVD pinter tanpa watermark sing gedhe-gedhe mbayar. Nanging, Wondershare DVD Creator (Wondershare DVD Creator for Mac ) stands metu saka akeh amarga fitur-fitur kasebut ing ngisor iki.

Tansah nganggo stably lan ndhukung saklawasé sistem operasi apa wae, kalebu sing gedhe-gedhe Newest. Apa liyane, ngijini sampeyan kanthi cepet lan gampang diobong meh wae video kanggo DVDs (kalebu folder DVD, .dvdmedia, iso), ngomong, ngobong AVI kanggo DVD tanpa watermark, MP4 kanggo DVD tanpa watermark, etc. Kanthi akeh gedhe free DVD menu Cithakan diwenehake dening Edo DVD gedhe ora watermark, sampeyan bisa ngobong DVD profesional effortlessly sanajan sampeyan ora Pro. Ndhuwur kabeh, kualitas output banget gedhe.

Nanging Wigati dimangerteni menawa versi nyoba download kene isih godhong watermark ing DVD anyar. Iki Edo DVD pinter tanpa watermark bakal bisa biasane anggere sampeyan wis mbayar. Kabèh proses kobong DVD mung perlu telung langkah prasaja.

Download Win Version Download Mac Version


1 Ngimpor file video kanggo DVD nitahake gedhe tanpa watermark

Ana rong cara kanggo sampeyan mbukak file video. Siji kanggo mencet tombol babak biru ing ndhuwur kiwa jendhela iki lan milih "Tambah File" pilihan saka submenu ing. Sing keloro kanggo pencet "+ Impor" tombol ing program iki kanggo ngimpor file video. Kang pungkasan iku kanggo langsung mbukak file video kanthi seret lan selehake.

More tips:
1. Yen sampeyan arep kanggo ngganti urutan video ing panel kiwa iki program kang, mung klik "↑" utawa "↓" pilihan ing ngisor. Elinga yen bakal ngganti urutan puter maneh ing DVD.
2. Yen sampeyan arep kanggo nambah gelar, mung mencet judhul Tambah ing ngisor jendhela iki.

dvd maker without watermarks

3. Sampeyan uga bisa milih kanggo nambah video. Kanggo nindakake, sampeyan mung klik Sunting pilihan ing salah siji saka bar item video kanggo ngowahi, muter, motong video, nambah musik latar mburi utawa watermark etc.

dvd maker no watermark

2 Priksa menu DVD kanggo DVD Panjenengan

Ing antarmuka Menu, sampeyan bisa milih salah siji saka Cithakan favorit kanggo ngatur iku, ngomong, nambah thumbnail, teks, tombol, musik latar mburi utawa gambar etc. Yen sampeyan arep kanggo liyane menu DVD Cithakan kanggo milih saka, sampeyan mung kenek ijo mudhun tombol panah ing jendhela iki kanggo ngundhuh gedhe-gedhe luwih free saka kita website. Sawise sampeyan nindakake iku, pratinjau DVD ing antarmuka Preview.

dvd creator no watermark

3 Burning video kanggo DVDs karo watermark

Masang DVD5 kothong utawa DVD9 disk, lan banjur bali menyang app lan klik "Burn" tab ing ndhuwur jendhela iki. Sawise sampeyan mriksa kothak "Burn kanggo disc", sampeyan bisa mencet "Burn" tombol kanggo miwiti burning video kanggo DVD.

Kanthi cara iki, sampeyan bisa gampang diobong wae video menyang DVD profesional tanpa watermark.

dvd creator without watermark

Wigati: Iki DVD nitahake cerdas ora watermark ndhukung DVD-R, DVD + R, DVD-RW, DVD + RW, DVD + R DL, DVD-R DL, DVD-RAM. Lan iku bisa kanggo compress kabeh video file sing ditambahake kanthi otomatis pas DVD yen ukuran file iki luwih saka kapasitas panyimpenan DVD Panjenengan.

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top