Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Njaluk Great DVD Burner Tanpa Watermark

Njaluk Great DVD Burner Tanpa Watermark

Arep DVD burner gedhe ora watermark? Ing pasar, meh kabeh Burners DVD sing diobong DVDs tanpa watermark sing gedhe-gedhe mbayar, lan sawetara sing lunak gratis lan dipercaya. Nanging, antarane wong-wong Burners DVD tanpa watermark, Wondershare DVD Creator (Wondershare DVD Creator for Mac ) punika pinunjul.

Tansah nganggo ajeg lan ndhukung meh kabeh sistem operasi populer, malah gedhe-gedhe Newest. Menapa malih, iku ngijini sampeyan kanggo ngobong sembarang file populer video kanggo DVDs (folder DVD, .dvdmedia, iso klebu) cepet lan gampang, ngomong, ngobong AVI kanggo DVD ora watermark, ngobong MP4 kanggo DVD ora watermark, etc. Karo persil saka free DVD menu Cithakan kasedhiya, sampeyan bisa kanthi gampang diobong DVD profesional malah yen sampeyan ora Pro. Paling Jahwéh, kualitas output banget sange.

Nanging ana bab ingkang penting sampeyan kudu ngerti. Versi nyoba isih godhong watermark ing DVD anyar. Nanging iki DVD burner pinter bisa ngobong DVDs tanpa watermark sawise sampeyan wis dituku iku. Iki DVD burner gedhe tanpa watermark mung perlu telung langkah prasaja kanggo ngobong DVDs saka file video.

Download Win Version Download Mac Version


1 Impor video iki DVD burner gedhe ora watermark

Sampeyan bisa nggunakake telung cara kanggo nambah file video kanggo program iki. Siji kanggo pencet "+ Impor" tombol ing program iki kanggo ngimpor video lokal. Liyane cara kanggo mencet tombol biru babak ing ndhuwur kiwa jendhela iki kanggo milih "Tambah File" pilihan file diimpor. Siji katelu kanggo langsung seret lan selehake file saka Mac kanggo app iki.

More tips:
1. Yen sampeyan arep kanggo ngatur maneh video ditambahake, sampeyan mung klik "↑" utawa "↓" pilihan ing ngisor jendhela iki. Elinga yen bakal ngganti urutan puter maneh DVD Panjenengan.
2. Yen sampeyan arep kanggo nambah judhul kanggo DVD iki, mung kenek judhul Tambah ing ngisor jendhela iki kanggo nindakaken.

burn dvd without watermarks

3. Yen sampeyan perlu kanggo nambah video, kayata cropping, puteran, trimming, nambah musik latar mburi utawa watermark etc, sampeyan mung klik Sunting pilihan ing salah siji saka bar item video.

dvd burner without watermark

2 Priksa menu DVD kanggo DVD Panjenengan

Ing langkah iki, sampeyan kudu ngatur menu DVD Ing antarmuka Menu. Page, milih salah siji saka Cithakan favorit kene, lan banjur ngatur kanggo dikarepake, kayata nambah thumbnail, teks, tombol, musik latar mburi utawa gambar lan sapiturute Sawisé iku, ngene luwih pratinjau project.

dvd burner no watermark

Wigati: Yen sampeyan mikir ana ora cukup menu DVD Cithakan kanggo milih saka, sampeyan bisa ngakses menyang website kita dening ngengingi ijo mudhun tombol panah ing jendhela iki kanggo njaluk gedhe-gedhe luwih free .

3 Mulai burnning DVDs karo ora watermark

Masang DVD5 kothong utawa DVD9 disk, klik "Burn" tab ing ndhuwur jendhela iki, mriksa kothak "Burn kanggo disc", lan ing pungkasan, kenek "Burn" tombol kanggo miwiti burning video kanggo DVDs.

dvd burner no watermark

Wigati: Iki DVD burner banget tanpa watermark ndhukung DVD + R, DVD-R, DVD + RW, DVD-RW, DVD-R DL, DVD + R DL, DVD-RAM. Lan iku bisa kanggo compress file video amba-ukuran kanthi otomatis pas DVD yen ukuran kabeh video ditambahaké luwih saka kapasitas panyimpenan DVD Panjenengan.

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top