Kabeh TOPICS

+

iDVD

1. ImgBurn kanggo Mac
2. ImgBurn Alternatif
3. ImgBurn BOOKTYPE Kombertidor
4. Gunakake ImgBurn kanggo Burn File
Home> Resource > DVD > Carane kanggo ngobong DVD File / DVD Folder kanggo Free karo ImgBurn?

Carane kanggo ngobong DVD File / DVD Folder kanggo Free karo ImgBurn?

ImgBurn iki CD durung kuat entheng lan DVD kobong lunak toolkit. Sampeyan bisa nggunakake ImgBurn kanggo mbangun cd DVD Video (saka folder VIDEO_TS), cd HD DVD Video (saka folder HVDVD_TS), Blu-ray cd Video (saka BDAV a / BDMV folder) lan Audio CD disk karo ease.

ImgBurn dianggo ing 5 mode lan Nyedhiyani Pengangkat mode gampang kanggo njaluk iku rampung gampang. Kanggo ngobong file DVD utawa folder DVD , sampeyan kudu milih Mode mbangun. Ing ngisor iki sing gampang langkah kanggo ngobong file DVD utawa folder DVD.

burn files to dvd with imgburn

Gampang Guide to Burn file DVD / folder DVD karo ImgBurn

Langkah 1: Menyang Mbangun (Piranti) mode

Saka Layar ImgBurn tampak, pilih " Tulis file / folder kanggo disk "kanggo nggawa serep dialog setelan kaya ing ngisor iki.

burn files to dvd with free imgburn

Sabanjure, klik " Browse kanggo file "utawa" Telusuri folder "tombol kanggo ngimpor file DVD utawa folder DVD, kang bakal katon ing dhaftar. Gunakake Copot item sing dipilih utawa mbusak kabeh item tombol kanggo mbusak file bayangan.

Wigati: sampeyan malah bisa klik "Ngalih menyang input linuwih" tombol kanggo mbukak editor tata disk kaya Nero kanggo nambah lan mbusak file DVD / folder. Miturut klik "Ngetung" tombol, sampeyan bakal njaluk informasi disk ing sisih tengen.

Langkah 2: Nggawe setelan

Sing uga wis ketemu sing ana akeh setelan sing bisa ngakses, kalebu kacepetan nulis, salinan DVD, label DVD, opsi Image lan sanesipun. Umumé, setelan gawan sing nggoleki kanggo wong sing paling. Dadi, sing bener bisa skip langkah iki.

Langkah 3: Burn DVD File / Folder

Saiki yen sampeyan duwe DVD drive biasane digunakake, sampeyan bakal weruh tombol mbangun siap kanggo diklik. Cukup aku iku, lan sing bakal njaluk file DVD / folder burned ing disk blank Panjenengan. Ora DVD drive? Ngalih menyang output ISO image liwat ndhuwur menu Output file gambar lan ngobong file DVD / folder kanggo file ISO, kang bisa ditulis ing komputer karo DVD drive.

Diobong Tips DVD File / DVD Folder

1.For alasan kompatibilitas, malah yen sampeyan mung duwe folder VIDEO_TS, sing dianjurake kanggo nggawe folder AUDIO_TS lan ninggalake kothong, banjur ngobong folder kanggo DVD.

2.You uga bisa ngobong file DVD utawa folder DVD menyang berkas ISO image kanggo serep utawa kobong karo DVD pihak katelu kobong piranti lunak kayata Nero utawa Roxio.

3.If rencana kanggo ngobong lan CD Audio saka sembarang tipe file didhukung liwat DirectShow / ACM, nggawe file isyarat page lan ngobong berkas isyarat kanggo DVD ing mode Tulis.

Diobong Folder DVD ing Mac

Amarga ImgBurn wis ora versi Mac, kanggo ngobong folder DVD ing Mac, sampeyan bisa nyoba DVD Creator for Mac (Windows versi uga kasedhiya) saka Wondershare. Iku gampang kanggo nggunakake alat kobong film DVD kanggo nggawe DVDs dhewe karo video, foto lan musik, lan banjur muter ing pamuter DVD utawa enggo bareng karo wong.

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top