Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > DVD > Freemake Alternatif: Download Freemake kanggo Windows lan Mac Alternatif

Freemake Alternatif: Download Freemake kanggo Windows lan Mac Alternatif

Freemake punika account cepet akeh kanggo ningkataké produk free, kalebu rate video, video ngundhuh, pamuter musik, lan sapiturute Wikipedia platform ffmpeg free kanggo berkembang program kanggo video lan konversi audio. Senajan produk Freemake sing gratis lan gampang kanggo nggunakake, sawetara fitur penting kanggo hiburan video absen. Iki, alternatif Freemake kuat solusi.

Kene aku Highly Rekomendasi Wondershare Video Converter Ultimate for Mac ( Video Converter ) minangka Freemake kanggo mungguh Mac lan Windows alternatif. Ora perlu kanggo nginstal kaping program Freemake wae liyane. Njaluk alternatif Freemake iki lan kabeh solusi video ing komputer. Loro Windows lan Mac versi kasedhiya, dibandhingake Freemake Windows-mung solusi. 

Download Mac Version Download Win Version



Part 1: Carane Gunakake Freemake kanggo Mac Alternatif (singa gunung didhukung)

Wong sing nggunakake produk Freemake bisa kesengsem dening gamblang kanggo njaluk proyek rampung. Video Converter Ultimate for Mac Ndadekke video umum lan konversi audio ing pucuk driji. Ngisor iki cara kerjane ing Mac.

Langkah 1: Impor DVD, video, utawa audio file

Nalika program wiwit, sampeyan bakal weruh jendhela karo 3 opsi: Convert, Burn, lan Download. Pilih siji gumantung apa sing arep kanggo apa. Sampeyan bakal weruh windows utami minangka ngisor iki. Paling tengen iku panggonan sampeyan bisa ngimpor video utawa audio. Kabeh item diimpor bakal nampilake ing tray item. Pratayang utawa ngowahi item sing dipilih yen perlu.

freemake for mac alternative

Langkah 2: Pilih format output Panjenengan

Klik lambang format ing ngisor kanggo nuduhake dhaftar format output, lan milih salah siji saka dhaftar pop-up. Kanggo penak sampeyan, format output sing kategorinipun uga. Sampeyan bisa nuduhake opsi liyane kanggo format milih, utawa malah ngatur format dhewe.

freemake for mac alternative

Freemake tips alternatif:

1. Kanggo tugas DVD related, opsi sing kasedhiya inthe "Burn" antarmuka: SuperDrive, DVD Folder, .dvdmedia, lan ISO Files. Ora dhaftar Milih dhuwur.

2. Kabeh pribadi editing video sing klebu, kayata Puter, motong, potong, imbuhan, subtitle, watermark, etc.

Langkah 3: Mulai konversi

Pamungkas, klik tombol Convert ing ngisor kanggo miwiti konversi. Lungguhan santai lan alternatif Freemake iki bakal nglakoni liyane.

Part 2: Apa Nawakake Freemake Alternatif

Minangka Freemake kabeh ing-siji kanggo Mac lan Windows alternatif, Video Converter Ultimate menehi sampeyan karo fitur-fitur kasebut ing sak panggonan:

  1. Video Converter : kanggé konversi video lan saka sembarang populer format!
  2. Audio extractor : Extract audio saka DVD, file video lan video online.
  3. DVD Kombertidor : Convert DVD disc kanggo file video ing komputer kanggo muter tanpa DVD disc.
  4. DVD Burner : Burn file video kanggo DVD cepet lan gampang.
  5. Video Downloader : Downloads video online kanggo muter offline ing piranti komputer lan hotspot.
  6. Freemake Audio Kombertidor kanggo Mac : Convert audio antarane MP3, AAC, AC3, M4A, MKA, Monggo, FLAC, OGG, APE, MP2, AMR, AIFF.

Part 3: Freemake kanggo Windows Alternatif

Video Converter Ultimate Uga nduweni versi Windows, nampilaken fungsi sing padha karo versi Mac. Kaya versi Mac minangka padha luwih saka Freemake kanggo Mac, iku alternatif kabeh ing-siji solusi kanggo Freemake kanggo Windows 8/7 / Vista / XP / 2003/2000 / NT4. Kanggo rincian liyane, mangga dipriksa sawijining user guide.

Download Mac Version Download Win Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top