Kabeh TOPICS

+

Top Pakakas Lunak 10 Best DVD Authoring

Saiki iku sutradara lan malah siji hobbyists 'seneng keuntungan teknologi digital. DVD nawakake pengalaman anyar menyang pirsawan, karo fitur khusus, tambah kualitas lan pandhu arah ora ana dening VHS. DVD, Nanging, wis siji utama kesandhung block-ing njlimet DVD spek. Ing orane tumrap sekolah awal sawijining DVD authoring ana loro rumit lan larang. Begjanipun, aplikasi DVD authoring anyar kayata Encore wis digawe DVD authoring intuisi lan inexpensive, bridging longkangan antarane pamikiran lan eksekusi. Kene sing diterangake bab ndhuwur 10 free DVD authoring lunak.

1. AVStoDVD (Windows mung)

AVStoDVD iku program free karo fitur sange, kalebu pesawat pribadi adat kanggo ngowahi format sing beda kanggo lepen DVD-kompatibel karo ngrekam sakteruse ing DVD 5/9.

Fitur:

  • Instalasi video lan audio nggunakake AviSynth
  • Encode video lan audio nggunakake QuEnc / HCEnc / ReJig / FFmpeg
  • Subtitles ngodhe nggunakake SubtitlesCreator
  • DVD Authoring nggunakake MuxMan / BatchMux
  • Nggawe lan ngobong ISO-gambar nggunakake ImgBurn
  • Dibangun ing DVD Menu Editor karo menu customizable

avstodvd

2. Bombono DVD (Linux & Trial kanggo Windows)

Bombono DVD iku gampang kanggo nggunakake program DVD-authoring. Iku ngijini sampeyan kanggo nggawe images of DVD-video sing bisa diputer ing standar DVD-Player. Wis GUI trep (Gtk).

Kesempatan Chocolate DVD:

  1. nyaman ndeleng video: timeline lan Ingots
  2. WYSIWYG editor-menu
  3. Dhukungan Seret-n-Selehake
  4. Transcoded dikarepake (saka AVI / MKV / MOV / MPEG4 lan sapiturute)
  5. menu animasi lan nambah subtitles
  6. ngrekam nggawe folder authoring asil ISO-gambar utawa diobong kanggo DVD
  7. reavtoringa: kemampuan kanggo ngimpor video sing wis direkam kanggo DVD-ROM drive.

bombonodvd

3. Burn (Mac OS X)

burn

Diobong kanggo Mac 2.5.1 kanggo Mac OS iku program nyaman lan fungsi kanggo ngrekam CD / DVD drive. Karo Burn sampeyan bisa ngrekam file ing njaba, ngatur ijin akses, tanggal digawé, nambah lambang kanggo disk, lan sapiturute Panulisan disk audio utawa video, sampeyan ora maneh kudu keganggu nindakake, Burn nindakake kabeh aku. Yen sampeyan arep kanggo ngobong kanggo DVD video BABAD kulawarga, sampeyan bisa nggawe menu iku kanthi milih tema favorit. Sak disk ngrekam lambang ing Dock, bakal nampilake bar proses.


4. DeVeDe (Linux & Windows)

devede

Yen sampeyan arep kanggo nggawe dhewe disk DVD Video karo film sing disenengi, nuduhake TV utawa kartun kanggo anak, banjur aplikasi kang paling apik kanggo iki bakal DeVeDe. Dipercaya kula ing tembung, nanging aku shoveled kabeh cocok kanggo tujuan program lan mandegake ing DeVeDe. Aku nampa lan DVD Styler, lan Bombono DVD, lan ManDVD. Nanging kados DeVeDe karo program competitive, aku kerep ngalami kabeh limo iku karu. Kesalahan saka sawetara Pustaka, incompatibility file resolusi sing beda, lan program mung nolak kanggo ditambahaké. Karo DeVeDe masalah kuwi wis ditanggulangi meh rong taun kepungkur. Program kerjane ing 5 +.

5. DVDAuthorGUI (Windows mung)

dvdauthorgui

DVDAuthor pesawat prasaja pribadi kanggo mbantu penulis DVD. Idea iku dadi bisa kanggo nggawe tombol, menu, bab, lan sapiturute, nanging saiki mung njupuk stream MPEG (minangka digawe dening mplex F-8 saka mjpegtools 1.6.0), lan sampeyan bisa ngobong iku kanggo DVD.

DVDAuthorgui iku banget prasaja antarmuka kanggo Win32. Lunak DVDAuthorgui cara prasaja kanggo nggawe DVD dhasar.

6. DVD Gulung cepet (Windows mung)

dvdflick

Ora duwe Roxio nitahake utawa Nero? DVD Gulung cepet punika prasaja lan cepet kanggo nggunakake lan kasedhiya for free! Kabeh ing siji program kanggo ditambahaké, penulis lan ngobong wilayah free DVD kang. DVD kang digawe sing kompatibel karo kabeh piranti saged muter DVD kang.

DVD Gulung cepet Piece prasaja, durung kuat lunak sing bisa digunakake kanggo penulis DVD sing bisa diputer maneh ing DVD pemain conventional. Piranti lunak gratis kanggo ngundhuh lan nggunakake lan bisa ditemokaké dening pointing browser web.

7. DVDStyler

DVDStyler ndhukung Windows, Mac OS X, lan Linux sistem operasi nggunakake wxWidgets. Versi anyar sing bundled karo gambaran potensi Bayangan sing bisa sengaja bisa diinstal kajaba bilur sajrone instalasi.

Iki GUI dhasar kanggo nggawe menu lan mesthi bab. Irah-irahan sing kudu dienkode sakdurunge. Kanthi gawan nganggo dvdauthor, mkisofs lan growisofs kanggo gawé DVD rampung, nanging bisa disetel kanggo mungkasi ing tataran wae ing proses iki.

dvdstyler

8. 'Q' DVD-Pengarang (Linux)

'Q' DVD-Pengarang (Linux) wis kabeh pribadi kanggo ngasilaken film DVD karo menu judhul, nanging lagi kabeh disparate lan angel kanggo nggunakake. 'Q'DVDAuthor iki ngarep-mburi kanggo pribadi iki (nanging ora aran kaya iku) kanggo nggawe DVDs video dhewe. Uga minangka GUI kanggo nambah menu animasi lan submenu, iku bisa ngapusi lan Ngonversi file video, nambah subtitles lan generate gelaran foto. Sampeyan bisa gampang diobong ISO asil karo K3b utawa GnomeBaker et al. Miwiti kanthi ngimpor file film, format file DVD native KABIYESI, utawa MPEG, AVI lan MOV (gumantung ing codecs sing wis diinstal): ana malah pratayang neat ing file requester. Sawise sampeyan wis ditambahaké file film, sampeyan bisa nyeret menyang jendhela tata letak. Iki carane DVD bakal katon ing TV, lan standar saben file film bakal nggawe tombol editable kanggo puter maneh. Yen digabungake karo gambar sokongan adat kanggo menu judhul, asil katon banget profesional.

dvdauthor

9. Sonic DVDit Pro

DVDit Pro 6 - lunak DVD authoring profesional saka Sonic Solutions - Supplier donya-kesuwur pribadi kanggo nggawe DVD.

Company Sonic Solutions wis dirilis versi anyar saka piranti lunak sawijining DVD-kaset DVDit Pro HD, kang ditondoi dening ngarsane support Blu-ray. Ing Kajaba iku, mesthi, iku bisa bantuan kanggo nggawe biasanipun DVD-cd. Program nyedhiyakake kesempatan kanggo bisa karo 32-trek editor subtitle editor wolung trek soundtrack wis ndhukung DLT lan CMF, uga minangka pangayoman salinan.

sonicdvd

10. SmallDVD (Mac OS X)

SmallDVD Burns video cepet tanpa kekacoan munggah. Sampeyan bisa uga bakal kelangan metu tema, menu lan jeneng saka layar ing piranti lunak liya, nanging yen sampeyan mung arep kanggo ngobong DVD karo video ing, SmallDVD iku pilihan sing paling apik.

smalldvd

Ndhuwur lunak DVD authoring sing gratis kanggo kedhaftar. Nanging, yen sampeyan perlu sawetara kuat nanging gampang nggunakake piranti lunak DVD authoring ing rega cukup, nimbang Wondershare DVD Creator , kang kuat nanging gampang kanggo nggunakake alat kanggo pangguna mung miwiti metu. Download versi nyoba gratis ing ngisor iki.

Download Win Version Download Mac Version

Top