Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > DVD > cd DVD: Recordable DVD cd & rewritable DVD cd

Cd DVD: Recordable DVD cd & rewritable DVD cd

dvd discs

Dibandhingake CD, cd DVD sing sakbenere memper ing njaba, nanging cd DVD nyimpen luwih. Amarga kapasitas gedhé, panyimpenan dipercaya lan panggunaan urip dawa, DVD saiki salah siji saka medium panyimpenan paling penting ing donya.

Cd DVD Umum deleng DVD-ROM, kang massa-diprodhuksi nggunakake mesin ngecor kang fisik perangko data dhateng DVD. DVD cd iki ora bisa ditulis utawa dibusak, mung bisa maca. Blank Recordable DVD cd (DVD-R lan DVD + R) bisa direkam sapisan mung nggunakake Edo DVD lan banjur dienggo padha minangka DVD-ROM. Kanggo cd DVD rewritable (DVD-RW, DVD + RW, utawa DVD-RAM ), sampeyan bisa nulis, maca lan mbusak isi kanggo kaping pirang-pirang.

Dianjurake Software:

wondershare video editor
Ultimate DVD lan solusi video sing ngijini sampeyan ngowahi video lan DVDs ngarep kanggo video ing format wae 30x luwih cepet saka sadurunge; diobong video kanggo DVDs. Mangerteni liyane >>

Dianjurake Software:

wondershare video editor for mac
Diobong wae video, audio utawa format gambar DVD ing wektu ora. Nyimpen Film favorit Hollywood utawa nggawe karya dhewe. Mangerteni liyane >>

Cd DVD Kapasitas

A jinis dhasar DVD disc (diameteripun 12 cm, siji-sisi), apa wae iku DVD-R / RW disk, utawa DVD + R / RW disk, wis taksiran kapasitas. Nanging, kapasitas DVD disc beda-beda gumantung rada amarga paramèter nulis ingkang bènten ingkang dipunginakaken.

rewritable dvd disc capacity

Wigati: SS = siji-sisi, DS = pindho sisi, SL = siji-lapisan, DL = dual-lapisan

Cd DVD Recordable: Punapa punika prabédan antarane DVD-R lan DVD + R?

Cd DVD Recordable, uga dikenal minangka DVD cd ditulis , mung kasedhiya nalika lagi kothong. Sawise direkam, padha mung bisa digunakake minangka DVD-ROM: maca data mung. Mung ana rong jinis DVD cd Recordable: DVD-R, lan DVD + R. Ana katon dadi mung beda sethitik antarane cd DVD-R lan DVD + R cd (mlayu vs plus).

1.DVD Forum vs DVD + RW Alliance

DVD-R format disetujui dening klompok disebut Forum DVD, nalika format DVD + R ora. Format DVD + R didhukung dening DVD + RW Alliance kang dikembangaké dening Philips lan Mitsubishi Kagaku Media (MKM). Wiwit Forum DVD iki digunakake didhukung dening manufaktur, DVD-R bakal nemokke masalah kurang cocog.

2.The Price

Umumé ngandika, DVD-R luwih murah tinimbang DVD + R. Nanging, iku ora tansah bener. Iku uga gumantung ing kualitas disk. Minangka adoh minangka sing bisa ngerti, cd DVD saka merek beda bakal duwe kualitas beda, uga beda rega.

Bener, sing bisa nglirwakake beda ndhuwur antarane DVD-R lan DVD + R. Paling Writers DVD saiki bisa nulis DVD + R lan DVD-R cd. Ing wektu sing padha, paling DVD pemain bisa maca loro jinis cd, kajaba model lawas bisa duwe alangan karo DVD + R cd.

Cd DVD rewritable: Punapa punika prabédan antarane DVD-RW lan DVD + RW?

DVD cd rewritable ngijini sampeyan kanggo ngrekam lan mbusak persil saka kaping (nganti 1000). Similar to DVD-R disk lan DVD + R disk, DVD-RW wis disetujoni dening Forum DVD, nalika DVD + RW ora. Tabel ing ngisor iki nuduhake beda antarane wong-wong mau.

 

DVD-RW

DVD + RW

Group

Pioneer

DVD + RW Alliance (DELL, HP, Phillips ...)

Kompatibilitas

kompatibel karo paling DVD pemain pesawat-top

Kurang kompatibel

Random Access

kurang kemampuan acak-akses

format lepen data urut-urutan utawa acak-akses

Manajemen kekurangan

kurang Manajemen cacat native

Manajemen kekurangan apik

Kaping mbaleni nulis

nganti tekan 1.000 rewrites

nganti tekan 1.000 rewrites

Price

relatif inexpensive

luwih larang

Liyane

Tipe media: A kanggo pro, G kanggo umum nggunakake.

lossless ngubungaké teknologi: wiwitan akurat lan mungkasi

Ing tembung, DVD + RW migunakake technique liyane linuwih, nanging DVD-RW luwih cocok kanggo nggunakake umum. Kanthi gegayutan kanggo kompatibilitas, iku ora pitakonan sak saiki.

Apa rewritable? Iki pitakonan banget technical. Mung ngandika, kabeh DVD disc rewritable duwe alur wobbled mikroskopik ditempelake ing wong-wong mau. Alur menehi recorder informasi wektu iku perlu kanggo ngrekam data kanthi. DVD cd Un-rewritable ora duwe alur wobbled lagi ora perlu iku.

Tips DVD Disc:

Cd 1.DVD teka ing 12 cm (120 mm) lan 8 cm (80 mm) ukuran diameteripun. Cd DVD 12 cm umume digunakake, kang nduweni ukuran fisik padha video paling komersial, audio, lunak komputer lan game console DVDs. Cd DVD 8cm sing biasane digunakake ing piranti elektronik konsumen hotspot kayata camcorders digital.

2.A DVD katon mung kaya CD, nanging DVD disc bisa terus nganti 13 kaping data saka CD standar - ing sisih siji. A lapisan DVD dual bisa nyedhiyani nganti 4 jam saka audio kualitas lan video ing sisih siji saka disk.

3.The format pribadi DVD-Slim ora disetujoni dening Forum DVD, mulane, ora selaras karo sembarang format DVD disetujoni.

4.The CSS hak cipta isi sing dilindhungi ora bisa ditulis kanggo samubarang cd iki.

Ing Short

Cd DVD duwe akeh jinis. Kejabi ndhuwur diterangake, DVD-Ram punika cd DVD liyane, kang wis rodo disenengi amarga lack umum kompatibilitas karo DVD pemain pesawat-top, kang Mulane ora ngenalaken ing artikel iki.

Nanging, saiki, paling DVD burner lan pamuter ngenali jinis DVD disc iki. Biasane, sampeyan ora perlu ngerti bab kawruh DVD. Nanging sampeyan bakal nemokake iku banget migunani yen sampeyan Tembang masalah. Aimersoft DVD Copy salinan DVD lan serep alat, sing ndhukung DVD-R disk, DVD + R disk, DVD-RW disk lan DVD + RW disk. Karo, Nyalin, pisah lan compressing DVD9 lan DVD5 kaya kue sing bentuke bunder.

Yen sampeyan arep kanggo ngowahi film DVD kanggo sawetara video kanggo muter maneh ing piranti utawa editing ing sawetara piranti lunak, Wondershare Video Converter ( Video Converter Ultimate for Mac ) iku pilihan sing paling apik kanggo sampeyan, kang bisa ngowahi DVD kanggo saklawasé sembarang format audio lan video, uga minangka piranti. Apa liyane, iku uga bisa supaya diobong video kanggo DVDs cepet lan gampang.

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top