Kabeh TOPICS

+

DVD Gulung cepet

1 DVD Gulung cepet Tutorial
2 Gulung cepet DVD Menu
3 Gulung cepet DVD Troubleshooting
4 Gulung cepet DVD Alternatif

Carane kanggo Ngatur dhéwé DVD Gulung cepet Menu Panjenengan

DVD Gulung cepet punika prasaja lan gampang kanggo nggunakake DVD nindakake lan piranti lunak authoring for free. Iku kasedhiya kanggo gampang nambah menu DVD karo dibangun ing menu DVD Cithakan. Ana 6 DVD Gulung cepet menu Cithakan in total. See below:

Carane kanggo Ngatur DVD Cithakan Gulung cepet

Wiwit ana mung 6 DVD Gulung cepet menu Cithakan sing kasedhiya, sampeyan bisa wonder apa Cithakan iki bisa selaras. Jawaban punika temtunipun ya. Kene ayo kang ndeleng apa ing rong cara.

1: Ngatur DVD Cithakan Gulung cepet karo Notepad or Tèks Editor

Sampeyan bisa ngatur DVD Gulung cepet template karo Notepad utawa editors teks liyane. Yen sampeyan milih cara iki, iku disaranake sing nyiapake pictures (.bmp format liyane) ing ukuran diwenehi ndhuwur. Lan banjur rawuh ing sisih hard: editing template.cfg karo Notepad utawa teks editor favorit. Berkas template.cfg katon kaya iki:

Jeneng = "Partai";

Author = "Dennis Meuwissen";

Description = "Luwih perayaan.";

Hak cipta = "Main menu photo by Nicole Hanusek Title pilih photo by" imedagoze "Subtitle pilih photo by Jose Gonzalez Audio pilih photo by" bitzi "";

transColor = "255,0,255";

Audio menu {...}

subtitleMen {...}

mainMenu {...}

titleMenu {...}

Jeneng, Pengarang, Description, lan Hak Cipta bakal ditampilake nalika sampeyan milih DVD menu Gulung cepet cithakan. Pilihan transColor digunakake kanggo nggawe bagian saka gambar transparent, saéngga gambar latar mburi kanggo nuduhake liwat. Banjur rawuh ing paramèter kanggo saben menu, kalebu menu utama, Title menu, menu audio lan menu subtitle. Sabanjure, aku bakal nerangake paramèter tombol kanggo menu. Hubungi paramèter-paramèter iki nalika sampeyan lagi nyunting DVD file Gulung cepet template.cfg.

Main Menu

editing dvd flick template

 DVD Flick

Title Menu

Title menu ngijini sampeyan kanggo milih video sing wis ditambahake menyang DVD disc. Pilihan ing bagean titleMenu mutusake carane menu judhul bakal katon lan nanggapi. Pilihan backgroundImage, highlightColor, lan selectColor sing idhèntik ing setelan menu utama.

 DVD Flick

2: Ngatur DVD Cithakan Gulung cepet karo Menu Maker Online

Solusi liyane nggunakake Edo menu online disebut Warung bek Creations . Menehi menu DVD Gulung cepet Panjenengan tutul pribadhi utawa profesional gambar lan werna dhewe.

Kanggo nggunakake Edo menu online iki, mung isi kothong lan kenek ngirim. Banjur file bakal diundhuh kanthi otomatis. Sawise berkas iki wis diundhuh, mung nggawe folder ing Program file \ DVD Gulung cepet \ Cithakan banjur paste file unziped menyang ana. Iki bakal nggawe tema katon ing Program Gulung cepet DVD.

 DVD Flick

Pilihan liyane: Ngalih menyang Liyane DVD Burner Kang nduwe liyane DVD Menus

Nalika sampeyan bisa ndeleng, iku uga angel kanggo ngatur cithakan DVD Gulung cepet, utawa sampeyan ora duwe cukup wektu kanggo ngatur menu DVD Gulung cepet dening dhewe. Punapa mawon iku, sampeyan bisa nyoba sawetara DVD authoring liyane lan kobong lunak, kayata Wondershare DVD Creator ( DVD Creator for Mac ). Ing app gedhe, loro 40+ free statis menu DVD Cithakan kaya DVD Gulung cepet menu Cithakan lan menu DVD animasi Cithakan kasedhiya. Kabeh menu ana Cithakan bisa langsung Applied kanggo film DVD Panjenengan. Kene ayo kang ndeleng carane nggawe DVD karo menu DVD pribadi cepet lan gampang karo aplikasi iki.

Langkah 1: Download, nginstal, lan mbukak app iki. Banjur seret file video kanggo app iki kanggo kobong DVD.

Download Win DVD CreatorDownload Mac DVD Creator

editing dvd flick template

Langkah 2: Ing jendhela Menu, pilih salah siji menu DVD cithakan kanggo aplikasi kanggo DVD Panjenengan. Uga, sampeyan bisa ngatur kanthi nambahaken macem-macem unsur kaya tombol, gambar latar mburi, musik latar mburi, cilik, efek transisi, teks, lan sapiturute (Klik kene kanggo ngundhuh luwih menu DVD cithakan)

editing dvd flick template

Langkah 3: Pindhah menyang tab Preview kanggo pratinjau asil. Yen sampeyan lagi wareg karo asil, pindhah menyang tab Burn lan mencet tombol Burn ana kanggo miwiti kobong DVD. App iki bakal rampung proses buring ing menit.

editing dvd flick template

Nonton tutorial video ing ngisor iki:

Download Win DVD CreatorDownload Mac DVD Creator

Top