Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Mac > Download CDBurnerXP kanggo Mac kanggo Burn cd DVD (Mavericks didhukung)

Download CDBurnerXP kanggo Mac kanggo Burn cd DVD (Mavericks didhukung)

CDBurnerXP punika lunak gratis kanggo ngobong CD lan DVDs. Iku ngijini sampeyan kanggo ngobong data ana (audio, video, file ISO) kanggo CD utawa DVD. Sampeyan uga bisa nggunakake aplikasi iku kanggo nyalin audio lan data saka disk utawa mbusak isi saka cd rewritable. Nanging, CDBurnerXP wis diprogram karo Microsoft Visual Basic .NET, supaya mung nganggo Windows. Kanggo ngobong CD utawa DVD ing Mac (singa gunung, singa klebu), sampeyan kudu CDBurnerXP kanggo Mac alternatif.

Kene aku humbly nyaranake Wondershare Video Converter Ultimate for Mac (Mac OS X 10.11 (El Capitan), 10,10, 10.9, 10.8, 10.7, 10.6 didhukung), kang video lan DVD hiburan solusi kabeh-ing-siji ing Mac. Karo, sampeyan bisa ngowahi, penulis lan ngobong video lan ISO file kanggo DVD kanggo diputer ing TV. Nyalin isi DVD kanggo komputer uga kasedhiya. Sampeyan bisa malah download video online kanggo DVD. Dipun nyoba gratis saiki.

Download Mac Version

Fitur tombol CDBurnerXP kanggo Mac (Mountain Lion didhukung)

Minangka malah luwih saka CDBurnerXP kanggo Mac, Video Converter Ultimate for Mac fitur fungsi iki:

  • 1. Kabeh-ing-siji solusi kanggo nindakake, authoring, kobong, ripping, ngundhuh, etc.
  • 2. Ora mung Burns DVD, nanging uga rips DVD kanggo video kanggo Mac, iPhone, iPad, lan iPod
  • 3. ngowahi video & audio menyang lan saka AVI, WMV, MP4, MOV, FLV, MKV etc.
  • 4. Downloads web video cepet lan gampang
  • 5. Nggawe film 3D saka video 2D ing Mac
  • 6. Kalebu pribadi editing video praktis kaya Puter, Potong, Trim, Subtitle, etc.

Carane Gunakake CDBurnerXP kanggo Mac Alternatif

Saiki ndeleng carane gampang iku kanggo nggunakake Video ngowahi Ultimate kanggo Mac (singa gunung didhukung) kanggo penulis lan ngobong video kanggo DVD.

Langkah 1: video Load, audio utawa ISO file DVD

Nalika sampeyan mbukak program, sampeyan bakal weruh jendhela karo opsi iki: Convert, Burn, lan Download. Pilih "Burn" kanggo mbukak jendhela utami, lan banjur sampeyan bisa nyeret lan selehake file kanggo program. Kaca-kaca sing file video yen perlu nganggo piranti kalebu Potong, potong, nggoleki-lagu, watermark lan subtitle.

CDBurnerXP for mac mountain lion

Tips : Kanggo nyalin DVD, milih "Copy DVD" ing ndhuwur kiwa ing antarmuka utama lan sampeyan bisa mbukak file DVD saka komputer. DVDs karo utawa tanpa salinan pangreksan sing loro didhukung.

Langkah 2: Pilih format output DVD

Sadurunge kobong, sampeyan bisa nggawe SuperDrive, DVD Folder, .dvdmedia, utawa ISO Files. Kene pilih DVD Disc kanggo ngobong file data kanggo DVD kanggo muter karo DVD pamuter. Sampeyan uga kudu menehi jeneng kanggo DVD disc kang bakal nampilake nalika disk dipasang kanggo drive. Pamungkas, klik "Burn" kanggo miwiti burning video / audio kanggo DVD. Pananda garis bakal supaya ngerti carane akeh wektu tetep.

CDBurnerXP mac

Wigati : Ing sisih ngisor saka jendhela utami, ana opsi kanggo ngatur menu DVD, rasio aspek lan kualitas video. Ngganti setelan iki kanggo cocog karo kabutuhan.

Download Free CDBurnerXP kanggo Mac:

Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top