Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Carane Download lan Burn Facebook Videos kanggo DVD

Carane Download lan Burn Facebook Videos kanggo DVD

Kanca-kanca wis diunggahaké akeh video kanggo Facebook, lan sing arep kanggo ngobong video DVD Facebook? Sing ora piyambak. Digawe video DVD Facebook saged diputer karo pamuter DVD normal supaya kabeh kanca-kanca bisa nonton video ing TV. Iku kudu wayahe lucu lan paweling kabeh bakal ngupadosi kanggo dangu. Artikel iki bakal nuduhake sampeyan carane diobong Facebook video kanggo DVD , nanging pisanan kabeh, iku kanggo download Facebook video menyang komputer. Supaya rong bagéan sing klebu:

Part 1: Free Download video Facebook menyang komputer
Part 2: Burn diundhuh video Facebook kanggo DVD

Part 1: Free Download video Facebook menyang komputer

Facebook ngijini sampeyan kanggo ngunggah lan video embed, nanging ora kasedhiya kanggo download video saka Facebook. Ridiculous, tengen? Sampeyan bisa mutusake masalah masalah iki kanthi nggunakake Firefox addon utawa online Facebook video ngundhuh, kanggo sakabehe free.

download facebook video to dvd

Video DownloadHelper iki Facebook video ngundhuh extension Bintang kanggo Firefox. Sawise diinstal addon iki, sampeyan bakal weruh tombol animasi ing ndhuwur nalika video Facebook kadeteksi (uga video saka situs-situs liyane kaya YouTube). Keep-Tube.com iku sawijining ngundhuh video online, nanging ora bisa kanggo kula mbokmenawa amarga masalah jaringan, lan mbutuhake setelan privasi Public video ing Facebook.

Part 2: Burn video diundhuh Facebook kanggo DVD

Saiki iku wektu kanggo ngobong video Facebook didownload menyang DVD karo alat kobong DVD . Kene aku nggunakake Wondershare DVD Creator contone, kang cepet lan gampang diobong video ing kabeh populer format kanggo DVD disc standar. Sampeyan uga bisa nambah DVD menu profesional video DVD Facebook kaya film DVD komersial.

Download Win Version Download Mac Version

burn facebook video to dvd

Wondershare DVD Creator gampang kanggo nggunakake. Ngimpor diundhuh video Facebook kanthi tombol Plus, lan banjur owahi video wae sing ora seneng karo, utawa desain menu DVD looking apik. Nalika kabeh iku OK, klik Burn kanggo pindhah. DVD Creator Ngirim diobong video Facebook kanggo DVD cepet.

Tip : Yen babar blas ukuran video Facebook ngluwihi 4.7G (DVD5), nggunakake disk DVD9. Yen sampeyan masang disk DVD5, video Facebook bakal kanthi otomatis teken kanggo ndandani disk.

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top