Kabeh TOPICS

+

Top 10 free DVD menu nitahake

Saiki sampeyan bisa njaluk telpon karo Kapabilitas ngrekam video sing bakal nggawe camcorders saka sepuluh taun kepungkur katon miskin kualitas ing comparison. Iki tegese kabeh wong bisa nggawe film dhewe. Sampeyan bisa uga pengin nggawe video amatir ing dalan kang direktur Hollywood, utawa sampeyan bisa uga mung arep bisa kanggo ndeleng kenangan larang regane ROM days penting karo kulawarga ing mangsa. Salah siji cara, sampeyan ora arep sing video bakal macet, un-viewable, ing PC salawas-lawase. Nanging, sampeyan mbokmenawa arep nggawe DVD supaya sampeyan bisa nonton sing video larang regane ing layar amba. Môngka sampeyan kudu apik free DVD nitahake - lan, karo jumlah film sing bakal nggawe lan nonton lan nyimpen, sampeyan kudu wong duwe fitur tombol: pilihan menu DVD. Iki ndadekake nyimpen file lan ndeleng wong maneh luar biasa gampang. Kita wis nyawiji dhaftar panjarwa sepuluh kreator DVD free sing duwe opsi menu.

Part 1: Pick ndhuwur Kita menu DVD nitahake

Recommended: Wondershare DVD Creator (kanggo Windows & Mac )

Ndhuwur Pick kita Wondershare DVD Creator. Iki amarga Wondershare DVD nitahake gampang banget kanggo nggunakake. Ing mung sawetara klik, sampeyan bisa nggawe DVD dhewe. Antarmuka pengguna sawijining intuisi. Wis macem-macem saka sudhut opsi dhasar sing bakal njaluk paling ing ngarep kedhaftar kanggo nggawe DVD dhewe sing ora kabeh padha arep saka iku. Wondershare DVD Creator Gratis kanggo nyoba lan didownload kanggo loro Mac iOS lan Windows mesin, supaya sampeyan duwe dhasar Panjenengan sidik Wondershare ora ketompo sistem apa sampeyan nggunakake. Mbokmenawa wis sistem menu nitahake paling lengkap metu saka samubarang piranti lunak ing daftar iki, lan sing mbantu kanggo pratelan titik ndhuwur.

wondershare dvd creator DVD Burning Programs for Windows
  • Ndhukung meh wae format input populer video.
  • Nggawe DVD profesional karo 40 + ahli dirancang menu Cithakan.
  • Ngetoake video lan menu cithakan iki sadurungé kobong Disc.
  • Ngijini sampeyan kanggo nuduhake DVD digawe karo kanca-kanca lan kulawarga.
  • OS didhukung: Windows 2003 / XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10 , Mac OS X 10,11, 10,10, 10.9, 10.8, 10.7, 10.6

Part 2: Top 9 DVD program kobong kanggo windows

9. VobBlanker

VobBlanker ndadekake daftaripun dalem amarga iku Piece gedhe lunak. Nanging, nerangake ing nomer sepuluh amarga iku ora umum digunakake minangka nitahake DVD. Nanging, iku luwih saka lunak niche - iku paling gedhe yen video ing format KABIYESI. Paling kreator DVD duwe alangan karo format tartamtu, kang Is apa sing kudu nggunakake VobBlanker kanggo menehi hasil karo sing jinis file. Iku Ngalahake mau uga lan bakal Format wong DVD sing tanpa mesthi trouble.Of, iku kalebu menu DVD nggawe, kang penting kanggo ndeleng file KABIYESI Panjenengan.

8. LiquidCD

LiquidCD punika sethitik DVD nitahake lunak perangkat sing aman gedhe. Kaya sawetara wong ing dhaftar iki, iku bakal dadi akèh sing luwih dhuwur ing ranking kita yen gawe mbayar manungsa waé liyane lan mbantu kanggo ndandani sawetara kewan omo sing ana ing piranti lunak. Nanging, LiquidCD iku umume dipercaya, kewan omo aside, lan iku uga apik kanggo nindakake macem-macem format. Uga, nitahaken menu DVD iku intuisi lan gampang. Ing kasunyatan, iku wis salah siji saka kisaran palng format file video sing bisa karo sembarang perangkat lunak ing daftar iki. Sing plus amba kanggo LiquidCD.

7. iSkysoft DVD Creator

Nitahake DVD iki migunani yen sampeyan Edo film budding. Iku kalebu dibangun ing editor sing ngijini sampeyan kanggo nggawe owahan kanggo file video dhewe. Dadi yen prodhuksi film, sampeyan uga bisa ngowahi dawa lan chop lan ngganti pemandangan beda, uga pointing menyang pemandangan beda karo sing nitahake menu. Iki soko tenan wigati sing akèh kreator DVD bisa apa karo nambah, amarga pesti nalika kita nggawe file video kita dhewe, ana sing dicokot ing mburi ngendi kita fumble ngoper kamera lan banjur mati maneh. Ora pancene kepengin kanggo ndeleng sing, supaya ngirim dadi kamungkinan kanggo njaluk nyisihaken saka sing sawetara pisanan lan pungkasan detik. Nitahake iki ngidini sampeyan kanggo apa sing.

6. Avi2DVD

Avi2DVD iku nitahake menu DVD gedhe. Iku gedhe khusus amarga antarmuka pengguna wis dirancang karo pamula ing atine. Wis masalah stabilitas kang kok kita wis ora kadhaptar iku luwih ing daftaripun dalem. Sing ngandika, iku bisa menehi hasil karo sawetara format lan gampang kanggo nggunakake, supaya nalika ora karya, kerjane tenan uga. Kanggo alesan sing, iku cedhak tengah daftaripun dalem.

5. DVD Styler

DVD Styler pilihan utamané apik yen menu DVD sing bener bener penting. Alesan amarga kados akèh kreator ing dhaftar iki, sing nitahake DVD Styler menehi pilihan saka nggunakake profesional looking menu DVD Cithakan. Iki penting amarga nggawe menu DVD bisa angel, lan padha ora tansah katon utamané gedhe. DVD Styler menehi pilihan kang bakal tegese sing menu DVD katon apik ana prakara apa skill ing komputer iku wis digawe.

Sawetara kreator duwe luwih kabeh-mubeng kemampuan, nanging siji iki menang kanggo menu.

4. Disco Kanggo Mac

Iki temenan ora pilihan lunak apik yen ora duwe sistem Mac iOS. Nanging, yen apa, sampeyan bisa nindakake Samsaya Awon saka nyoba metu DVD nitahake sethitik apik iki - iku kalebu hal-hal cilik fun kaya nambah menu lan animasi lan kaya. Iki fun fitur sing apik kanggo dicekel bocah, lan lagi uga kebungkus ing gampang kanggo nggunakake paket lunak. Iku ora frills, nanging nemu proyek rampung.

3rd DeVeDe

DeVeDe iku siji aneh. Ora kabeh sing perlu kanggo, lan kasedhiya kanggo maksud apa mesin windows. Ana ora sembarang kewan omo. Ora apa perlu apa solidly lan tanpa complaint. Nanging, iku ora duwe lonceng lan whistles, iku kaya menu liyane Komplek tinimbang nitahake menu DVD prasaja iku wis, kang bakal njupuk saka piranti lunak apik kanggo lunak gedhe, kang punika kawirangan. Antarmuka pengguna prasaja lan produksi ngalangi ora bisa ngeluh bab sanadyan, kang kok iki dhuwur ing daftaripun dalem.

2. BurnX

BurnX punika lunak unik, kang apa panggonan iku dhuwur ing daftaripun dalem. Iku ora kabeh sing kreator DVD apa, nanging wis kauntungan unik siji - ngidini kanggo DVD kang bakal digawe sementara. Tinimbang kobong DVD utawa CD permanen, sampeyan bisa nggunakake minangka piranti serep panyimpenan kaya yen kertu memori utawa memori kelet, njupuk file mati utawa nambah menyang dhateng DVD ana. Iki ndadekake iku indispensable minangka DVD nitahake sistem serep. Iku uga nduweni pilihan nggawe menu, supaya sampeyan bakal bisa ngakses Vidoes enggal. Mesthi, iku mung kasedhiya kanggo iOS, kang ngrasani.

1. Winx DVD Pengarang

Winx DVD Pengarang punika lunak gedhe. Iku bakal ngijini sampeyan kanggo nggawe DVD kanggo standar profesional, karo akeh opsi beda for subtitles, menu lan fitur liyane klebu. Ora tanpa kang rumit kanggo pangguna pungkasan, kang bonus. Iku mung ora ndhuwur daftaripun dalem amarga iku rada luwih angel kanggo nggunakake saka ndhuwur Pick kita lan sampeyan uga lagi metu saka luck yen ngene kaya kanggo nggunakake menang iki Mac iOS minangka sistem operasi.


Top